Лаковe за нокти - 144

• 36 036
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Bulgaria
На Тренд лаковете при мен са много нетрайни, но имат страхотни цветове, дори тази вечер смятам да плясна един.
Долче, ще се лакиран след малко и ще снимам.
И при мен са по-нетрайни от обичайното. Имам и няколко от различни серии от основната им, но още не съм ги пробвала. Надявам се поне те да имат малко по-прилична издръжливост.

# 391
# 392
Ето го черният глитър на ГР, много ми хареса, ще го слагам самостоятелно следващия път, не знам защо комбинирах с жълт днес.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 393
  • София

Скрит текст:

# 394
Ох, Пандора, върховен Heart Eyes Точно така си го представях този лак, ама защо не го взех... Thinking
Някой има ли ГР Експерт калър 32 да го видя на нокти?

# 395
Много е хубав черния глитър, ще го потърся. Аз също забърсах един, като златен, но мислех, че не се ползват самостоятелно?

# 396
  • София
Ох, Пандора, върховен Heart Eyes Точно така си го представях този лак, ама защо не го взех... Thinking
Някой има ли ГР Експерт калър 32 да го видя на нокти?
Заповядай

# 397
Долче, заповядай https://www.instagram.com/p/B4NRGN3jZ9b/?igshid=1689wjgthsuo7
Обаче да знаеш, че трудно се снима, много е красив наживо иначе, няма да съжаляваш за покупката му. 😂

Този черен ГР и аз мислех, че е само брокат... Изненадана съм, имам 3 от серията и даже двата са само топъри с лек ефект. Може би ще го взема.

# 398
Долче, ето и от мен ГР color expert 32:
Скрит текст:

# 399
Благодаря, благодаря за номер 32 Grinning Аз го видях на живо и знам колко е труден за снимане, но исках да си го представя и на нокти Heart Май не съм виждала друг лак от тази серия с такива частички...

# 400
Добър ден, момичета 🌞 Снощи импулсивно реших, че искам да съм червена без нищо и посегнах към любимия червен на Ейвън от гел серията. НО! Дали беше горещо в нас, какво стана не знам, но се набалончи чудовищно  и сутринта бях пред нервна криза....Всичко мога да търпя, ама пустите балони ме влудяват. Ще го трия....

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:41 от georgieva88

# 401
Плясни отгоре някакъв брокат. Аз като избързам с някой слой и се надигнат балончета, слагам глитър и всичко е точно.

# 402

https://www.instagram.com/p/CG6yWytjR1G/?igshid=w18ry5rvjrhs 
Perfect Sand ...обичам този пясък ❤️❤️❤️

# 403
21 cosmetics 07 💙

# 404
  • София
Мама на Миро, има защо да го обичаш този перфект.Разкошен е.Отдавна ли купуван?

Накой може ли да ми каже номера на BEL,светло син брокат с по-едри и малки частици.

Общи условия

Активация на акаунт