🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 354
  • 828
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Да, не се изразих правилно. Нямаме няколко горе долу категорични имена, които да обсъждаме. Даже май и уликите не навързвам с някоя жена.

# 586
  • Испания

След като се е борил 15 години, най-сетне работи в театър - в сатиричния. Мисля, че това се случи, благодарение на участието му в Капките.

Камен каза: "Но ти изчезна от телевизионния екран", на което Боби отговори: " Неееее. Съвсем не сам изчезнал от телевизията". Без повече обяснения.

# 587
Според мен Хищницата е Тита.

# 588
Според мен Хищницата е Тита.
Тия неща отпред къде ги е сложила?

# 589
Хищницата ми се вижда доста по - пластична от Тита.

# 590
На мен - като образ, през цялото време, тази Хищница ми прилича на плеймейтка, може и заради костюма да е. Нямам предположения за дамата.

# 591
Тита има едно особено носово пеене, което трудно може да се прикрие и това щеше да я издаде.

# 592
На мен само Райна ми отговаря на телО, на Хищната

# 593
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Хищницата е новата Роза, както написах още след първия лайф. Дано ни изненадат приятно.

# 594
  • Испания
Геро и Локо - в "Събуди се". Направили са песен.

Тя не е велика певица, но дали не би могла да е Хищницата?

- Бихте ли участвали в "Маскираният певец"? Бихте ли пели на тази сцена?

Людмила:

- Да.

Само "да", казано с половин уста.

Владо Пенев днес има рожден ден. Да е жив и здрав!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 09:41 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 595
  • София
Геро и Локо - в "Събуди се". Направили са песен.

Благодаря. Много харесвам песента им, носи прекрасно настроение. Въобще целият проект на Игор Марковски “ Пеещи артисти” заслужава адмирации. А преди около седмица излезе песен с Татяна Лолова 🌺

# 596
Яна Маринова обсъждахме ли я за Хищницата? Сега я гледам и би влязла в костюма, ми се струва, ама дали може да пее?
Май е била и Мис някаква.

# 597
Яна не може да пее, освен ако последните години не се е амбицирала да пропее и ходи активно на уроци...
Иначе е Мисис България 2004...

Чудя се дали Хищницата не е Маца - мисля, че на тяло го докарва и няма голям бюст. Но пък незнам да е печелила конкурс...

# 598
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Пее Яна, пусках й клип в старите теми. Но не пее толкова добре, колкото Хищницата.

Защо говорим за конкурс за красота, в уликите казваха "награда за красота". Което може да е от награда за рисунка до чаровна усмивка.
Маца какво получи на финала на Капките, когато на всеки участник дават лента?

# 599
Яна .. Бибияна .. за мен Хищницата си е певица. Също мисля, че очевидното не е толкова очевидно, т.е. костюма е така направен че добре да прикрива форми, които си мислим че показва. Дотук с нито едно от подхвърляните имена не я свързвам.
Може да си ходи днес, де, не ми е интересна, но ми е любопитно коя е.

Общи условия

Активация на акаунт