Лаковe за нокти - 144

• 36 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Cakepop,Тези два цвята специално слагам без основа, основа плюс 3 слоя плюс топ ми идва повече за търпението. На моите нокти освен ЕСИ, Опи, и повечето по-скъпи, нищо друго не държи повече от един-два дена, с тези плюс Seche Vite или Essie топ лак изкарвам по 5+ дни.

# 241
  • В полите на Пирин планина
Брюлето на GR:

Не знам дали се намира още...

# 242
Любимия ми 21 comsetics 58 + GR extreme glitter shine 209

cakepop 21 cosmetics 53

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 15:10 от Преслава ♋️

# 243
Момичета, прекрасни сте! Heart Eyes
Олгарита, на такива нокти каквото и да сложиш стои много добре! Heart Захлади ли се вече поне малко при вас? Тъкмо вчера си мислих за заострената ми форма, но май засега няма да ги заострям- някои нокти още не са спрели да се разслояват напълно, ще заострям само при счупено...
Бенчита, благодаря Blush Отдавна ми се носеше такъв цвят. Перленият лак ти стои чудесно, а и с всякаква форма ти е добре!
За млечно розови лакове и аз щях да препоръчам Flormar Rose coral и Голдън роуз Сити калър 05 (01 е по-бял, 05 розовее, но на някои на ноктите стои повече бял, отколкото розов- но може да му се капне още някоя капка розов лак). Stuck Out Tongue Winking Eye
Маме, как всеки път си с толкова уникални нокти, не знам вече какво са кажа за твоите шедьоври! Heart Eyes
Преслава, накара ме да се замисля...колко много любими лакове имам вече, ха ха Grinning Май повечето са ми любими Joy

# 244
Чудни сте,  момичета ❤
Аз рЕзко смених от есен на нещо друго🤣 Обожавам есента, но нещо зациклих за идеи и реших да изчистя ума с нещо неесенно 😁

Моят любим цвят! Прекрасна циклама! Коя е тя?

# 245
И аз харесах цикламата на georgieva88 🔝
От мен нещо от 2015 на този ден (нещо съм се била вдъхновила да рисувам хах) и мисля довечера вече да сложа един лак. Мина операцията и съм +няколко шева и - един нокът

# 246
  • Поморие
Нищо особено, само двете ми любими пясъчни момчета

Gabrini brilliant b12 и  Avon Hello weekend

До сега не съм си купувала лак на Trend it up, но тези Royal nude хващат окото, ще чакам да кажете кога вече ги има по магазините Wink

# 247
Едната ръка е готова, отивам на цирк с детето, после другата 🤪

Cakepop, на 21 козметикс номер 11 е много бледо розово, 50 е бледо лилаво и на ГР от WOW 01 е млечно бяло.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 21:36 от fifito80

# 248
Chery_k, Ellen.n, благодаря ви. Цикламата е на Ейвън от гел серията Pink obsession. Много готино цикламено, плътно нанасяне дори на един слой, чуден блясък, но всички от тази серия при мен се белят за норматив 🤨 Иначе имат много хубави цветове.

# 249
  • София
Вече съм с 2 котета и малко свободно време. Сега се връщам да ви чета.
Ето какво сътворих, идеята беше друга, но....

# 250
Мен ме е страх да ги позвам вече, въпреки че наистина са като масло.
Няма нищо органично в състава им , изобщо не ме притеснява мен... но те разбирам!

# 251
За млечно розов лак, който търсеше потребителката по-назад - споменатите на Golden Rose препоръчвам и аз. Брюлето също е точно такова, но за съжаление вече го няма Disappointed

# 252

Любимите ми Brooklin лакове и разбира се розово🌷 ваденката ми не е хубава и не се получи добре, но очаквам с нетърпение новите 🥰 намалих малко дължината понеже още не са напълно възстановени след гел лака...

# 253
Milena_318, този Puck a fairy е уникален! 😍

# 254
Маринела, кой номер е това розовко? Blush

Общи условия

Активация на акаунт