🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Привет момичета

Така се вълнувам за този рожден ден, като някое дете съм.. Искам да му врътна една торта, но, не мога да правя такива сложни неща.. само меденки, целуФки и кекс мога! Grinning

Това го копирам от момичетата от ФБ Джан Яман Бг

Здравейте на всички 🥰 Тези, които имат профил в Туитър и на който довечера няма да му се спи 🤭❤ ще има събитие за рождения ден на Джан, в което сме включени и ние от България, като негова официална фен група за държавата ни 🥰
Събитието ще се проведе в 00.00 часа с хаштаг, който ще се обяви  малко преди започването на акцията. Знам, че ще е късно, но все пак който желае може да се включи 🥰
Правила за туитване:
- Използвайте # хаштага, който ще бъде пуснат и от нас самостоятелно с кратка фраза или текст, като избягвате използването на много пунктоация.
- Не използвайте емотикони защото това зачита туита, но с много малка тежест.
- Въздържайте се от използването на снимки, гифове или видеа защото това също отчита туита с много малка тежест.
- Не споменавайте с @ профила на Джан Яман в Туитър в повече от един туит защото при няколко тагвания може да ви блокират тъй като програмата го приема като спам.
- Обявеният # е желателно да се използва самостоятелно или най много с още един понеже това също намаля тежесна му.
🥰🥰🥰🥰🥰
Много ни се иска довечера да се появим на картата и ще радваме ако се включите. Heart

Такааа, аз сега ще си направя ТТ и довечера, ще туитвам.. ноо, ако някой знае как стават тези неща, ще бъда благодарна да ми обясни, тъй като, нищо не разбирам, моля, ако някой от тук четящите има време, нека да ми обясни на лична..

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 13:45 от grozdence.

# 406
Вдъхновение... Heart

# 407
Момичета това е един прекрасен анализ на човека Джан Яман.. по точно няма как да бъде описан... Heart  
Джан - ЖИВОТ, ДУХ, ДУША и СЪРЦЕ! Heart

MАРГАРИТА ДИ ПУМПО, писател и автор на статии и рецензии, родена и живееща в Италия, в Торемаджоре (Пулия).  Завършва класическа литература в „Г.  D’Annunzio “University of Chieti с дисертация по класическа археология, тя преподава литература в Институт„ Петрарка-Падре Пио “в Сан Северо.  Любител на фотографията, запалена по изкуството и литературата.

