Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 620
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 200
Поли е точно толкова тъпа колкото изглеждаше

# 1 201
Поли-Поли играта ти е както и пеенето ..ами чао ..

# 1 202
Поли мн. зле...Мудна е и в мисълта си, не само действията.

# 1 203
За мен снощи прегрешенията на Ангел бяха изсмукани от пръстите. Не можеш да обвиниш някой, че подяжда фермерите, като им яде от боклука, или там  каквото си беше топил в останалото олио.
"Прегрешението" въобще не беше в подяждането, разбира се.
За първото обясниха, че нямал право да яде от продуктите, за второто - да не си готви в общата кухня,  само голфът му беше точно нарушение.

# 1 204
Няма ли как по стените на фитнесите некви поговорки да им напишат.. поне формата на буквите да научат тия пишман боди-билдъри.. Stuck Out Tongue Innocent Animal Hear No Evil

# 1 205
Айде и тази като Асенчо нямала късмет. Докато не се погледнеш реално няма как да се подобриш. Незнае къде се намира Джабуланито - няма никаква житейски умения.

# 1 206
  • на село
Уф, тази Поли, един път не опипа таблото, за да разбере къде да постави буквата, а се опитваше да налучка.
Поне се успокоявам, че ако тя напусне, ще гласува за фермер, който е различен от онези тримата и другите ще го изберат.

# 1 207
  • Другата България
Добре де, не мога да повярвам направо.
Ама наистина не мога да повярвам.
Толкова ли фон дьо Тенска няма усет, ориентация, каквото и да е - НЕЩО?
Защо бе, защо?
Два дуела ще спечели ТоЦа Косъма, срещу Милена иди-дойди, тук срещу пълен слабак, и самочувствието ѝ ще иде до небето. А тя кого победила - Поли! МолА ви сА, направо отказвам да го повярвам!
Обаче не мога да отрека съобразителността на идилеца, видяхте ли как като хвана метресата "Ц"-то, оня ѝ викна да я върне, да вземе друга? Логика - най-трудната остава последна, и логично я слагаш на единственото празно място, не губиш време да напасваш. Не е глупав този, а агитката на Поли мълчаха като з@дници, Шкафчето даваше акъл! Кустев, Ангел, Стоян, Боби - мълчанието на агнетата!

# 1 208
Леле, майко!
Толкова е бавна и мудна, и заспала тая Поли. Нямам нерви да я гледам.

# 1 209
  • Великобритания
Този дуел ми е същия като Асен - Петър , само че с женски образи

# 1 210
  • Mediterraneo
Поли чак ме боли да я гледам, егати флегмата и чудото! Много тъпа, много смешна, язък й за претенциите! Ама в едно е права- тази вечер направо ни нахрани духовно, смехът е здраве.

# 1 211
Моля за резултата след всяка игра. Разбирам,че е 3-0 за Тоца Косъма в момента.

# 1 212
Ужас, ужас. Не ми е ясно как е решила Поли да влезе във фермата. Тя не става за нищо, за абсолютно нищо.  Не смее да се напъне или не може, не иска-не знам. Ама е яко зле и интелектуално и физически. И да ви кажа като и гледам акъла направо се притеснявам кой ще посочи за фермер.
Подозирам пак резултат 10:0

# 1 213
  • Другата България
Ето, и на Тонка агитката забелязали, че на Поли агитката мълчали.
Е, то от на Пешо самолета видно чак!!!!!!

Калоян на Дана - "Я млъкни с тая ПРОСТА глАва..."

# 1 214
Спортистка била. Тя няма грам спортна злоба. Хъс няма, амбиция няма, живец няма.
Дано не се пребие до края.

Общи условия

Активация на акаунт