Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Може по закрита карта, но не и по закрита сметка.

РОсита,
Американ експрес са обща сметка за погасяване на всички длъжници и затова не са ти намерили парите.

# 196
  • Sofia
При закрита карта се връщат пари по сметка, но при закрита (на практика несъществуваща) сметка, не знам как е възможно.

В случая с амазон и аз бих поискала да ми заредят сумата в акаунта.

# 197
  • София
Май така ще е най добре, ще помоля да ми ги заредят в акаунта. Благодаря ви, момичета, за съветите.

# 198
В акаунта най-добре така не губите и от разлика в курса особено за големи суми.

# 199
РОсита, Американ експрес са обща сметка за погасяване на всички длъжници и затова не са ти намерили парите.
Да, запозната съм, че е обща сметката, затова търсеха по имена, ЕГН, по наредител и т.н. След като уведомих Амазон какво ми казват от банката, поискаха писмо от банката, че не е постъпвала такава сума. Пощенска отказаха. Амазон пледоставиха имейл адрес, за да може банката да се свърже с тях. И това отказаха. Затова казвам, че банката е смешна. Вярвам на Амазон.

# 200
Здравейте, някой с отзиви за тази четка, и цената добра ли е, има ли смисъл да чакам ЧП?
https://www.amazon.co.uk/dp/B00PIRQEBO/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_lybLFbSEPXCEG

# 201
Цвете, катарските авиолинии ми върнаха пари по карта и сметка, които са абсолютно закрити. Говори пак с банката
Парите по друга ли сметка в банката ги препратиха или как?!

Здравейте, някой с отзиви за тази четка, и цената добра ли е, има ли смисъл да чакам ЧП?
https://www.amazon.co.uk/dp/B00PIRQEBO/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_lybLFbSEPXCEG
Тази четка се продава на Българския пазар за около 70-80 лв. в син цвят съм я виждала.

# 202
Четките от 70-80 лв. са съвсем други модели с много по-малко ротации и пулсации.
Такава четка съм купувала преди 2г. за 30п. Около Черния петък винаги има намалени четки, но цените са горе-долу такива, не много по-евтини.

# 203
В немския амазон ми се мерна банер за ранни сделки за черен петък от утре.

# 204
  • Сф
Цвете, катарските авиолинии ми върнаха пари по карта и сметка, които са абсолютно закрити. Говори пак с банката
Парите по друга ли сметка в банката ги препратиха или как?!

Ами получили са ги към моята сметка, и аз си мислех, че е някаква служебна обща, но е по моята несъществуваща

# 205
Бихте ли рискували от ит. Амазон да поръчате състояние Usato - Ottime condizioni
Става дума за термометъра за ухо на Браун
https://www.amazon.it/gp/aw/d/B00NVMIO02/ref=ox_sc_act_image_1?s … 9ND375Y&psc=1

Изтървах промоцията от 49£, сега е 59£, в de е 61€, а и сроковете за доставка са по-големи, като не броим паричната разлика.

По превод в гугъл разбирам, че няма някакви невероятни дефекти, нещо надраскано може би.
Никога не съм поръчвала от ит.амазон и се чудя Thinking

# 206
  • София
А този термометър за ухо става ли и за възрастни, или е само за деца? Защото гледам на дисплея има разделение на възрастта по месеци, като най голямото е 36+, та се зачудих дали става.

# 207
  • Бургас
Става. Аз и на всички вкъщи меря температурата с него.

# 208
Момичета, разглеждам смартфоните Xiaomi и сравнявам цените тук и в амазон. Виждам, че в амазон има German version и Global version. Имате ли идея каква е разликата? Едва ли просто единия е настроен на немски език...

# 209
Обикновено разликите са в WLAN.
Кой точно модел те интересува? Аз преди 2 седмици купих едно Xiaomi и тогава нямаше такъв модел, който в Амазон да е по-евтин отколкото  БГ.

Общи условия

Активация на акаунт