ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КРИСИ! 
Нели, вие нали се захранвате. Така, че вече даваш и друго освен кърма. Какво повече иска твоята педи, за две седмици да стигнете до пържолите?
Това ме подсеща за една приятелка, по-точно колежката ми от службата, която също е по майчинство. Тя ми каза вчера, че се захранвали /те са с о/о месец и нещо по-малки от нас и бебето се роди повече от месец по-рано/. Стана ми чудно, но тя си преценява. Но след, като ми се оплака колко трудно приемал пюретата и какви колики имал, и как му трябвали поне 2 седимици, за да приеме новия зеленчук, направо щях да падна. И всичко това по "съвет" на тяхната педи. Тя понеже спряла да кърми и според педито й само АМ не му било достатъчно и хайде на пюретата
А то детето, че има още ужааасни колики и че е недоносено и при него съвсем трябва да се изчака и да се внимава със захранването, просто са подробности. Аз казах на колежката ми да изчака с пюретата, но трябваше да съм по-настоятелна и да й обясня защо, а ние се отплеснахме с други глупости
А моята колежка горката е толкова неориентирана
Още, като беше бременна й казах да попрочете нещо из сайта, ама тя да не изпусне сметките /и двете сме счетоводителки/. Да си кажа честно, по мои наблюдения, "закъснелите" мами са доста непохватни в начинанието "бебе"
Абсолютно не искам да обидя никой, а и така или иначе на никоя от вас не знам годините
Просто всички мами около мен над 30год с първо дете са, като в небрано лозе по отношение дори на основните грижи за бебето.

. На всичкото отгоре и аз съм минала покрай счетоводството, та затова де що табличка има за мерки или за хранене из Интернет съм свалила и ако е била в някакъв друг формат, съм си я обърнала на Ексел. 
и Елина на Катя (ТЕрина) ни беше свидетелче 
То май не е толкова от егоизъм, ама нали трябва да се яде нещо и познайке кой трябва да го сготви
днес като измериха бяхме 69см. и 8,550кг.
Катя е качила само 300 грама , но педито каза,че тъй като е доста подвижна няма нищо притеснително. КАза също, че мога да я слагам за по 10 мин в паяка (аз досега повече от 5 не смеех). Та това е. Анетка май наистина е време да се организираме