💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 914
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Кой е казал на рибарите, че могат да избират дали да вземат играч или не?

Аман от коментарите на Йоанна! Само нея ще слушаме.

# 826
Водещите не питаха дали биха си взели играч, а да си вземат! Какви ги плещи Тодор?

# 827
Тошко го е шубе, че и стопанството скоро може да им е лукс на Ловците без Милен.

# 828
  • Испания
Йоанна не би саботирала. И като облещи тези безумни очи...

# 829
Вайс много лично прие номинацията на Сюзън.
Чудесно!

Вайс не може да скрие произхода си...

# 830
много е лесно да кажеш, че няма да вземеш играч след като племето ти е силно, сплотено и печели

Ама Тодор ако беше в обувките на рибарите щеше да реве всеки ден как трябват по-добри играчи

Съгласен съм с мнението на Йоана за Тодор

# 831
Тошко надушва трола.

# 832
Съжалявам го Тодор, в различни лиги са с Йоана що се отнася за втория етаж. Няма шанс в разговор, просто няма. А и не се усеща.

# 833
Тодор наистина мисли това, което казва, аз така смятам. Той е справедлив и спортсмен. Многократно сме го виждали това в игрите, поне аз съм.

# 834
Леле Йоанна как подреди Тошко Joy

# 835
Милата Йоана, никога не би съботирала игра... Тази няма връзка с главния. Все пак е пред публиката. Това кривене на устата е дразнещо. Не мога да разбера защо я дават толкова често. Забавно е с рибарите, има много други неща, които да се гледат. Голям процент от времето - с Йоана. Жалко, хубав формат беше. Битки, спорт, стратегии... Сега в центъра е една нагла игра.

# 836
  • Испания
Николай за Милен: "Нищо, че има детенце. Ние ще го научим да бъде дивак".

# 837
  • София
Прав е Тодор. Просто не смее да каже на глас - продукцията е виновна. Може да е всякакъв, но е там за битката, за играта в най-първичния и вид. Дали би взел играч или не няма как да знаем, но той разсъжава като спортист. Бойните изкуства възпитават и подобно отношение спрямо живота. Не съм му фен, просто отбелязвам, че разбирам мнението му и на какво е базирано.
Мишоците и пораженците винаги биха се хванали за сламка за да оцелеят и се крият зад телата на другите, а такива като Тодор са с рогата напред и обикновено падат първи, но и от такива хора може да се очаква героизъм, да те спасят или подадат ръка в тежък момент, докато другите ще са избягали отдавна.

# 838
  • Пловдив
Тодор е ужасен паун.
Боби ми блесна обаче.

# 839
  • София
От другия понеделник ще се излъчва всички дни от 21:00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт