🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
но, по жени не ходи.. няма подобно инфо, клюки или снимки.. Grinning
Мислех да не я поствам тази тъпотия, ама като каза, че няма снимки за хойкане по жени Grinning ...
Та-дааам! На тази снимка Ultra HD качество виждаме Джан и новото му гадже! Че и Sign Underage Който нищо не различава, спешно да ходи на очен лекар JoyJoyJoy (аз си записах час вече)

# 226
Я, така като се загледах, тя на мен приличала Wink

# 227
Моля, някой с Турски да преведе това.. защото гугъл транслейтъра ми е неточен..
Фарук е отговорил на един от профилите публикували новината в ТТ така.. ?
преди малко го снимах това, а сега е изчезнало...

Ето снимка и след изтриването... точно минути след като Фарук е отговорил, хванах ги в крачка.. за каквото и да става на въпрос.. Joy

сега се обсъжда в същия профил..но, с др. публикация..
https://twitter.com/1Sanaat/status/1320050552487727104

Ако някой е добре с Турския, нека да напише какво е разбрал, защото аз не разбирам, ама нищо .. Grinning

# 228
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Грозде, Фарук Тургут е написал "Не са разбрали. Ние нямаме подготовка на такъв проект." /Нямаме такава подготовка./

Значи си правят разни хора вятър на устата в нета и трупат трафик. Бай Фарук не планира ново дизи с Демет и Джан.

# 229
Еми супер..Благодаря Профи! Така нещата са ясни. И двамата много ги харесвам и Деметка и Нашия.. но, първото нещо което ми дойде на ум беше, че е мнооого голям риск.. както написа Пролет. Нека всеки си гледа кариерата и да вървят и двамата към много успехи..  : ))
На мен Джан за следващ проект, ми се иска, да е с някоя млада и непозната актриса.. : ))

Добре, че хванах този Туит, иначе бактън от спекулации......

# 230
Като говорим за Джан и Демет, ето ви Джан Дивит в цялата му прелест Heart Eyes

И аз не мисля, че е добра идея да се събират в нов проект. Прекалено известна и емблематична двойка станаха като Джан и Санем, че почти няма шанс някой да ги възприеме като други герои. Като се има предвид, че и маса народ и в реала ги мисли за Джан и Санем, кашата ще стане тотална.
Не са се свършили актрисите/ актьорите. Нека има разнообразие в актьорския състав Simple Smile

# 231
Цял ден се пуля пред компа и чакам Тудорс да ни пусне нещо..  вземайки впредвид вчерашната ни дискусия... ама йок.. Blush Imp Innocent

Хайде да си налеем по едно...

и второ...

и последно..

И по едно бачи от нашия.. получаваме след толкова чашки, като за лека нощ. : ))

# 232
Ама как така „по едно бачи”???!? Едно бачи е крайно недостатъчно!! Искам още!!!

# 233
Събота вечер .. Джан е в Руби Simple Smile
Хубавец от всякъде.. Sunglasses Както се вика.. Пич та дрънка.. Grinning

Ели сега Джан раздава целувки на гаджетата си..

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 00:04 от grozdence.

# 234
Аххх, много е хубав тази вечер! Пу-пу! Тцтц, писна ми от тези жени! Grinning Ревнувам и завиждам! Тази вечер забравих да си изпия капките за успокоение и съм малко емоционална Laughing

Ии, една снимка от времето, когато Джан е ходел и в други дискотеки и се е снимал сам JoyJoyJoy Легендите разправят, че е имало и такива дни Joy (в клуб Десибел)

# 235
Пфууу голяяям e чаровник.. КРАСОТА.. направо ще ги разсипе тия женски.. Grinning както и нас .. Joy
Така, като гледа, с този премрежен секси поглед.. и се тръшкам на пода директно от раз...  

Тц Тц Тц...... много червени шапчици тая вечер бе.. .. Rage

Не ме интересува, тръгвам към Истанбул...... Joy Joy Joy

Ето го къде се бута https://www.instagram.com/p/CGvjaMJIBKl/ и виждам, че пафка цигара, и дърпа яко.. Joy
А тук нашата усмивка се забавлява с приятел https://www.instagram.com/p/CGv0ifzor_-/
С този приярел се следват в ИГ https://www.instagram.com/furkankocannn/

и с още гаджета.. Grinning
Скрит текст:
С тези двете дами е мноого усмихнат... : ))

Ели тая където си я качила, е някаква супер нахалната.. Joy виж я само.. Joy
Скрит текст:
Аххх, много е хубав тази вечер! Пу-пу! Тцтц, писна ми от тези жени! Grinning Ревнувам и завиждам! Тази вечер забравих да си изпия капките за успокоение и съм малко емоционална Laughing

Е я .. същата.. от преди няколко дни..нарежда се по няколко пъти... тц тц тц нямат насита тези женски бе..

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 05:12 от grozdence.

# 236

Аааа, Грозденце, искам и аз в Истанбул.
И обещавам, няма да преча, Joy само ще погушкам красавеца Джан, за да усетя парфюма, не за друго ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
Цитат
С тези двете дами е мноого усмихнат... : ))

Ехаа, спя си аз като пън, а бате Джано купонясва на макс, то са цигарки, червени шапчици... Само се чудя той Кумчо Вълчо ли го играе? Thinking Joy На мен с този палав поглед ми мяза на хитър котаран Animal CatAnimal Joy Cat

Забелязвате ли, че само с мъже и възрастни дами се усмихва по снимките? Sweat Smile Смее ли да усмихне до някоя млада сирена, веднага тя ще си помисли, че той иска да се оженят, веднага ще тръгнат слухове в пресата как вече са се оженили Sweat Smile Е, зад кадър на коя се усмихва, само той си знае... Не съм аз със сигурност обаче Sob Айде лягам да си доспя нещастна SobSobSob JoyJoyJoy

# 238
Добро утро в новото време! WinkSimple Smile Hug

Днес със смяната на часа си се успах добре. Grinning

Грозде Hug...Ели Hug,както винаги на линия и ловите снимките от Руби! Grinning

Еми Hug,и аз гледам ''Дума на честта'' . Wink Хареса ми историята,острова,музиката и играта на някои актьори.
Скрит текст:
Много от актьорите съм гледала в доста сериали-Толгахан С. съм го гледала до сега в 3 сериала-''Сезони на любовта'',''Сега и завинаги'' и в ''Черната перла'';  Умут Курт и ЙойкюЧелик(в Gönülçelen/Пленителката на сърца(у нас го даваха под името ''Огнено сърце''),реж. отново беше Джевдет Мерджан.А него още от ''Аси'' му гледам повечето от сериалите.Др.актьори са:Хуля Дарджан-''Млечният път'' и ''Дила''; Арас Айдън-в ''Сезонът на черешите'' и ''Любов на инат'', Мелтем Гюленч-''Дъщерите на Гюнеш'', Бюлент Д.-Твоят мой живот/Парампарча(реж. на 1-ви сезон беше Джевдет Мерджан, Мерт Явузджан-в ,,Незабравима'', Хюлия Шен-в ''Малки жени''-там играеше с продуцента на серияла Бурак Саяшар.

Да не забравим Тесла...

Това мисля,че не е пускано...
Цитат
Yasar Ayaydin (ген детектор Тюдорс)

Тюдорс : наша единственная цель - стать самым важным брендом рубашек в мире. Мы подписали контракт с самым узнаваемым (популярным) лицо в мире с Джаном Яманом. По этой причине у нас завышенный спрос, много заявок из-за рубежа. Среди них есть очень важные группы. Но из-за сложности транспортировки в данный период мы не может расширить наше число поставок. На данный момент в Турции 190 магазинов , за рубежом 51 магазин в 14 странах. Чтобы расширить поставки нужно время.
К 2023 году мы планируем количества магазинов -500.

Желая ви слънчева неделя! HugTwo Hearts

# 239

Общи условия

Активация на акаунт