Лаковe за нокти - 144

• 36 305
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Георгиева, как се държи това тиксо в сравнение с лентата, която ползваше от мъжа си?

# 346
Георгиева, как се държи това тиксо в сравнение с лентата, която ползваше от мъжа си?

За сега съм доволна. Не се отлепя, не се надига в краищата, но трябва да се притисне по - хубаво и внимателно именно там, тъй като в сравнение със строителното, това не лепне толкова Stuck Out Tongue

# 347
Прекрасни маникюри момичета🥰 ето и от мен един нежен цвят на любимите Brooklin номер 2, по принцип е за френски маникюр 😂

# 348
OPI Boris&Natasha с един лек шимър на China Glaze:
Хахаха, и аз съм с лак от Руската колекция Wink

Матиран ще си го нося днес, макар че и "обикновен" е симпатичен...

# 349
  • В полите на Пирин планина
Агент, много ти е хубаво. Сега са ми много на сърце тези цветове. Simple Smile
Имам и Аферата.

# 350
Как успявате да се лакирате така перфектно с червените нюанси? 🤔🤔 Аз никога не успявам, за това прибягвам до по светлите и нежни цветове, не ми се отдава с червеното, точно тогава почва много да ми трепери ръката и става страшна мацаница

# 351
Как успявате да се лакирате така перфектно с червените нюанси? 🤔🤔 Аз никога не успявам, за това прибягвам до по светлите и нежни цветове, не ми се отдава с червеното, точно тогава почва много да ми трепери ръката и става страшна мацаница

Въпрос на тренинг е и на удобна четка. А при нужда се позачиства леко. Hands Plus1

# 352
Ау, прекрасни маникюри! Удоволствие е да вляза тук Heart
Георгиева, щях да питам за лепенето и аз, защото моите лентички лепят леко, явно са си така по принцип (може би заради евентуални корекции). Честити лакови придобивки Grinning
В Елитис има ли лакове на Бруклин?
Маринела, как стои този Бруклин 2 на 1 пласт? Светлите лакове също изискват известна прецизност, както и червените, и тъмните, и ярките...само полупрозрачните (тук редакторът на телефона беше изписал полупризрачните ха ха) прощават някой дефект в нанасянето Grinning При мен най-важни са четката и консистенцията на лака! И след това може да се почисти с четка или клечка за уши и лакочистител (с ацетон още по-добре, но аз нямам).
Лейди, твоят лак много ми прилича на Флормар фул калър Cinnamon Heart с който бях наскоро. Отива ти. Искам да видя и тази Афера Smiling Imp
Агент, много ми харесва лака ти матиран.
Маме, и аз за момент се зачудих с гел ли си, ваденката ли е била по-къса...за топа изобщо не ми хрумна! Но маникюрът ти пак си е много хубав Heart
Скрит текст:
Ето и моят маникюр на полуздрач, успях май най-накрая да му хвана целия блясък:

# 353
Долче, Агентката е с An Affair in red square - OPI, на която викаме на съкратено "Аферата". И двата лака са от Руската колекция на ОПИ. Отдавна са ми. Иначе аз имам един GR, който е почти идентичен на Борис&Наташа на ОПИ. Simple Smile
Благодаря - и аз се харесвам с тъмни цветове.

# 354
На Brooklin четките са ми най удобни, ще пробвам с техен червен лак, нанесени са два пласта и то върху един бял, иначе стои по прозрачно, както е на пръста с цветенцето

# 355
  • Измир
Долче, много добре си го казала. Влизам в темата и ми е така едно хубаво, цветно... 💗. Лака ти наистина е с уникален нюанс. Аз си взех подобен пак на Пастел. Скоро ще го пробвам.
Агент, Лейди, и на мен ми се прииска червено. То май каквото видя и аз искам. Това е да си пристрастен към лакове 🤩.
Маринела, Георгиева, Маме ... чудесни маникюри.

# 356
Навремето в софийския Елитис имаше Бруклин, сега не знам.

# 357
Аз да се оплача от последната партида на ГР куик драй. Нещо не му е наред. Изсъхва с леко матов финиш, няма го оня хубав блясък, сериозно ми размазва декорации и ваденки, даже прави лака ми на черти, все едно го изтрива, свлича. А броката, който бях сложила направо го "обра" /свлече от нокътя. Много странно, държи се много странно и ужасно. Язък, че се и заредих с цели две бутилчета. Добре, че имам запас от Пърфект Спиид драй, че ГР нещо не е това, което беше, може да е компроментирана партида.

-1 за бързосъхнещия топ на ГР, и за мен има нещо нередно в последния, който купих - при мен няма изсъхване с часове, иначе проблем с блясъка няма. Харесваше ми и затова повторих, но ще пробвам с този на Перфект.

# 358
И аз съм с бързосъхнещия топ на ГР при мен е Ок 🥰 поръчах го от техния сайт

# 359
Един мой мнооого любим есенен лак. По принцип е матов, но аз си обичам да ми е лъскавко 😁☺️

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт