Така се вълнувам за този рожден ден, като някое дете съм.. Искам да му врътна една торта, но, не мога да правя такива сложни неща.. само меденки, целуФки и кекс мога!

Това го копирам от момичетата от ФБ Джан Яман Бг
Здравейте на всички 🥰 Тези, които имат профил в Туитър и на който довечера няма да му се спи 🤭❤ ще има събитие за рождения ден на Джан, в което сме включени и ние от България, като негова официална фен група за държавата ни 🥰
Събитието ще се проведе в 00.00 часа с хаштаг, който ще се обяви малко преди започването на акцията. Знам, че ще е късно, но все пак който желае може да се включи 🥰
Правила за туитване:
- Използвайте # хаштага, който ще бъде пуснат и от нас самостоятелно с кратка фраза или текст, като избягвате използването на много пунктоация.
- Не използвайте емотикони защото това зачита туита, но с много малка тежест.
- Въздържайте се от използването на снимки, гифове или видеа защото това също отчита туита с много малка тежест.
- Не споменавайте с @ профила на Джан Яман в Туитър в повече от един туит защото при няколко тагвания може да ви блокират тъй като програмата го приема като спам.
- Обявеният # е желателно да се използва самостоятелно или най много с още един понеже това също намаля тежесна му.
🥰🥰🥰🥰🥰
Много ни се иска довечера да се появим на картата и ще радваме ако се включите.

Такааа, аз сега ще си направя ТТ и довечера, ще туитвам.. ноо, ако някой знае как стават тези неща, ще бъда благодарна да ми обясни, тъй като, нищо не разбирам, моля, ако някой от тук четящите има време, нека да ми обясни на лична..

Най-главният Архангел Михаил го закриля, йес бее.. ..
Мюсюлманите гледат на Михаил като на ангел на милостта и вярват, че Бог е възложил на Михаил да възнагради праведните хора за доброто, което правят. Ето защо Божествения е такъв добряк, толкова прекрасен и съвършен!

,ще е в ТТ!