Лаковe за нокти - 144

• 36 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Bulgaria
А слагаш ли топ? И някакво лепило под тях? Всъщност, пише stickers, но не знам дали не са ваденки... Thinking Иначе са мънички, да- цветчета, листенца...
Да, задължително топ лак. Те са лепкави, няма нужда от лепило. Ако не успееш да ги отлепиш значи са водни. Всъщност аз не харесвам самозалепващите, защото съм попадала на доста дебели и си личат. Не са като водните. Но при малките картинки няма проблем. Simple Smile

# 376
Момичета, имате ли идея как и за какво се ползват тези стикери? Или как да ги  търся в нета като название Grinning
Скрит текст:

# 377
  • Bulgaria
Момичета, имате ли идея как и за какво се ползват тези стикери? Или как да ги търся в нета като название Grinning

Това са форми за изграждане.

# 378
Явно няма да влязат в употреба, аз реших, че са за декорации тип лунен маникюр Joy

# 379
  • Bulgaria
Явно няма да влязат в употреба, аз реших, че са за декорации тип лунен маникюр Joy
Това не пречи да ги оползотвориш по този начин. Може да използваш елипсата или да си изрежеш желана форма и да ги използваш, за да създадеш желания ефект. Wink

# 380
Елмайра, такива форми има и в кварталното левче... Blush Форми за изграждане са, мисля и като ленти съм ги срещала...
МК, мерси Simple Smile

# 381
Долче, 3Д стикерите ми са водни и ги слагам като класическите и отгоре топ. Релефът им се запазва, макар че докато дръпне топа имаш чувството, че си ги прецакала,  но не е така.

# 382
# 383
Една кокона 🙂🙂🙂Лака е catrice nude.

# 384
Минавайки през Лили забърсах един интересен глитър, сега се чудя с какъв цвят да комбинирам.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 385
За първи път с лак на ТрендЪп. Първи впечатления - страхотна дебела четка, която обхваща целия нокът и наистина изсъхва бързо - докато лакирам дясната ръка, лявата е изсъхнала.

# 386
  • София
Нещо от архивите Grinning Номер 111

# 387
Джулс, страхотен е Heart Eyes
Агент, и твоето червено е Heart
Пандора, 212 ли е това? Днес точно него гледах в Лили, обаче мислех, че е черно с холо брокат? Може ли снимка как стои нанесен? Blush

# 388
На Тренд лаковете при мен са много нетрайни, но имат страхотни цветове, дори тази вечер смятам да плясна един.
Долче, ще се лакиран след малко и ще снимам.

# 389
  • Австрия
...имат много добра покривност и са доста трайни - минат на два слоя, при мен трае около две седмици и то без покривен лак..

WOW! Трябва да се пробват! - си помислих веднага. Липсата на вредни съставки е още един голям бонус..

Благодаря, Martas, намерих ги в австрийския сайт (спестявам си плащане на доставка). Ще ги пробвам в най-скоро време, мерси още веднъж за инфото.

пп. Дано най-сетне лак се задържи и върху мойте нокти за повече от 4 дни.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 21:27 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт