Пазаруване от Amazon - тема №91

• 51 947
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Сф
не, не е само за прайм членове

# 631
Макарон, много ти благодаря за мнението Simple Smile Радвам се, че сте доволни. Реших се и аз да поръчам, но ще видя кой модел точно. Аз гледам рефърбишд, ама в Ибей. А помниш ли за колко сте ги купували?

# 632
Аз нямам нищо намалено. Тези 30 % за прайм членове ли са само?

# 633
Аз искам да купя уред за гофрети и тост сандвичи. Бихте ли ми препоръчали нещо, от което сте доволни?

# 634
Dea, аз купих от Лид - прекрасен е. Препоръчаха го момичета тук - благодаря ! Simple Smile

# 635
Аха.. ползвана ютия в състояние много добро.
Е тогава може и тая да е цената.
Успех!

# 636
  • София
Гледам, че тази ютия https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07FKJ8589?th=1, може би малко по-стар модел, но с подобни характеристики, често излиза на сделки в английския амазон за около 44 паунда. Предполагам, че пак ще я намалят другата седмица.

# 637
  • гр. София
Забелязах, че някои неща са намалени само в определени Амазони. Не всичко е намалено навсякъде ми е мисълта......

А в испанския как се виждат складовите цени и какмога дад обавя нещо от склада в количката? Като вляза там виждам само редовната цена и никъде не виждам складовата, а приложението за следене на цени Keepa ми показва, че там артикулът в склада е на по-ниска цена.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 13:55 от Leila

# 638
На мен ми излиза цена от 150 нагоре. Ама и 70 евро да са, не ги давам Simple Smile Гладя с ютия от 20 евро, която върши същата работа, гаранция.
И да, как и къде излиза цена 72 евро, моля!

С ютия от 20 евро гладех преди 20 години, в момента и да ми подарят такава не я искам. Със времето вътре нещо ръждясва и изпускат ръждива вода от парата . Отделно ,че обема на парата не е същия като на по скъпите модели , липсват им самопочистване и автоматично изключване. Различни хора , различни интереси...

# 639
  • София
Само определени артикули от склада са намалени. Може да се видят като първо си избирате раздел Amazon Warehouse и след това се появяват отдолу в подраздели категориите продукти намалени с 30%.
От моята уишлиста нищо не е в списъка с оферти, но си харесах и поръчах инхалатор от немския.

# 640
  • София
Опитах се да пиша на Амазон, но като тръгна по стъпките на поръчката и ми дава все опция за обаждане по телефона. Преди време си спомням, че имаше един меил техен на първа страница, с който безотказно се свързвах. Сега не го откривам, а по телефон не искам да си говоря..... предпочитам да им напиша. Някой да си го е запазил този меил?

# 641
Опитах се да пиша на Амазон, но като тръгна по стъпките на поръчката и ми дава все опция за обаждане по телефона. Преди време си спомням, че имаше един меил техен на първа страница, с който безотказно се свързвах. Сега не го откривам, а по телефон не искам да си говоря..... предпочитам да им напиша. Някой да си го е запазил този меил?
Вчера си писах от чата на ук амазон, имах опции, избрах чат.

# 642
  • гр. София
Само определени артикули от склада са намалени. Може да се видят като първо си избирате раздел Amazon Warehouse и след това се появяват отдолу в подраздели категориите продукти намалени с 30%.
От моята уишлиста нищо не е в списъка с оферти, но си харесах и поръчах инхалатор от немския.

Да, знам, че са само някои, но дори и те не са намалени във всички Амазони. Един термометър беше намален в английския, а в италианския - не.

# 643
Търся прахосмукачка робот .Ако някй срещне да пише .

# 644
  • София
Търся прахосмукачка робот .Ако някй срещне да пише .
Срещам я вкъщи всеки ден, разхожда се из стаите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Нашата е тази
https://www.amazon.de/-/en/e5154-connected-3-Stage-Cleaning-Brus … 877543&sr=8-3

Общи условия

Активация на акаунт