🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 51 109
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Кой да изгори? Joy Веднага ще ги разхладим........

# 466
kesara, добре дошла Simple Smile Щом си луда калинка, на правилното място си Grinning

Намерих си един стар колаж от времето на МГ и лудия Кузи Grinning Като няма какво друго да постваме, ще почнем да се повтаряме Grinning

# 467
Привет! Hug

Кесараа Hug,добре си наминала,джанъм! Wink Когато започна МГ се чудех къде си,защо не пишеш?А ти се подвизаваш във фейса. Simple Smile Сутринта видях,че си писала и веднага те изчетох,но нямах време да пиша.Беше пуснала 3 поста и сега виждам,че са изтрити двата.Първият е цитиран,а вторият беше цитирала моя за да ме поздравиш.Нали сме от морски градове! WinkЧудесен клип за МГ. Hands Plus1

От Abbachi jewelry...
https://www.abbachi.com/product/dagger-stile-necklace/

Приятен следобед! Hug

# 468
Нещо ново за италианските фенове Simple Smile

Супер фен ли сте на турския сериал "DayDreamer - Крилата на мечтата"? На будките със списание  "Chi" от 17 ноември (и до края на януари) можете да закупите бележник за 2021 г. с вашите любими герои. Ще можете да прекарате една година с всички снимки на Санем (Demet Özdemir) и Джан (известният секс символ Can Yaman), но можете също да прочетете техните лични истории и любопитни факти за целия актьорски състав, както и да се забавлявате с малки уроци на турски и информация за Истанбул! ❤️

# 469
  • Варна
Привет! Hug

Кесараа Hug,добре си наминала,джанъм! Wink Когато започна МГ се чудех къде си,защо не пишеш?А ти се подвизаваш във фейса. Simple Smile Сутринта видях,че си писала и веднага те изчетох,но нямах време да пиша.Беше пуснала 3 поста и сега виждам,че са изтрити двата.Първият е цитиран,а вторият беше цитирала моя за да ме поздравиш.Нали сме от морски градове! WinkЧудесен клип за МГ. Hands Plus1

Благодаря Ели Мели, покани ме Грозденцето! Темата ви е страхотна, продължавайте така момичета!
Злати радвам се да те видя. Оказа се, че съм забравила правилата в мамата и ми изтриха постовете! Остави това, забравила съм да я ползвам!

# 470
Нещо ново за италианските фенове Simple Smile

Супер фен ли сте на турския сериал "DayDreamer - Крилата на мечтата"? На будките със списание  "Chi" от 17 ноември (и до края на януари) можете да закупите бележник за 2021 г. с вашите любими герои. Ще можете да прекарате една година с всички снимки на Санем (Demet Özdemir) и Джан (известният секс символ Can Yaman), но можете също да прочетете техните лични истории и любопитни факти за целия актьорски състав, както и да се забавлявате с малки уроци на турски и информация за Истанбул! ❤️

Ели, тефтерите са ми една от големите слабости, очите ми останаха в него, ама този точно го искам, не защото е тефтер, ще ме разберете.
Момичета, от постнатите от Злати в пресатата поздравления за РД на Джан аз май не видях да има от турски вестници, не съм гледала най-подробно, че от телефона не се вижда супер добре, но повечето чуждестранни ми се видяха. Което е жалко ако е така. Не че целия свят не го обича знайно и незнайно за него де.Two Hearts, за италианците да не говорим, вестници, списания, телевизии, тефтери и какво ли още не.
Добре дошла на Кесара, аз съм от четящите много теми назад така че със сигурност задочно я познавам, макар тя мен не, но ето, че се засякохме в тази.Gift Heart

# 471
Момичета, в момента съм WOW и супер, супер хепи!
Та, ровичкам си аз из фейса. Знаете, че той е голям клюкарник и предлага разни страници и реклами по подразбиране, заради точно това ровичкане. И хоп! Праща ми страничката CANEM Musicvideo.  Разследвам я. И естествено търся и друго място в нета за нея. Намирам я в юбюб.
Щях да припадна от кеф още с първия клип. Страхотен! Страхотен Джан! Страхотийна за мен музика на другия ми живот Джонката!
Надявам се да ви хареса! Хубава вечер!

sonnni, снимката на Езги и Йозгур е супер!

# 472
Момичета, вижте на какъв забавен фотос се натъкнах днес, ровейки си из интернет.
Поне мен лично ме позабавлява, надявам се и с вас да се случи същото.. Grinning Simple Smile

Добре дошла и от мен, kesara Simple Smile

Хубава вечер  да имате, момичета. Flowers Cherry Blossom

# 473
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре дошла Кесара Grinning
Гроздето е топлата връзка на темата ни с фейса. Wink Особено за такива като мен, дето си нямат допирни точки с фейсбук.

Италианките са пуснали нови 4 клипчета от Руби с Джан. Вероятно са снимани преди няколко дни.
https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/124335381 … 19f65e112b0e5fac5

https://scontent-msp1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/124220434 … 0d41565aeb57c831c

https://scontent-msp1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/123574412 … a8d14c1e32798f714

https://scontent-msp1-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/124771879 … 75836e63896919fea

# 474
Такааа, младоженци имаме! Търси се булка! People Bride With Veil

# 475
Евет! Евет! Евет........ Ноо, на къната ще ревЪ като звяр ...

# 476
Грозде, и на тримата ли казваш "евет"?  Харем ли ще си правиш? Thinking Запри се, бе жена, остави и за нас Grinning

# 477
Нали ме знаете каква съм добра душа .. оставам ви ги и тримата : )) Аз ще взема този от 2018г. и без снимка му казвам Евет! Форевър! Heart

# 478
Аз ще взема този от 2018г. и без снимка му казвам Евет! Форевър! Heart

Тоз ли, бе Грозде? Thinking

JoyJoyJoy

# 479
Ели ще те докладвам! Joy

Ей този ще взема.. и костюм не му трябва Sunglasses Heart

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 23:49 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт