Септемврийчета 2020

• 32 131
  • 661
  •   1
Отговори
# 315
Пу-пу, да растат здрави децата 💙 Това е най-важното!
А като сте с едри деца вече с големия кош на количката ли сте? И изцяло легнал ли го държите, ако сте с него?
Точно влизах със същия въпрос. На нас взе да ни умалява бебешкия кош и почвам да се замислям за смяната му, но не знам дали не е още рано. Има ли някой, който го е сменил вече?

# 316
Аз не съм го сменила още, но скоро ще го направя, защото му става тясно. Ноо зимния кош също ми се регулира облегалката и съм го наддигнала леко, защото дивака неспира да се пъне да става.

# 317
Аз продадох нашата количка. Заема много място с два коша. Имаме лятна с легнало положение. Но излизаме с раницата.
Ако летният ви кош има легнало положение сменяйте спокойно.
Аз не намирам време и нерви за разходка. Винаги име сърдит или недоволен и след минута се прибираме.

# 318
И ние сме излизали много рядко. Скоро ще си поръчам раница и аз Blush Йони, каква е твоята?

# 319
Ergobaby Adapt. Много ми е удобна. И каката, която е на 2г 12кг също седи добре.
Имала съм Love & Carry , но не си допаднахме.
Може първо да наемеш от слинготека, аз така направих, за да видя коя ще мине най-удобна.

# 320
  • Варна
Аз карам още със зимния кош, тъй като се събира. И без това през деня спи само там.
Аз взех Tula Free to grow от слинготека за пробва и сега търся да си купя, явно ще ни върши работа, макар и по-скоро за вкъщи Simple Smile

Лили, ние имаме проблем с кърменето- хапва малко и или започва да се хили или да реве и не иска повече . В някой дни е по-добре, в други направо ме побърква. Добре, че скоро ще захранвам, да видим.

Ели е по-дребничка. 6.650кг, 63.5 см на 4 месеца. Беше качила само 100 грама, дано следващия месец е малко повече Simple Smile
Иначе вече се обръща и от гръб по корем и постоянно се движи. Ако е под най-много наклон постоянно се набира да сяда или прави мост Simple Smile
Ние излизаме почти всеки ден по няколко пъти. Само един път се бяха зачервили бузките от вятъра:)

# 321
Йони, аз съм набелязала същата раничка да си я взема от ОЛХ. Че сега сме със слинг още. Казваш, че си доволна значи, ама то трябва да си пробва всеки на своето тяло и на бебето да му е удобно също.
Обаче какви са тези слинготеки и вие от кои сте си взели да пробвате? И колко модела взехте?

# 322
Аз си поръчах две раници под наем. В нашия град няма "библиотеки". Поръчах си пакетен наем Кавка и Лени ъпгрейд. В олх повечето са реплики. Влез в някои фб групи (Бебе в слинг примерно), там предлагат Blush Или се допитай до консултанти за бебеносене Blush

# 323
Аз наемам от слинготека. Често има намаления.
Два пъти наемах кабу, после и ергобейби.
Раницата вщя купих от маркетплейс. Има групи във фейса и пускат носилки за продажба.

# 324
Благодаря ви, момичета. Нямам фейс, но ще се интересувам. Засега сме със слингА...
Йони, ти ли си правиш пюретата, или купуваш?

# 325
Явно наистина всеки ден ще е различен и храненето е спрямо тяхното настроение. Grinning Между другото и при нас малката спи в количката през деня. Така и я приспивам най-често и ми е много по-удобно, отколкото да ми висне на ръцете. А и ако леко се събуди с малко бутане пак я връщам към съня, иначе в леглото бързо се ококорва. Simple Smile

Аз карам още със зимния кош, тъй като се събира. И без това през деня спи само там.
Аз взех Tula Free to grow от слинготека за пробва и сега търся да си купя, явно ще ни върши работа, макар и по-скоро за вкъщи Simple Smile

Лили, ние имаме проблем с кърменето- хапва малко и или започва да се хили или да реве и не иска повече . В някой дни е по-добре, в други направо ме побърква. Добре, че скоро ще захранвам, да видим.

Ели е по-дребничка. 6.650кг, 63.5 см на 4 месеца. Беше качила само 100 грама, дано следващия месец е малко повече Simple Smile
Иначе вече се обръща и от гръб по корем и постоянно се движи. Ако е под най-много наклон постоянно се набира да сяда или прави мост Simple Smile
Ние излизаме почти всеки ден по няколко пъти. Само един път се бяха зачервили бузките от вятъра:)

# 326
Оххх момичета, при нас май започна никненето, на 4 и половина сме... взех й Бочко гел, че няма абсолютно никакви лекарства, захар, оцветители и т.н.. препоръчаха ми Дентокинд..., но сега ли да започна или да изчакам не знам и аз какво да чакам.. венеца още не е червен(доколкото знам, че трябва да е), но направо се тресе и плаче и всичко е в устата.., някакъв съвет или нещо ефикасно. Не ми се искаше да почвам със силни лекарствени продукти, но май ще се наложи, днес беше направо Ад.. кърмих я права, че да заспи :/ Какво да правя..

# 327
Оххх момичета, при нас май започна никненето, на 4 и половина сме... взех й Бочко гел, че няма абсолютно никакви лекарства, захар, оцветители и т.н.. препоръчаха ми Дентокинд..., но сега ли да започна или да изчакам не знам и аз какво да чакам.. венеца още не е червен(доколкото знам, че трябва да е), но направо се тресе и плаче и всичко е в устата.., някакъв съвет или нещо ефикасно. Не ми се искаше да почвам със силни лекарствени продукти, но май ще се наложи, днес беше направо Ад.. кърмих я права, че да заспи :/ Какво да правя..
Ако говориш за Дентокинд таблетките, може още от сега да започнеш да ги даваш, защото са с натрупване и са хомеопатични.
При нас вече 4 нощ е ужасна, буди се постоянно което е необичайно за него. Незнам какво му става, магнитите бури ли му влияят, вече нямам сили за нищо.

# 328
Сиси, и нашият спи в количката през деня също като вас и Лили. Но обича и в слинга да заспива и после го местя.

Вайълет, малчо също така има периоди на рев и кривота... Има пробил преден ляв зъб. Засега не съм го мазала с нищо, но съм му давала 2-3 пъти Панадол като е ревал и после се успокоява и заспива.

Цецинка, може да е от зъбите това будене нощем. Дано да е само една вечер било.

Да споделя една много полезна статия за мен относно захранването https://www.credoweb.bg/publication/95855/zahranvane-na-bebeto-k … -hranite-s-gluten

И да ви питам - има ли момичета с косопад и как се справяте. От 1месец косата ми яко пада....

Руби, видях, че в друга тема питаш за колики. Ние още се изпъваме като ядем. Сутрин давам Прокомбо бейби пробиотик, а другите хранения Еспумизан. Яде Лактана био и в него има някакви полезни бактерии

# 329
Някои пюрета си правя, други купувам.
Ако се мъчи детенцето, давай Дентокинд. Отпред много ясно се вижда как расте, самият венец се оформя като зъбче , а отгоре прозира. Аз съм много доволна от хапчетата Дентокинд.

Общи условия

Активация на акаунт