Джан Яман: той не мисли и не мечтае - ДЕЙСТВА!
 Джан Яман, секс идолът в момента, мъжът, който е в мечтите на цели поколения, забранената мечта на жените.
 За него е казано всичко.  Брилянтна личност, силна интелигентност, ум, който извира през очите му, външният му вид напълно съответства на хамелеонските му способности.
 В интервюта той демонстрира тази обезоръжаваща естественост на добрия човек.  Той казва, че не мисли, не мечтае ... но наистина ли е така?  Такъв ли е Джан Яман, какъвто казва, че е?
 Опитвам се да разкажа история и може би ще откриете нещо, което той мъдро е казал, но по друг начин от моята гледна точка.
 Имало едно време едно младо момче, с цялата кръв и страст, което трудно можело да се справи с емоциите си.  Експлозивният заряд на прекомерна интелигентност се излъчваше в жестовете му и погледа му.  Желанието за растеж ускори и обзе всичко.  Но това, което го оправдаваше в очите на света, беше неговата простота ... всичко беше простено на Ялън 😊 - просто), защото той се появи на сцената без конструкции и без реторика.
 Обезоръжаваща усмивка, сладост и страст.
 Въпреки своята простота, това момче търси признание в световните очи и неговата лавра (Defne = лавров).  Тази телевизионна фантастика остава в очите ни недовършена.  Но Ялън добре знае, че пътуването му току-що е започнало.
 Пътят е дълъг и преди всичко той се научи да плаща висока цена, че неговата наивност може да бъде лесна мишена в света на вълците.
 Така той практикува да затвори пътя си в желязна броня и срамежливият Ялън се превръща в коравия Ферит.  Безстрастен, централизатор, пресметлив, нежелаещ да поеме непредвиден риск, спретнат, перфекционист.  Той е като желязо.  Но той не е само Ферит, той става Ферит Аслан ... лъвът на справедливостта, смелостта, слабия човек, можете да избягате от кухнята му, но не и от него, защото след като сте влезли в сърцето му, вие сте в бъчва желязо.  Аслан е способен да се жертва на олтара, за да защити делото на своя народ.  Ферит Аслан е готова да направи всичко, за да защити своя свят.  Източникът на истината винаги е свързан с лъва Аслан ... и ето я и Назлъ Пънар 😊 плах източник).  Сцената под душа, тази на водоизточника след скобата на маслиновата горичка ... уликите, но преди всичко тук е Ферит, който, след като познае този източник, иска да утоли жаждата си ... и затова той често пие вода от  същата чаша на Назлъ.
 Пие директно, не иска медиации. Младият и обикновен Ялън се е превърнал в Железния лъв, който утолява жаждата си от източника на истината, за да достигне своята слава.  Пътят е отворен и предстои по-голямо самосъзнание.
 Но все още сме далеч от целта.  Ферит преследва Назлъ, но от гордост не смее да потъне.  Неговата любов към себе си е толкова забележителна, че дори при доказателствата той няма да признае, че се е влюбил.  От друга страна, Назлъ няма да направи нито една крачка, няма да му позволи да прекрачи прага на свободата си дори с инч.  И горко, ако го направи!  Истината никога не е компрометирана и Ферит знае това добре.  Само когато единият има истинското съзнание, че губи другия, тази забележителна любов към самия себе си изтънява, докато не се превърне в любов.  Това е неравнодушна интимна работа, защото се корени в него от собствената му култура, от неговата традиция.  Коването на желязо винаги е трудно начинание, защото изисква синтез, който сам по себе си е обучение.  Но матрицата е хвърлена и връщане назад няма.  Но в края на краищата Ферит абсолютно не иска да проследява стъпките си: сега чувства, че вече не иска да се отказва от себе си.  Ако иска да постигне целта си, той иска да го направи така, както чувства, че трябва.  Ферит извлича Джан и решава да използва писалката (Дивит = писалка), за да пренапише историята си.  И ето романът за неговата душа, за това, което никой все още не е виждал: дух, душа, сърце и живот.  Той се оголва и се представя, пише, превръщайки същността си в роман.  Но внимавай!  Той винаги е писалката!  Изправен пред статичността на Санем, очевидно наивна, обикновена и лекомислена, самолюбието на Дивит е разбито.
 Дивит се впуска в игра, която е изтощително вземане и разпадане.  Бягството на Джан е неизбежно, защото той вече не се разпознава и трябва да намери себе си.  Той е той, истинският феникс е той.  Санем остава вкъщи.  Джан пресича долините, връща се и прераждането е белязано от прекрасната сцена на Дивит, излизащ от пламъците.  Джан се завръща с нова любов към себе си, която е забележителна, защото се е научил да я свързва с тази на Санем, която от своя страна се завръща по-зряла и истински женствена.  Това е отварянето към нов начин прераждане на личността по отношение на все по-широк свят, без граници и морални ограничения.  Започнатият път вече не може да бъде спрян ... да се разголиш винаги е прераждане и да можеш да го направиш е синоним на голяма свобода.
 И Дивит подготвя пътя за Йозгюр ... БЕЗПЛАТНИЯ човек.  Изкован в тигела на любовта, по свой избор, Йозгюр достига своята зрялост.  Така се оказва, че уроците, дадени на неговата Езги, всъщност са същите инструменти, които той използва, за да се защити и да даде правилната яркост на душата си.  Преоткриваме Йозгюр не само учител, но и преди всичко като ученик.  Воден от любов, подтикван от жаждата на Езги, съществото му започва да живее.  Вече не се лута по улиците през нощта, а се издига все повече и повече в небето през деня.  Тогава Йозгюр разкрива истинската си душа: красива душа, ранена от живота, но не заслепена до степен да не разпознае най-добрата част от него: любовта.  Душа, която в онова такси разпознава възможността да даде първо на себе си, а след това на Езги нов живот.  Дълъг и не безболезнен процес, тъй като докато Езги несъзнателно сваля слоевете си, той го прави с цялото си съзнание.  Погледът му, напрежението му под кожата, постоянното повтаряне на себе си „продължавай дори да загубиш“, са рискът, който трябва да поемеш.  Йозгур се реконструира, съзнавайки, че никаква промяна не може да започне отвън и най-вече никоя промяна не е окончателна.  Попадането му в калта е неговата емблема.  Калта, синоним на стагнация, мръсотия, пречка, обаче е резултат от комбинацията от три жизненоважни елемента: земя, вода и въздух.  Всички митове за сътворението ни напомнят, че човекът е роден по волята на висше същество, което в един момент решава да го изкове от кал.  Йозгюр визуално свидетелства за своето творение.  И не е чудно, че финалът е  на слънчевата тераса: съществото, което пълзи по улиците на Истанбул през нощта, вече е орел, летящ в небето през деня.  И така Йозгюр се научи и научи всички да живеят, да се смеят, да се шегуват и преди всичко да обичат.  Господин "грешен", сега господар на живота си, има силата да изсвири онази вътрешна мелодия (Езги = мелодия), която крещи към новите поколения да се променят, да изграждат мостове, да живеят във френетичен прилив на емоции,  да се отървем от традициите (Aтасьой = предци), по-остарели, за да променим света.  Йозгур е последният етап, най-зрелият, най-осъзнатият и най-красивият от еволюцията на човека от Джан Яман ... Еволюция, която може да бъде усетена, въздействаща , защо ли?  Защото Джан носи в значението на името си думите ЖИВОТ, ДУХ, ДУША и СЪРЦЕ ... и кой може да прецени или спре живота, духа, душата, сърцето?
 Джан Яман чрез своите герои разказва за живота си и ни показва, че знае как да мисли и мечтае.
Превод: Гугъл транслейтър

Не мога да му се нагледам.. Този човек си играе със сетивата ни, както си иска... Heart

# 408
  • Варна
Добра да е вечерта ни, прекрасни момичета на Джан! 

Благодаря ви, че ни дарявате усмивки, в това трудно време! 

