Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 666
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Оф, камерата само дава задника на Антония. И как се репчи на агитката си, не стига, че и подсказват толкова много.

# 1 231
ааааа .. това е било третата игра ?

# 1 232
  • Другата България
Айде пета битка.
Аз имам сериозни притеснения за Джепето.
Едва трета битка, а този вече толкова е прегракнал, предрало го е, толкова викане и напъване, глас не му остана.
Трябва да се намеси лекарски екип, а от толкова крещене и натягане се притеснявам и нещо друго да не направи....там, в гащЯта, пък нали няма тоалетна хартия....

# 1 233
Тия А§И защо толкоз точат лиги по тая фалшива мутреса....бляк...много ми е гнусна,грозна,тъпа и с една дума  ИГНОР на Антония....много лош материал ...

# 1 234
  • Другата България
Тия А§И защо толкоз точат лиги по тая фалшива мутреса....бляк...много ми е гнусна,грозна,тъпа и с една дума  ИГНОР на Антония....много лош материал ...
ОчевИдно, очеИзвадно и явно предпочитание на тези двамата към мутресата.
Грозна работа.
Пета битка е за Косъма.

# 1 235
Водещите не могат да си прикрият симпатиите към двата грама мозък. Много грозно.

# 1 236
Иван и Андрей си представяли как Поли рухва, ако Косъма спечели, бляк... пффф

# 1 237
ооо, хубава игра.
Джабулани има шанс с това висене по фитнеса.

# 1 238
И започваме отначало. Браво на Поли. Успех в петата битка. Предпочитам да гледам Поли пред Антония, какво толкова, цял ден се цапоти и тук-там гракне да пее, аха-аха да не я забележиш.
Тоца май и половин мозък няма като я слушам как си е редила битките.

# 1 239
Тоца се изнерви яко обаче. Сдуха се лошо.

# 1 240
  • Другата България
Чак ми е противно чичака от Мелник как е зяпнал Тоца, като невиждал жена!
Пфффффф......

# 1 241
Да вземе Поли да победи. Предпочитам фермер Поли пред самодоволната физиономия на вулгарното същество.

# 1 242
Те и към Жанета не можеха да си прикрият симпатиите. То не са хвалебствия, не е чудо - много очеизвадно и не мисля, че е редно.

# 1 243
Грозна работа.
Пета битка е за Косъма.
Оххххх хич не ми се иска Тоца да е победител,защото Фермата,ще се олигави ептем.....аман от кухи лейки които всички се прекланят...кога се изгуби хубавото в България и е на мода и екс фалша,чалгата и разврата ...лицето Антония....

# 1 244
  • Другата България
Грозна работа.
Пета битка е за Косъма.
Оххххх хич не ми се иска Тоца да е победител,защото Фермата,ще се олигави ептем.....аман от кухи лейки които всички се прекланят...кога се изгуби хубавото в България и е на мода и екс фалша,чалгата и разврата ...лицето Антония....
В промото имаше кадри как Поли плаче, и не бяха тези от началото....или поне така си мисля.
Което ме навежда на мисъл, че е накрая.
После, в промото също - сега, преди последните реклами, дадоха Антония като по-мърдаща и правеща физиономии, което значи, че Поли ще отпадне.
Това е моята логика, дано да е грешна, но не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт