Лаковe за нокти - 144

• 36 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Раче, точно с Tropic blue бях до днес Blush Blue Heart Но го съсипах първо с чистене, после като се опитах да поправя щетите и топ лакът ми се надигна (и се ядосах и направо реших да лакирам наново).  
Един прекрасен есенен цвят- Flormar full colour 66 Cinnamon Heart Червено-кафяв е.

Скрит текст:

Снимах преди да почистя кожичките /чак на снимките забелязах остатъците от синия лак, на живо не се виждаха с невъоръжено око/. Simple Smile Флормар е на 1 пласт, а декорацията за пореден път е с финия сребрист брокат Бруклин 26 Heart
О, Мари, тези са прекрасни Heart Eyes

# 226
  • Измир
Dolce, поотраснаха ти ноктите. Ще минаваш ли на старата си форма?
Момичета чудесни сте!
Аз снощи реших да пробвам така наречения Baby boomer 😄.

# 227
Тази серия дали я има заредена?

Охааа, не съм ги виждала все още, но ако ги заредят със сигурност ще се сдобия с тях.. 😍

# 228
  • София
S-he 010 брокатчето е на Medusa 127

# 229

https://www.instagram.com/p/CGoyyDJjgeN/?igshid=xqw1328mz9li
Тази серия на Trend it up e нова...при нас ще дойде след месец може би ...И аз очаквам с нетърпение ❤️❤️❤️

# 230
Чудни сте,  момичета ❤
Аз рЕзко смених от есен на нещо друго🤣 Обожавам есента, но нещо зациклих за идеи и реших да изчистя ума с нещо неесенно 😁

# 231
  • В полите на Пирин планина
Един любим пясък на Avon💗:

# 232

Включвам се и аз, но си е много аматьорско изпълнение... черният е някакъв кофти, купуван лятото с детето за точки и подобни Wink

# 233
Делче, много ми харесваш в такива винено-червени цветове. Много сте хубави всички. От мен нищо интересно.. опитвам се да докарам някаква бадемова форма, но тъй като цял живот нося квадратна ми е мнооого трудно. Макар че, за такава форма са необходими здрави и дълги нокти, които при мен от доста време вече липсват 😁🤷‍♀️

П.П Не харесвам перлени лакове, но признавам си този ме спечели.

# 234
  • Стара Загора
Класическо червено и ваденка !

# 235
Здравейте, търся си лак за нокти в стил bridal, baby shower, неутрален в много бледо розово, т.е. ефект като от стъкло с лек нюянс. В интернет се води "my nails but better". Нося ноктите си къси, не изрязани в дъно, но и никога не ги поддържам дълги. Подобни или по-късо от снимката по-долу.

Харесвам ето тези, но знам че са постигнати с гел, но все пак ми се иска нещо близко:

Нямам много време и затова се насочих към продукти, които не изискват база:

Essie Gel Couture лак с гел ефект в цвят Sheer Fantasy

Като цяло не попадам на продукт, който да прилича особено на гела, но пък искам подобна визия, дори да прозира съвсем леко, но да има млечно - розов нюанс.

Бихте ли ми препоръчали нещо или да ми помогнете с избора?
Иначе ползвам лаковете на CND Vinylux, доволна съм, трайни са, но не ми допадат цветовете, може би само няколко от тях и там не откривам търсеният от мен нюанс.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 14:40 от cakepop

# 236
GR city color - 02, 05

# 237
cakepop, търсеният от теб ефект постигам с 3 слоя Essie Mademoiselle ( по-розови стъклени) или Essie Ballet Slippers (по-бели стъклени). Не мога да намеря в момента мои снимки за съжаление, в Google има доста.

# 238
  • Измир
Cakepop,
Flormar 397 Rose coral

# 239
Вчера се загледах сериозно по Essie Mademoiselle и Sugar Daddy, но пък при тях ще ми трябва основа, което значи повече слоеве и по-бавно лакиране. А наистина двете стъпки лак + топ са ми много удобни, особено с бързо съхнещ лак.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 14:36 от cakepop

Общи условия

Активация на акаунт