🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, вие сигурно знаете, но аз миналата година по това време съм била в спокойно неведение, не съм знаела нито че Джан Яман го има, нито че е роден на Архангел Михаил, нито че е на една дата с големия Ален Делон. Приятно изненадана останах,  не че нещо. Той успеха, славата, таланта, ума, красотата... всичко си го има и нека само ни е жив и здрав и да ни радва все така с присъствието си.

# 436
Да е жив и здрав Джан!:hearts:

Всички социални мрежи врят и кипят от поздрави към него. Щастливец!
Аз празнувам рождения му ден с ударна доза Мистър Грешен!:innocent:

# 437

Грозденце, Ели, къде изчезнахте?! Вие да не "запрашихте" към Истанбул, за да купонясвате отблизо с Патрона? Ще пускам "търсачката" - трябва да ви открия! 

# 438
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да е жив и здрав Джан!:hearts:

Всички социални мрежи врят и кипят от поздрави към него. Щастливец!
Аз празнувам рождения му ден с ударна доза Мистър Грешен!:innocent:
Бая, бая, бая добре направен клип. Благодаря, че го сподели. Супер е! Отдавна не ми се беше мяркало пред очите толкова майсторски направено любителско клипче.

# 439
Добра вечер рагаци!

Ето го предаването на Италианския канал, което е посветено на Божествения, по случай Рожденият му ден Heart нищо не разбирам.. но, не пестят комплименти Grinning

https://www.mediasetplay.mediaset.it/video/buoncompleannocan/buo … 624zZYySYNmmCYltE

Еми Hug

# 440
Аз чакам някакво включване от Джан, от майка му, от някоя фенка, от Руби... Егати тишината! Grinning Ние рожден ден ли празнуваме или...? Grinning

# 441
Добро утроо!

имате и компания за кафето...WinkHeart

от вчера....Andrea Carpintieri поздравява Джан за РД...

и от Spettacolinews (Италия)...

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! Flowers Fallen LeafTwo HeartsFlowers Hibiscus

# 442
Привет, рагаци! Blush

Джан е победител в „PremiosTelenovelasEspaña2020” като „Най-добър турски актьор на Божествеността“. Nature Star

Амиии... заслужена награда. Божествен си е! Grinning

# 443
Привет и от мен рагаци

Хайде и аз малко награди на наслагам, да си украсим темата, като коледна елха.. то, с такъв талантлив Патрон, награди бол ще има и занапред.. Nature Star

Награди от испанската Telenovelas en España в разделите Premios Telenovelas España 2020

Джан Яман с Ранобудна , печели за „Най-добър турски главен актьор с ролята си на Джан Дивит“
Джан Яман в Любов на инат , печели "Най-добър турски главен актьор в ролята си на Алан Арас"
Ранобудна птичка печели като "Най-добрия турски романтичен сериал от Divinity, revival"
Can Yaman y Özge Gürel #Dolunay,Mejor pasión surgida turca de Divinity
Демет Йоздемир в Ранобудна птичка , печели за "Най-добра турска водеща актриса в ролята си на Санем Айдън"

Ели Hug кой друг, ако не Божествения.. Зевса, ще грабне награда за  „Най-добър турски актьор на Божествеността“ Heart

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:02 от grozdence.

# 444
Не, че се оплаквам.
Напротив, радвам се, но не мога да вдяна нещо, сънаградили ли са го?
Цитат
Джан Яман с Ранобудна , печели за „Най-добър турски главен актьор с ролята си на Джан Дивит“ и
Джан Яман в Любов на инат , печели "Най-добър турски главен актьор в ролята си на Алан Арас"  в разделите Premios Telenovelas España 2020.

Фенската обич няма край.
Торта за РД на Джан от полски фенове публикувана от фейсстраницата Can Yaman - Canyamaniacs.

profi_1, Малиа прави много хубави видеа, доста от тях са за Езги и Йозгюр. Явно много харесва Йозге. Има видеа и на Ферит и Назлъ, за жалост по-голямата част са блокирани.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 13:08 от danir

# 445
Данир не, че аз мога, ето копирам ти в оригинал.. а с превод по- горе, си го копирах от ФБ, ама, какво ни трябва точен превод и значение.. награди ще.. : ))

1. Can Yaman #ErkenciKus, gana como 'Mejor actor protagonista turco de Divinity, de reposición' en los #PremiosTelenovelasEspaña2020

2. Can Yaman #InadinaAsk, gana como 'Mejor actor protagonista turco de Divinity' en los #PremiosTelenovelasEspaña2020

Дивит vs Йози ... Оффф не мога да си избераа : ((

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 14:10 от grozdence.

# 446
И двамата 😀🔞

# 447
Хайдар JoyJoyJoy Двама се карат, трети печели Grinning

Бях го забравила този Аполон Божествен Grinning

# 448
Джан се е покрил, и така ми липсва...
НЕРДЕ БУ АДАМ?

# 449
[/quote]

Пффффф, блазети...
Аз като прибавя и Ялън и Ферит ... е това е тежко.  Добре, че не слагам Бедир в клюпа, че тогава съвсем не знам как щях да се чувствам. Оджанила съм се отвсякъде. Не, че се оплаквам, само си споделям Simple Smile

Хайдар JoyJoyJoy Двама се карат, трети печели Grinning

Скрит текст:

Бях го забравила този Аполон Божествен Grinning
Оффффф, бееее, едно време имаше едно готино търкалящо се емотиконче. Точно като за този случай "Аполон Божествен".

Общи условия

Активация на акаунт