🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 6

• 35 860
  • 828
  •   1
Отговори
# 165
Колкото и да не ме кефи Златният, Невена ми е скучна вече, така че да я разкриват.

# 166
Този Златен 3 пъти подред изкарва невероятен късмет. Направо минава между капките.

# 167
Златният да не вземе да спечели формата?

# 168
  • София
Направо не го вярвам това. Да гласуват повече за него. 🤔

# 169
  • Варна
Какъв предмет донесе Златният, че изтървах ? И това негово не пеене да ми е толкова познато...и не мога да се сетя откъде.Simple Smile

# 170
Направо не го вярвам това. Да гласуват повече за него. 🤔

Аз също не вярвам ! Просто заради това, че Булката вече е разпозната отпада тя.

# 171
Златният донесе суджук.

# 172
Не бих се сетила за Булката и Хищницата, ако не четях тук. Иначе аз гледам със закъснение, за да пропускам рекламите. Миналата седмица изпуснах предаването, за какво е недоволна Есил? Коментирали ли сте, че в На кафе постоянно бъзикат Гала, че е Булката. Аз никъде другаде не съм срещала подобни предположения.

# 173
  • somewhere over the rainbow
И аз миналия път бях за Християна /приличат си гласовете и вибратото им/, но сега ясно си пролича малко по-плътният глас на Невена.
За Галя от Каризма - много я надценявате Simple Smile

# 174
Момичета,  има ли как да видя само моите коментари или трябва да ровя по страниците за да си  намеря един конкретен ? Че доста добре бях описал всички улики, които ме водят към Маги за Златния

Рови в твоите публикации в профила ти. Не са много и ще намериш това, което трябва.

Името на Христиана е Христиана Лоизу.
Ако може малко помощ каде по точно да ги намеря. Никаде не пише мои побликации или нещо такова Confused

# 175
Гала не пее и по собствените ѝ думи никога няма да го направи на сцена. Даже в ББ имаше специална клауза в договора, че няма да я карат да пее.

# 176
  • Mediterraneo
В определен момент Булката ми заприлича на Галка от Каризма, но определено бих я надценила, ако смятам, че е тя. Тя определено не пее така.

# 177
Хаха близо до дъгата... И азис как реагита хаххаха май е Китаеца

# 178
  • somewhere over the rainbow
Стефан Илчев ... пак.

# 179
Кики Братанова,
Скрит текст:
ако си през телефона трябва първо да минеш на пълната версия на форума/сайта и тогава отиваш на профила си горе вдясно, кликваш там и ти показва меню откъдето може да прегледаш публикациите си. От компютър направо отиваш на профила си, кликваш върху него и ти отваря менюто откъдето можеш да ги видиш. Пп За да преминеш на пълна версия от телефона отиваш най долу на всяка страница и там кликваш върху "пълна версия".

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 21:05 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт