🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Привет

Днес е старта на РП в САЩ
Ще бъде представен умопомрачителния Джан Дивит на американките.. и след това, те няма да са същите.. Nature Fire Grinning
Ще има да се вайкат, откъде им идва тази влага в мечтите.. Joy
Горките американски лелки.. и те ще се качат на облака без време.. Joy

Чакам някакви новини .. тази тишина около Джан, не ми се нрави ...........
Поне Тудорс да отбие номер.. че да се разтъжим малко..

Искам да виждам тази усмивка, с магнетичната си сила, да покорява света отново ..

# 256
Да им е честито на американките! Със здраве да си го гледат, да му се радват и точат лиги по тази красота! Grinning

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 21:52 от Ели-Мели

# 257
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

гледаемостта на.....последните три сериала с Джан и партньорките Йозге и Демет....

1-я серия на "Пълнолуние" -8,1 млн. за ( 3 год.)

1 серия на "Ранна птичка" - 11 млн.(2 год)

1 серия  "МГ" -10 млн.( 4 месеца)

Желая ви приятен есенен ден.

# 258
Добро утро! Animal Hatched Chick

При нас е мъгливо и мрачно, но какво ми пука след като Джано раздава сутрешни целувки Kiss Grinning

Много взе да ми липсва този човек... Хайде, сряда е, да иде на една дискотечка, да го видим жив ли е, здрав ли е, все така красив ли е...

Вчера излезе дата за начало на предаването "Имаш поща", в което Джан участва, докато беше в Италия.
Новото издание на "C'e Posta Per Te", дирижирано от Мария Де Филипи, трябва да започне в събота, 9 януари 2021 г. и вече знаем, че нашата КОНСЕРВА (обичам го този Гугъл преводач!!! нарочно го оставих да се посмеем Grinning) ще бъде един от гостите в програмата. 😍❤
Според първите слухове, Джан ще бъде изненадата, която племенница е искала да направи на леля си, изпаднала в депресия. Участието му трябва да е в първия или втория епизод.

Малко изкувство за очите и душата Simple Smile

Малко смях и забава с Джан и Санем Wink Помните ли я тази сцена? На Санем й се развали климатика и трябваше да преспи в Джановата стая. Все се надяваше, милата, да легне при него, а й се падна детското легло Grinning
Аз да бях в една стая с Джано, и на детско столче щях да спя Grinning Grinning Grinning

И с този елегантен и красив Джан ви пожелавам приятен ден! Hug

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 10:28 от Ели-Мели

# 259
Привет

Сериала Early Bird, ще бъде излъчен и в региона на MENA. Потвърди се официално, че OSN е придобил правата за излъчване в Близкия изток {Западна Азия} и Северна Африка, както и в Централна Азия и южноазиатските страни в Афганистан и Пакистан. MENA обхваща обширен регион, простиращ се от Магреб на запад до Пакистан на изток.

Американки, Азиатки, Африканки.. всички ще бъдат запленени от Божествения.. Sunglasses
Увеличва се популярността на нашия.. нека да видят, какво ни е на нас..  Joy

Офф хептен се е покрил.. и да мрънкам, няма да се покаже.. какво друго ни остава, освен да чакаме, някоя блага вест. около новия му проект..

# 260
Ако се чудите, че ме няма и Джан го няма... правилно предполагате, на гости съм му Wink

Тихо, бе!!! Тцтцт, тоя пък Джан ме издаде, че си мечтая, значи... Joy

След този мой въображаем и виртуален разговор с Джано, май не съм за Истанбул, а за лудницата Joy Побърка ме този човек!

Обичал бил нашият още от малък да си ходи с мокри дрехи Nature Sweat Drops Като му е ген и го влече, ние не възразяваме! Да се мокри!!

Арабките и те пощуряха вече от липса на новини. Направили са някакви колажи с различни турски звезди и различни вкусове чипс. Питат кой вкус ви е любим??
Йогурт и босилек, моля, в големи количества Laughing

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 23:39 от Ели-Мели

# 261
Ето го бее.. появи се, изглежда превъзходно.. усмивка 24 карата и сексапил на макс... Sunglasses Heart
Джан с управителя на Руби..
надписана:
" Може ли да бъде толкова красив човек с толкова смирени очи Hands Pray  "

и с някаква нахалница.. Grinning

-----------------------------------------------------------------------------------------------

"Как винаги да държите някого, когото много обичате, с вас? Трябва да се взирате в него, да откраднете образа му, да затворите очите си, да ги държите плътно затворени, той да слезе до сърцето ви.. и от този момент нататък, този човек винаги ще бъде с теб."
~F.Ozpetek~
от  "La dea fortuna "
("Богинята на късмета")

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 01:32 от grozdence.

# 262
  • София
Здравейте джановистки и джаноманки!
Отдавна не съм се мяркала наоколо, но свободното време хич го няма вече и не ми остава кога да се позабавлявам с вас. Много ми липсвате, всички.
Днес обаче имам рожден ден и наминавам насам да ви почерпя с тортичка, да имате за сутрешното кафенце.

Ето го и доставчика с тортата...

# 263
Добро утро! Hug

Лили, честит рожден ден! Flowers HibiscusBirthdayBalloon Бъди здрава, обичана и много усмихната!!! HeartHugKissing Heart

С такъв доставчик на торти, ще празнувам всеки ден! Sunglasses

Ох, олекна ми и се успокоих! Джан е добре, усмихнат, хубавее Heart Eyes Машала! Heart

Обаче като гледам снимките от снощи се чудя да не е имало събрание на Мъжете в черно ThinkingLaughing

# 264
Добро утроо!

Лили ,честит рожден ден!
Много здраве,щастие,любов и сбъднати желания!

още една нова...

Спокоен ден на всички! HugTwo Hearts

# 265
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Лили  Hug , ей тука един, вперил поглед в теб, те чака да те води където искаш за рождения ти ден.  smile3521 
Останалото са подробности. Wink

# 266
  • Варна
Чао, рагаци! 

По-тихо е в темата, но и това е нормално в периода между два проекта. Затова ви благодарим за всички снимки, новинки и гифчета, които намирате и споделяте с нас, и за доброто настроение, което създавате!
  Все пак се радваме, че Джан е толкова достъпен за феновете си и не се звездей и не се крие, въпреки че всяка снимка с него в социалните мрежи е повод за клюкини - "пияница, чапкън" - леле мале!    Надявам се само, тези глупавини да не го напрягат излишно!

Лили, честит рожден ден!

Да си жива и здрава и щастлива с хората, които обичаш!

С благодарност, за всичко, което правиш за нас!

# 267
Two HeartsЗдравейте,
прекрасни хора в тази група. Искам да благодаря на всеки един от вас за положения труд това местенце да изглежда така уютно.Yum
Имам едно въпросче, къде мога да намеря епизодите на " Сърдечни работи " след 20 епизод преведени или още не са качени в Ютуб?Two Hearts

# 268
Честит рожден ден и от мен, на рожденничката! Желая здраве, късмет, щастие и много сбъднати мечти! Simple Smile

# 269
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Two HeartsЗдравейте,
прекрасни хора в тази група. Искам да благодаря на всеки един от вас за положения труд това местенце да изглежда така уютно.Yum
Имам едно въпросче, къде мога да намеря епизодите на " Сърдечни работи " след 20 епизод преведени или още не са качени в Ютуб?Two Hearts
Никъде. Превеждат се и се редят субтитрите. Когато има нещо готово, веднага ще го качат в Ютюб.
Дотогава - има го преведен целият сериал на руски по руските сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт