МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 811
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Съжелявам за закъснелия отговор,но бяхме малко болни и направо се видях в чудо...
Малкия Гавраил е роден на 13.03.2006г-/термина ми беше на 20.03.06/ роди се 3'650кг.и 53 см...нещо друго трябваше ли?!?!:)...а кога ще има среща ма Варненските мами да се запозная с вас:)

# 136
nadin181, засега не ни се получават нещо срещите. Ние с Катето Н се виждаме всеки ден, но от другите мами сме се виждали само с Анетка и с две софийски мами, които ни гостуваха , Bezmerna и boriva  bouquet
Аз все пак си мисля, че няма да е лошо да си направим една по-голяма сбирка докато е хубаво времето и сме отворени за предложения. А ако искаш да се присъединиш към нашите разходки с Катя и Преслав, заповядай , само пиши на лични един телефон и ще се разберем Hug

# 137
Ели , добра идея може да си направим една срещичка и ние докато времето още е хубаво newsm10

# 138
А и честита половин година на малката Катерина - да е здравичка и послушна Two Hearts  party023  Gift

# 139
Здравейте, мартенски мами!

Ох, най-после бейби тръгна на гледачка, а аз - на работа, като голям човек, така че вече се включвам активно!

Като гледам как сте напреднали със захранването, много завидях! Ние започнахме малко с готови пюрета,  и тъкмо като всичко уж вървеше добре, педито ни смени млякото. И сега иска само мляко newsm78
Интересно, че при нас не се дава каша при захранване. Може би по-скоро се сменя млякото с по-гъсто. Това новото мляко наистина е по-интересно, с вкус на мед, та я разбирам девойката, ама вече не знам как да продължа със захранването. Трябва пак отначало май. newsm78 newsm78

# 140
Здравейте момичета
Аз уж си отидох в Разград за 5 дни , а реших да остана до края на месеца.Да закрия сезона , че зимата трудно ще се пътува.Тук записах Ели на детска кухня - тя е от 3 месец със схеми за захранване.Ние ядем 2 група  с месо.Аз си приготвих 2 буркан4ета за пюре и кисел , а то се оказа , че имало и супа #Crazy.Казаха ми че се давало само по няколко лъьички за разядка.Дадох и само от бульончето и мн. и хареса.Това е от нас .Ще се включвам когато мога.
Жалко , че пак ще пропусна срещичката Sad

# 141
Здравейте!

Черпя ви виртуално по случай именния ден на моята бамбина  Misc Baby Bottle  cook

Пожелавам й да е все такава усмихната и послушна, ама да почне да папка повече  Laughing

Аз днес сложих малко карфиол в картофеното пюре. Яде малко, но после почна да се дърпа и да плаче. То беше повече от ясно, че й се спи, дадох й да суче и заспа. Ама как ще я караме така, не знам Sad

Оставям ви, че да поизчистя докато спи Криси. Вече пълзи където й падне и не знам как ще се оправяме с чистенето. Това място, което съм и застлала, не го признава вече и й е по-интересно да щъка директно по паркета.  Mr. Green

# 142
  • София
Честито на малката Криси!  bouquet
Цеци, какво е тази кухня? Нашата кухня в квартала е от 10-тия мес. Ако някой знае млечни кухни или такива за по-отрано  в Сф нека ми пише на лични.

# 143
Мистик,Дани също яде по половин пюре,но аз не замествам ядене.Първо му давам да суче и след това му давам пюренце.
За 4 и 5- кратното ядене и аз завиждам,щото ние пък ядем по 7-8 и повече пъти на ден (като се има предвид,че ми виси по цяла нощ на циците Grinning).
Как  успяваш да даваш пюре след кърмене  newsm78 Аз накърмя ли я не мога да й дам пюре посмъртно, да не говорим за половин. Преди хранене успява да изяде две лъжички пюре от картофи и моркови, но не я насилвам повече. От утре ще се опитам да увелича количеството. Относно целонощното висене на циците, и ние сме така  hahaha

# 144
  • София
Честит имен ден на Криси! И на всички празнуващи   bouquet

Аз да дам отчет за нашата одисея с тиквата. Днес стоплих пюрето и беше прието по-радушно - мръщи му се малко, колкото и на оризовата каша, когато я яде за пръв път. Утре мисля да се пробвам с по-сериозно количество, което за нас е около 20 до 40 грама.

Бързо оздравяване на Маги! Дано не е нещо сериозно.

# 145
 Веси съжалявам за малката, но ще са оправи бързо.

Честита половин годинка на всички и честит имен ден на Криси  Tada

Ние днес бяхме и на консултация за противохепатитна и контролен. Оказа се, че Али за 23 дни е качила само 300гр Weary . Педито каза че не е проблем, защото и без това трябвало да заслабне  badscale Каза също че веществата в кърмата вече не й достигат  newsm78 Трябвало да премине на по-твърда храна. Вие какво мислите? То детето си яде, кърма си имам и все още ми изтича или ако не е изсукала всичко се повтвърдава до следващото кърмене...

# 146
  • София
Здравейте и от нас Hug
Ние се позагубихме малко защото си организирахме кратка почивка с татито до Барселона, а Емичка оставихме на баба и дядо. За първи път се разделих с нея за толкова време и ми беше много мъчно, но поне успях да поспя малко, че от както е родена Ема не съм спала за цяла нощ.
Иначе захранването при нас върви уж добре, Ема вече яде доста пюрета, но никога не изяжда цяло бурканче и си дояжда с АМ. Мда, новото при нас е че благодарение на ходенето до Испаня ми намаля кърмата и вече денем давам АМ, а сутрин и вечер - кърма. Зъби все още нямаме никакви.
Аз от октомври се връщам на работа на половин работен ден до нова година и после вече на пълен ден. В момента съм в процес на търсене на гледачка, че то време не остана.
Ами това е от нас.
Много  lovekissза всички бебчовци

# 147
Ще гледам да дойда на срещата в събота. Някой има ли тел на Жана да и звъннем да дойде и тя?
Ние утре сме на хепатитната ваксина и ми е малко притеснено ама... От първата имам спомени, че добре я прие ама...

# 148
Ще гледам да дойда на срещата в събота. Някой има ли тел на Жана да и звъннем да дойде и тя?
Ние утре сме на хепатитната ваксина и ми е малко притеснено ама... От първата имам спомени, че добре я прие ама...

Не се притеснявай. Само може да заплаче, но реакция няма

# 149
  • София
Веси, дано Маги се оправи скоро. Hug

Общи условия

Активация на акаунт