Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 141
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ами представи си, че сме виждали! А даже и имаме. Слязохме от дърветата и ние вече та разликата добре я знаем.

# 256
  • Mediterraneo

В западна Европа децата до 10 клас са точно с раници с твърд гръб, затова изказах това мнение, че до 16 години е добре да са с такъв тип раница.

Няма такова нещо. За какво са подобни обобщения. Имам две деца ученици, не съм видяла изобщо някой от съучениците им да ходи с раница с твърд гръб. По едно време бяха модерни тези с колелата, но ги забраниха в нашето училище. За 16 годишни пък изобщо да не говорим за раници с твърд гръб!

# 257
Моля някой да ми обясни какво точно представлява Еходот и за какво се използва, също и Алекса. Имам някаква представа, но ако някой има и ползва, да ми каже какви са основните предимства, за какво го ползвате, също ме интересува дали би бил полезен при изучавана не английски език за упражнения и съответно има ли значение от къде ще се поръча Англия или Германия? Германския може ли да се настрои да говори на ангилйски?
Дъщеря ми, която има телефон от по-малко от месец, ползва на телефона си гугъл асистент, предполагам че е нещо подобно на Алекса. Забавлява се доста, а мисля че би й бил полезен и в изучаването на английски. Гледам че има и устройства с екран.

# 258
  • Сф
Алекса и Ехотата са продукти на амазон.
Аз имам Гугъл хОУм, като основно го ползвам като колонка, слушам от телефона или лаптопа на него.
В началото доста повече го цъках, може да ти прави списък за пазар, да упраелява смарт уреди. Ползвам го и като гугъл- вместо да търся нещо, него питам- какво е времето вън, трафика, да конвертира единици. Вицове разказва, поздравява те. Можеш да си правиш сутрешни\ вечерни рутини- като го поздравиш за добро утро да ти включи кафе машината, да ти каже новините, времето, трафика до работа, да ти каже календара и задачите за деня, да ти изключи тела от нощен режим.
Абе супер много неща прави.
Аз купих глобална версия, за да не го мисля. Чела съм и двете мнения- че локалните версии нямат проблем да са на английски, както и че има проблеми. Не съм запозната

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 13:56 от Miraj*

# 259
Казва се Гугъл Хом а не хром Simple Smile Освен всичко друго упоменато по-горе, аз го ползвам предимно за вкл/изкл на лампите, да слушам Spotify през него и за управление на iRobot-a ми. Става и за управление на телевизора ако е смарт. Сега имам намерение да го направя да управлява щорите ми но ми трябва един модул а не го намалят.

# 260
  • Варна
Ние имаме Алекса вкъщи, разнообразно си я използваме. Пускаме музика, загасяме лампи, телевизори с нея, прави списъци, обажда се, ако има изтеглен апп и на телефона, задаваме й разни въпроси от рода "Какво е времето навън?", всичко на английски, разбира се. Ехо-тата са ни във всяка стая, ползваме ги за тонколонки.

# 261
  • Sofia
Записвам се с получени тези чудесни ботушки.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B082J8Y2C7/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 262
Благодаря. Изтеглих Алекса АП на телефона си, нямам обаче време да го разцъкам.

# 263
Момичета, харесала съм си на Кархер стъклочистачка. Много се чудя робот ли да си взема или стъклочистачка. Никога не съм използвала. Гледах клипчета, но все още съм със смесени чувства. Иначе е на добра цена, към 90лв. Моля, ако сте ползвали да споделите:)

# 264
Какво имаш предвид под стъклочистачка? Робот за прозорци ли? Ако е 90 лв., много е евтин. Взимай го, не се чуди. Вършат страхотна работа.

# 265
Може ли линк към робота за прозорци?

# 266
На тая цена не става дума за робот. А и керхер не съм виждала да имат. Честно казано гледах ревюта за роботи и май не попаднах на много ласкави отзиви, както и в амазон не са оценени много добре.

Аз също следя керхер и liefheit, но не видях модел с такава сума.

# 267
Аз имам и парочистачка и за чистене на прозорци на Керхер. И от двете съм много доволна.

# 268
Може ли да споделиш кой модел имаш за прозорци?

# 269
Още един въпрос за Алекса и устройствата на Амазон

https://www.amazon.de/-/en/dp/B07KD6624B/ref=gw_de_mz_en_dom_des … a0e1-cbf00f77d499

Тези с екраните Echo Show имат ли браузър, могат ли да пускам примерно клипове от youtube?
Ние в къщи нямаме таблети и мисля да не им вземам на малките и непрекъснато ме преследват да ми вземат телефона да си пускат я клипчета я музика и да дивеят. Това може ли да го плазват да гледат на него клипове от интернет?

Общи условия

Активация на акаунт