💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 178
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 590
Сладури са Рибарите! Вземи я,ще я убия с лопатата,аааа...Ники,уникален изумруд!

# 1 591
  • Варна
Имам чувството, че Влади ще загуби. Леле Сюзън избра Вайс , щеше да е изненада ако избере друг. Тя даже се аргументира 🤣

# 1 592
  • IT
Смях дъ сълзи с тези дупки Wink
Изборът на съюзници беше ясен.

# 1 593
Да си отива Влади и да се изправят Сюзи и Вайс един срещу друг.

# 1 594
Ахахахах, на Анка играта с рекорда от 3-4 секунди

# 1 595
Ивана: "Еми, който се върне, върне". На нея май не ѝ пука особено много.

# 1 596
Сериозно ли ви забавлява тоя кукумицин? Толкова е изнервящо постоянното му фъфльотене и крякане. Това е ад някой да ти крещи непрекъснато!

# 1 597
Оо, това е великата игра с Ана-Мария Grinning

# 1 598
  • София
Другия път каква задача ще им дадат на рибарите? Те щом от едни дупки направиха цирк тип сапунка - любов и омраза - какво ли ще бъде нататък? Много са сладки.

Горкият, на мен в началото ми беше жал с тези уекания и уъкания, но вече ми е забавно като го слушам. Той от корекция в говора не се нуждае, толкова е свикнал, такъв колорит му придава, че ако проговори нормално ще му изчезне чарът в живота.

# 1 599
  • Испания
Играта на Анка и Пламен. Шанс за Любомир, според мен.

# 1 600
  • София
Сериозно ли ви забавлява тоя кукумицин? Толкова е изнервящо постоянното му фъфльотене и крякане. Това е ад някой да ти крещи непрекъснато!
Съгласна съм, но за 5 мин преди битките е доста разтоварващо Wink
Любо май по-добре намести трупчето, да видим кой колко ще издържи. Вайс би трябвало да е добре с баланса.

# 1 601
Вече ми е жал за Милен. Толкова утрепан изглеждаше, като даваше интервюто.

# 1 602
  • София
Ако е около тебе е ужас направо /особено всеки ден/, но на екрана е супер смешно с него и най-вече, ако разбереш какво точно казва... понякога е невъзможно... JoyJoyJoy

# 1 603
Сигурно е коментирано назад, ама миналата година Прабългарите нали на 5ма останали се разпаднаха. Редно е Жътварите да се разпаднат.

# 1 604
Любо е по-висок и не стои на пръсти, така че му е по-лесно. Пак не са равнопоставени

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8_%D0%BD%D0 … D1%8F%D1%82%D0%B0

официално преди 3 часа добавено!!!!

Скрит текст:
Сюзън Георгиева

20, София
   Владислав Стоименов    Жътвари       Елимимарана шеста

Общи условия

Активация на акаунт