🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 874
  • 828
  •   1
Отговори
# 195
Гала не пее и по собствените ѝ думи никога няма да го направи на сцена. Даже в ББ имаше специална клауза в договора, че няма да я карат да пее.
И аз го помня това в ББ. Затова се чудя откъде им дойде на ум? По-скоро идея на продуцента за заблуда.

# 196
Гарванът е Славин Славчев, издаде се накрая на песента!

# 197
  • София
О, да, на финала пя с Джо Лин Търнър. Браво на вас.

# 198
Ох, Владооооо... Къци Вапцаров.

Нямам идея кой е Славин. Гласът е доста приятен обаче.

# 199
Кики Братанова,
Скрит текст:
ако си през телефона трябва първо да минеш на пълната версия на форума/сайта и тогава отиваш на профила си горе вдясно, кликваш там и ти показва меню откъдето може да прегледаш публикациите си. От компютър направо отиваш на профила си, кликваш върху него и ти отваря менюто откъдето можеш да ги видиш.
Много ти Благодаря

# 200
На мен на първата вечер Булката ми приличаше по глас на Галка, но тя е доста по-едра.

# 201
  • Бургас
Сега ми се потвърди, че на Ангела костюма беше рециклиран от гарвановия. Сегашният Гарван изобщо не е с онези красиви пера от миналата година - все едно картонени са или от pvc.

# 202
  • somewhere over the rainbow
Браво, мацки!

# 203
Еее, опасни сте, браво!

# 204
Сега ми се потвърди, че на Ангела костюма беше рециклиран от гарвановия. Сегашният Гарван изобщо не е с онези красиви пера от миналата година - все едно картонени са или от pvc.

Сигурно така ти изглежда от лошото осветление. 😜 😃

# 205
Ей, много сте добри! Познахте го Славин. Браво!

# 206
  • Wonderland
Гарванът е любимата ми маска от миналия сезон Heart Eyes

Браво на позналите Blush

# 207
  • Испания

Като спомена Ангела

Това чудо не спира.

# 208
Странно, че Славин не си знаеше уликите Simple Smile Не им ли казват ? 🙄

# 209
Моят съпруг го позна Славин. Казва, че и за него е гласът на Невена - булката. Ние си имаме домашно състезание. Ще видим по точки... засега ме бие, ама и аз ползвам бг мама 😂

Общи условия

Активация на акаунт