💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 975
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 900
  • Испания
От продукцията не се ли усещат, че прекаляват с тези коментари на Йоанна?

# 901
Това е игра, и изобщо не ми пречат сестрите. Или, че Йоана обикаляла от човек на човек. Не виждаме какво правят другите, когато камерите ги няма.

# 902
Сега очаквам Симона и Ваня да бъдат номинирани от Ловците. Симона, защото реално тя ги забави толкова много в последната игра, а Ваня, защото им е черната овца.

# 903
Йоанна що не нареди пъзела за 5 секунди? Беше им грешен още в началото.
Браво на Тодор, че каза каквото си мисли и пред всички, а не само пред своите хора от племето. Дали е прав или не, в случая няма значение. Не мълчи като всички останали.
Прав е да, от позизията на 4-седмичен кибик в резиденцията

# 904
Май е време Симона да си ходи.

# 905
  • София
Двете сестри са част от сценария, затова ще има много коментари. Очаквам след още една-две серии да ги издънят пред останалите.

# 906
Николай вчера страдаше за лещата и хляба, които ще погълне колоса Миуен, обаче днес се събуди по-мъдр и заключи: Уаскошотия Simple Smile
И яхна Милен както Сюзън Вайс!...

# 907
  • София
Много ме притесняват тези индивиди като Тошко- буквално ме плашат.
Мен пък хора като Йоана ме плашат, тръпки ме побиват от това девойче. Толкова злоба излъчва, че се потрисам.

# 908
  • Sofia

Защото Лазаринов и пречеше много ясно.

Лоши хора! Все не я оставят да блесне. Затова пък "блести" с други "качества".
Смайли, тук удари десетката!

# 909
  • Пловдив
Ама защо се сърди на рибарите сякаш те определят правилата на играта.
Тоя Тодор нещо се е сбъркал от големеене.
И с тия мъжки постъпки на всяка дума и крачка, репертоара му е банален като развалена плоча.

# 910
Май е време Симона да си ходи.

И аз предполагам, че следващият отпаднал участник ще е тя. Няма голям шанс срещу Сюзън, Влади и който и да е друг от нейното си племе.

# 911
  • София
Тодор е разочарован от правилата и продукцията, 100% съм сигурен, но е подписал договор и няма как да им каже в лицето на Ралица и Димо (не че те са виновни) и за това си го изкара на Рибарите. А той под ефект може и много други неща да е казал, но да е изрязано при монтажа.
Ловците загубиха само заради Симона. Не вижам някаква друга причина. После при 'пъзела' все пак Рибарите имаха 4 кубчета повече в основата и в случая Катя и Милен бяха по-бързи от Йоанна и Лазаринов. Но ако Симона не бе загубила цяла вечност щяха да са първи.
Рибарите много си повярваха нещо. Пак да го кажа. Най-смешното и слабо племе. Само и единствено благодарение на продукцията все още не са се разпаднали.

# 912
  • София
Ники и Катя много се заобичаха Simple Smile
Тодор е простоват и искрен. Каквото му в главата, това му е на устата.
Адмирации за Милен.

# 913
  • Испания
Скрит текст:

Защото Лазаринов и пречеше много ясно.

Лоши хора! Все не я оставят да блесне. Затова пък "блести" с други "качества".
Смайли, тук удари десетката!

Наваксва, девойката. Трябва да си изкара допълнителното заплащане.

# 914
И аз мисля, че Симона е по-слаба от всеки останал в племето на Ловците, както и по-слаба от Сюзън и Влади.
Много вероятно още в петък Ловците да са петима.

Общи условия

Активация на акаунт