Не съм се появявала скоро, но за това е виновна Ели-Мели
   След урока по химия рязко констатирах, че имам сериозни пропуски в тази така важна област.   И тутакси трябва да взема мерки.
   Разбира се, трябва да започна отначало, а началото е първият елемент - Джаний.
   Ииии, започнах. Но не само започнах, ами така задълбах, че вижте какво се получи.

# 409
Момичета, развълнувах се сериозно около тоя дългоочакван рожден ден на Единствения ни:heartpulse:, лудостта ме завладя с пълна сила, играя си тука с една програма за колажи по случай Патрона! и е невероятно забавление. Страхотни неща се получават! Събрах лудостта на световните фенове, публикувани тук в един колаж, отделно снимки на Джан, но тези за Рожденика и пожеланията още няколко часа ще почакат! Та... извън пристрастени и живеещи в измислен свят, да си фен на Джан си има и образоветелен елемент... за мен поне. Направо мога до безкрайност да въртя снимките, защото то е Море от любов, коя от коя по-красива на Най-Красивия!

# 410
Момичета не знам за вас.. аз довечера съм на купон.. в ТТ

Ей така ще празнуваме... Джан ще отвори шампанското и ще се разбеснеем до припадък!!
Ако утре не се появя..значи съм настинала от намокрянето..

Ето го рожденника. Heart Birthday Champagne Flowers Strawberry Tada

# 411
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Развеселихте ме. Какви неподозирани таланти извади от вас настъпващият след часове рожден ден на Джан!
Аз ще съм кротка. Ще си примъкна една чаша до клавиатурката и ще продължа да купонясвам с поредния Мистър Грешен /на 11-ти епизод съм/. А после ще си пусна и едно среднощно Пълнолуние. И накрая ще посрещна зората с една Ранобудна птичка. Какво и трябва на една жена! Ей тия три неща стигат.

# 412
Рагаци.. Джан е роден на Архангеловден Flowers Four Leaf Clover Най-главният Архангел Михаил го закриля, йес бее.. .. Innocent Мюсюлманите гледат на Михаил като на ангел на милостта и вярват, че Бог е възложил на Михаил да възнагради праведните хора за доброто, което правят. Ето защо Божествения е такъв добряк, толкова прекрасен и съвършен! Heart

# 413
Започнало е подгряването за РД на Джан! Blue HeartTada

Гроздето Hug,ще е в ТТ! Wink

Планет Hug,вече е готова с клипа! Hands Plus1

Сони Hug,подготвя колажи! Hands Plus1

И аз ще съм кротка като Профи Hug....за сега готови колажи от ТТ...Wink

# 414
Злати Hug Вече съм облечена, готова за парти, ще си счупя ръцете да туитвам Joy

Ето този клин ми пристигна вчера от Алито.. с него се натъкмих за партито Sunglasses

# 415
Оп, ето ме и мен, пристигам с балоните  Grinning BalloonBalloonBalloonBalloonBalloonBalloonBalloon

Нося още тематична торта Birthday

Конфети Tada

Иии нещо за пийване Champagne

Тази вечер съм на Ферит-маратон

# 416
Ей тази торта правих до сега... за партито!  Само да си не изцапам клина, че е бял.. че, нямам др. специални дрехи... Joy Joy

# 417
Момичета, това момче ми каза да ви заредя с пиене, че имало повод да почерпи... По- късно щял да мине да види как върви купона...

# 418
От мама Гюлдем Heart
„От момента, в който се родих, ти си най-ценното ми ... Ти даде смисъл на живота ми, сине .. Нека животът ти бъде изпълнен със здраве и щастие като красотата на сърцето ти. Честит рожден ден❤️ @canyaman”

# 419
Така… момичета, официално е 8 ноември, нашето Слънце празнува, а ние заедно с него, и както казват: Добре че се е родил, за Световна любов и радост.
Тази вечер Джан отново успя да ни сплоти, аз лично се чувствах така, сякаш ни бяха обещали специален епизод на МГ само с главните герои и само с приказни моменти. Когато има желание, начин за празнуване ще се намери. Когато има любов, ще намери начин да се изрази. Вижте момичетата заради  Туитър за един ден какви чудеса направиха във фб групата, та да се появи и БЪЛГАРИЯ сред всеобщата любов към Човека и Актьора Джан Яман! За да се почувства по-обичан и оценен в този специален ден!
Честит Рожден ден, Can Yaman! Извън здравето, нека той сам си пожелае какво иска и нека има цялата Вселенска положителна любов, за да му се сбъдне!

Толкова снимки минаха през очите ми днес покрай тоя Рожден ден, че сега ако не го сънувам, не знам кога ще е!:gift_heart:

Общи условия

Активация на акаунт