🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 2

• 50 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Джан е лице на нова дигитална игра Pasha Fencer. Уф, че лошо гледа Grinning

# 676
Хайде рагацииии , давайте коктейлите , нося ви достоверна новина .

АААх тези ръцеее и лицеее Heart Eyes
Известная журналистка Ойя Доган сообщила, что Джан Яман будет сниматься в новом драматическом сериале в зимне-весеннем сезоне, не ромкоме.

Джан Яман в драма , не ромком .Време стана да  е в  нещо различно. Очквам с интерес тази роля . Само да е на нет платформа , родните винаги могат да му дръпнат шалтера , язък за труда.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:00 от femmi2

# 677
Елии, и аз идвах с новината за пашата Джано Simple Smile Зимните сериали кога започват да се снимат по принцип?

# 678
Кога реши продуцента тогава и съберат кастинга. Може и след НГ. Доста продукции очакваме тогава да започнат.

# 679
Кога реши продуцента тогава и съберат кастинга. Може и след НГ. Доста продукции очакваме тогава да започнат.
Ехх, размечтахте ме. А, дано.

# 680
От ДЖАН!!!

Анааа, ще ставаме геймърки!! Обсебване ще има от тази игра...
Дигиталната игра, която ще бъде пусната от 15 декември тази година с облика на Джан
Heart Eyes Heart Eyes Играта се казва Pasha Fencer иии....познайте кой щи счупи рекордите Sunglasses Joy

Pushpin Джан Яман лицето на персонаж от видеоигра: „Меч в ръка, свят в задържане“ Посланик Паша Фенсър Can е съвсем нов герой от добре познатата видео игра Магически свят на мечове, с над 50 милиона играчи по цял свят, дуели и предизвикателства, където можете да намерите съюзници на победи.

Pushpin Pasha Fencer е игра, която може да бъде изтеглена чрез приложението на устройства с iOS и Android, и Can Yaman приключенията в Pasha Fencer ще започнат на 15/12/2020.

Pasha Fencer

Още фотки ..

Стефка от ТТ не закъсня.. Grinning интерпретации на Джано Вейдър на най-мега.. гига... яката Галактика Grinning

Фемии тая Оя Доган къде си публикува новините? На тея мамаши от ВК не вярвам! Ама грам!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 20:32 от grozdence.

# 681
Не знам профилите й ,ако я потърсиш в гугъл може да изникне нещо. Но е достоверна журналистка.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 20:53 от femmi2

# 682
Грозде ,достоверна е на мен ми повярвай като ти го казвам . Ако беше жълто щях да пиша че се съмнявам .
Не знам профилите й ,ако я потърсиш в гугъл може да изникне нещо

Намерих й профилите в ИГ и в ТТ .. там нчма НИЩО.. ноо, не знам тая дама води ли някакви рубрики по сайтове, в пресата.. И в нета проверих .. нищо! Само при пияните рускини във ВК я намерих тази новина, ноо, това е, което, ти си копирала : )) Бошлаф е ..
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1627203

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Първо в ИГ.. сега и в ТТ Джано се разписа : ))

"Горд съм да съобщя това, Pasha Fencer, трябва да стартира на 15 декември, чрез App Store и Google Play. Време за игра"

Поздравления за Джан, мълчанието му винаги означава сътворение.. и ние сме толкова горди от него! Неговата упорита работа и отдаденост винаги се отплащат! Heart

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 20:55 от grozdence.

# 683
Сори ако е измислица . Но не вярвам чак така да правят . Ще потърся и аз извън контакта дали има новината .

# 684
Айдее и Aydan е писал/а за драмата...

Оя Доган го е съобщила онлайн.. за това го нямаше като статия.. Е я тук говори....

https://mobile.twitter.com/aydan_m_/status/1335306903421935616

"Има ли Джан Яман нов сериен проект?

Джан Яман никога не спира, продължава. Да, той ще участва в драматичен сериал. Знам го, но не мога да кажа канала и името му в момента."

Винаги съм казвала, комедията е по-сложна от драмата. Разсмиването на хората е по-трудно от плача. Ноо, повечето комици блестящо играят драматична роля. Тяхната гъвкавост и актьорски умения са на ниво. Но, обратното - от драма в комедия е много по- трудно...
Има изключения ...и в двата случая. И според мен Джан ще може да драматизира успешно..

и тук https://vk.com/can_dem?w=wall-173526015_128820

Дългоочакваната новина пристигнааа...  

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:33 от grozdence.

# 685
Някой ще обясни ли на лаик като мен какво значи точно драматичен сериал по турските стандарти? Това не са тези, в които бият жени и такива неща, ами по-скоро реват за несбъдната любов, нали така? Сега като се позамислих, малко се притесних.

# 686
Амии, супер! Хади бакалъм! Джано ще ги убие с драматична роля, отива му да е сериозен и да гледа лошо Grinning Малко ли сме го виждали! И тъжен е бил, да ти скъса сърчицето от мъка Grinning
И според мен е много по-трудно да разсмееш хората. Всеки може да лее сълзи и да се превзема, но не всеки може само с поглед да те накара да се спукаш от смях, а Джано това го може най-добре Grinning Пу, пу!

Айде и да излиза тази игра, да разцъкаме, ще се срещнем на бойното поле Grinning

Пролет, турската драма се отличава с много рев и сополи; поне една девственица, дето я пазят да не поругае семейната чест; поне един мустакат чичко, дето ще се отрича от чедото си и ще размята броеница; невъзможната любов между беднячката и богаташа Grinning Ако пък е исторически, там драмата минава отвъд нормалните граници Grinning Grinning Grinning Оф, и аз взех да се притеснявам Grinning

# 687
Ели, ти така ме успокои, че сега сън няма да ме хване да го мисля чичкото... Ха дано е нещо модерно и да реве щото жена му го кара да става веган..

# 688
Ели, ти така ме успокои, че сега сън няма да ме хване да го мисля чичкото... Ха дано е нещо модерно и да реве щото жена му го кара да става веган..
Чакай съвсем да те подлудя Grinning Забравих да спомена, че накрая в 99% от случаите винаги умира единия от главните герои... Да стискаме палци това да не е героя на Джано Grinning

# 689
Офф.. направо ни разбиха от новости днес! Grinning Grinning

Колкото повече го хейтят, толкова по-добре му се получава.. Joy Joy

В този момент, Джан се нуждае, от синьо око..което, да го предпази от всички завиждащи и зли очи.. Grinning

Хайде наздраве рагаци.. Joy за прекрасните днешни новини!! Да ни е жив и здрав Божествения!! Играта му е просто невероятна, ще се справи.. и ще бъде умопомрачителен и в драмата.. Heart

П.П Да се изкажа и аз .. Искам го в Историческа Драма.. ще ги изкърти направоо.. ще счупи всички рекорди.. Ей това, ако изиграе.. ще е ролята на живота му!! Защо си мисля, че става на въпрос за Турския Робин Худ.. за който, Фарук бей спомена в последното си интервю.. Джан е едно красиво и въздействащо същество..  един талантлив и уникален със своите актьорски качвства актьор, който ще ги отвее и със сериозна роля.. Ако става на въпрос за Турския Робин Худ.. това ще е роля, която би паснала  идеално на неговата енергия... Аайде иншаллах!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 23:30 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт