Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 28

• 45 921
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Дъгичка Hug , аз имах много изморителен ден днес , очите ме болят , а ми се иска да се насладя на петък вечер с ЧД и Вратата , но не знам дали ще мога . Да не говорим ,че преди няколко дни ми дойдоха 5 книги от един от любимите ми автори Ян Ван Хелсинг , една прочетох , ама какви ме чакат ... но съм много изморена + се скарахме с мъжо ( както обикновено за глупости ) и вместо да се насладя на уикенда започвам студена война както винаги . Просто всички сме изнервени заради лудостта , която се случва по  света ...
Но важно е да сме здрави и утре да посрещнем новия ден , който не знаем какво ще ни донесе , но да вярваме ,че ще е по добър !
ЗЯ  - Да ви е честит новия мъж Stuck Out Tongue Winking Eye в сериала .Пожелавам го на Шахика . А толкова ми се иска един хубав и достоен като Алихан да дойде за Йълдъзка Grinning

# 121
Добро утро в последния ден на октомври! HugTwo Hearts

Таня Hug,дано с внука всичко е наред и с всички вас също! Hands Pray

Дъга Hug...Фили Hug

Аз гледам да не слушам новини,но то където влезеш за това се пише.Колко и кои заразени,какво да взимаш ...

ЗЯ

Новият актьор,който влиза е Erdal Özyağcılar/Ердал Йозяяджълар и съм го гледала в няколко сериала: ''Брак с чужденец'';''Черни планини'',''Стая 309''. Да видим какъв ще го играе тук? Thinking Очаквам  и младо попълнение! Wink

Хайде да видим....Шахика ли ще е отново вдовица?

ЧД

Синем Юнсал е станала лице на марката шампоан Blendax ...

Достатъчна ли е силата на Белиз за да спаси Али от затвора?

Желая ви спокойна събота! HugFlowers Four Leaf Clover

# 122
Привет , дами! Надявам се да сте добре! Аз си гледам сериалите редовно, но не ми се пише, освен ако нещо не ме раздразни. Честно си признавам, сериалите продължават да ми помагат да надраствам депресията. Чета ви редовно. Бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 17:14 от victoria vassileva

# 123
Мили Дружки,

Благодаря ви за споделеното, за всички хубави снимки,  за информацията и за всичко,
                         което споделяте тук. Благодаря ви за позитивните пожелания, които отправяте към мен , в
                         този момент се нуждая единствено и само от това. Резултатите ще излязат в понеделник сут-
                          рин, лабораториите и те издъхват и не смогват да обработят всички резултати навреме.
                          Дъгичка, аз също се сблъсквам с хора, които ми развиват теории, че"Нема такъв вирус" и че
                          това е световна конспирация, та се наложи оня ден да кажа на един, че целия свят се е органи-
                          зирал срещу Бай Ганьо, за да го тормози. Когато си тъп и прост то това е за цял живот.Аман
                          от такива, но когато му казах, че нашето семейство също е потърпвшо започна да мъца и не
                          знае какво да каже, целия свят гори, а нашичките говорят глупости. Много чакам Боби да се
                          обади, дано е здрава и даде сигнал.
                                        Започнах да гледам Почукай на вратата ми и Мистър Грешен, нищо друго не ме развлича.
                           Керем отдавна много го харесвам, а Джан Яман си го знаете, леко развлекателно, защото мо-
                           мента ми е такъв просто да не се задълбавам,  а да я карам по-лежерно.
                                          Желая ви хубава вечер и бъдете здрави.:HugTwo Hearts

# 124
Добро утро,момичета! HugTwo HeartsFlowers AppleFlowers Green Apple

1 ноември - Денят на народните будители!
Честит Празник!
Books

Легенда за Будителите....
Скрит текст:
Преди много време живял един робски народ. Хората не си спомняли някога да са били свободни - техните бащи и дядовците на бащите им били роби. Децата им се раждали роби, а поганците отвличали красивите робини неизвестно къде. Те никога не се връщали, докато братята им ги взимали от малки войници да надзирават собствения си народ или да проливат кръвта си за поганците. Така годините безрадостно се нижели, робите работели от сутрин до вечер по полята, където пеели своите робски песни.Обаче нещо се случило. Никой не си спомнял откъде дошли тези странници. Някои казвали, че те били даскали от съседни села. Други твърдели, че са монаси, слезли от манастирите високо в Балкана. Имало и по-чудни приказки - овчарите в планината разправяли, че ги виждали да се превръщат на вълци или орли. Те не изглеждали по-различно от другите хора, само очите им били едни такива - искрящи. Повечето станали даскали, а имало и такива, които скитали от село на село и събирали по буйните глави в някоя къща или горска поляна. Говорели странни неща на децата и онемелите родители. Разказвали, че дедите им били свободни хора, които някога владеели половината свят. Говорели им за велики мъже, пред които треперели мощни царе и мъдреци, научили милиони хора да четат и пишат. Как техните деди строили бели градове от масивен камък, където течала топла вода, а стаите се отоплявали от въздухопроводи. Как оръжията и конете им нямали равни и с тях побеждавали и най-свирепия враг. Слушали ги децата в захлас с ококорени очи, бабите се кръстели от ужас, а мъжете неволно се хващали за ножовете. Така тези хора били наречени народни будители или апостоли на свободата. Минало немного време - пораснали децата, заякнали, умовете им се избистрили. Казаното попивало в сърцата им и един неясен, отдавна забравен зов дълбоко отвътре ги карал да изправят гордо глава и ръмжат, когато читака размахвал камшика. Поганците надушвали какво става и все по-неспокойни и злобни ставали. Докато една есенна нощ, високо в Балкана до огъня край древно светилище, най-главният от апостолите се върнал от далечно пътуване нагоре и тихо промълвил пред смълчания кръг думите "Започна се!". А високо в необятното звездно небе блещукало малко съзвездие, закрилника на този народ.На следващото утро, докато изгрявал Деня, поганците стреснато се събудили от един страшен кошмар - сънували как робите им прерязвали гърлата. Застинали от безмълвен ужас, последната им съзнателна мисъл била,че това не е сън. До вечерта този народ вече бил свободен, а после тръгнал да помага и на останалите поробени и така се превърнали в духовни лидери и будители за другите. Такава им била съдбата, предначертана от Небето.
Благодарните народи ги нарекли Бели-ари, носителите на светлина или още Господ-ари, Хората на Бога !

Вики Hug....Таня Hug

ЗЯ
Както правят в последно време новите снимки и озета още не са пуснати...

Очакваме коя ще е булката утре вечер-Йълдъз,Шахика или Ендер? Wink

Във ВК и ТТ пишат за Берк Октай и дали ще влезе в сериала...

Бирсен Алтунташ отрече слуховете, че Берк Октай ще се присъедини към кастата на ЗЯ. Заснемането на поредицата "Воин" започва на 12 ноември и завършва на епизод 100.

и още....
Цитат
#DiziMania #Savaşçı #BerkOktay #YasakElma

🆕 Берк Октай, один из главных героев сериала "Воин" неожиданно сообщили о трансфере из-за неопределенности сериала и кризиса.
Стало известно, что сериал "Запретный Плод" хочет забрать себе Берк Октая.
Съёмки 101 серии сериала "Воин" должны начаться 15-го ноября. Идут подготовки у сериалу.
Однако заявление о том, что Берк Октай, актер присоединился к актерскому составу сериала «Запретное яблоко», произвело непонятность. Октай, который продлил свой контракт с сериалом «Воин», недавно пожал руку Запретному яблоку из-за неуверенности относительно Воина. Limon Film заявила, что у них есть контракт с Октаем.
Скрит текст:

ЧД

Онур...Blue Heart

Али убеди Назли да се помири с баща си. И какво ще стане сега?

"А ако баща ти се е променил Назли"

ПВС

Желая ви приятна и спокойна неделя! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 125
Привет, дружки!

Злати  Танче  Фили

Имаме озет за 83 епизод на Яълката“

Халит се договаря с Шахика, за да получи снимките, които тя притежава.
Йълдъз, която нищо не подозира, се приготвя за сватбата. Шахика от своя страна също се подготвя за сватба.
Халит си обещава да отмъсти на всеки, който се е опитал да си играе с него и прави нещо, което никой не очаква.

И снимките.

По всичко личи, че нещата ще станат точно както и ние заподозряхме и Халит вероятно ще се ожени /или вече се е оженил/ за Ендер. Ще е много интересно как точно ще стане. Аз лично нямам търпение.

По-късно ще пиша за миналата серия, че ми останаха 10 мин. да я догледам.

Хубава неделя, момичета и бъдете здрави!Flowers Four Leaf Clover

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Много съм разсеяна, извинете.
Пропуснах да честитя светлия празник днес - Денят на народните будители и най-вече на нашата Злати.
Поклон пред нашите учители!

За Ябълката…

Рускините пишат: „Очаквахме Чаалар, а получихме Ердал.“
Ние чакаме млади мъже и романтика, пък те ни пращат достолепен чичко. Но пък може да е някой, който да обърка плановете на нашите кучки и да раздаде картите по друг начин, знае ли човек. Писна ми всички женуря да се въртят на пета около чичко Халит.  Така и не му увря главата, трябваше повече време да работи в кварталната бакалия и да се вози в рейса с простолюдието, ама нейсе.
Да видим дали някоя от жените ще успее да се ожени за него, преди да се гътне. За Йълдъз е ясно, че е в губеща позиция в момента. Няма да подпишат, но поне няма да й отнеме детето. Бедна и преди е била. Но представете си, че Шахика така извърти нещата, че обвинят Йълдъзка за смъртта на Халит точно заради намеренията му да й отнеме родителските права над детето… Няма да й е лесно на нашата звездичка, но тя със сигурност ще намери начин да се измъкне.

Шахика хубаво си прави сметки, но ако се окаже, че Халит наистина вече се е оженил за Ендер, тя може да й направи услуга като го убие. А може и той просто да получи сърдечен удар примерно и да няма нужда от външна намеса….
Все си мисля, че ненапразно на няколко пъти ни показаха моменти на сближаване и стари спомени между Халит и Ендер. А и не вярвам тя да стои със скръстени ръце в тази ситуация. Със сигурност има план.

Ерим е голямо л…о, и винаги е бил такъв. Баща му почти в прав текст му каза на няколко пъти, че буквално си ги фабрикува въпросните доказателства срещу Йълдъз с помощта на които ще й отнеме Халитджан. И Ерим смята това за нормално, въпреки собствения си горчим опит в тази посока. А братчето му е още бебе. Възмутена съм. Всичките деца на Халит са с увредена психика заради лошия пример, който им е давал като баща, но специално Ерим с майка като Ендер, която сменя мъжете като носни кърпички, би трябвало да е по-широко скроен по тези въпроси. Много бързо забрави и той, че Йълдъз ги спаси, когато всички други ги бяха изоставили, включително и безценната му майка.

Ендер тотално си върна фабричните настройки, щом е готова да помогне на Халит да отнеме детето на Йълдъз. И това го прави жената, която е живяла без единия си син в продължение на  24 години, а с другия беше принудително разделена. Такава майка и плюнката си да хвърлиш върху нея не заслужава.

Сцената със сватбените рокли беше много забавна. Като изключим факта, че 4 жени с различно телосложение и габарити се вмъкнаха в рокли от рокли в един размер, добре им се получи купона. Поне Айсел си сбъдна мечтата да се види в дантела…

Кая го превърнаха  в смешник, като куче на каишка в ръцете на Шахика. Жалко за героя, изхабиха готиния актьор с този безличен образ.

Керим пък много ме кефи. Много добре е разбрал Шахика. Направо ми хареса анализа, който й направи и определено я притесни. Как й каза в прав текст, че Йълдъз, която тя подценява и Ендер, която ненавижда са постигнали онова, което тя не е могла – омъжили са се за Халит и даже са му родили деца. Хубаво й го рекна, но и може би я мотивира за последващите действия. Всъщност никой досега не си е позволявал да бъде толкова откровен и директен с нея, колкото беше Керим.  Харесвам го и все още се надявам той да остане в сериала.
Виж Мерт вече определено си мина в лагера на лошите…

Както казах, с голямо нетърпение очаквам утрешната серия. Дано не ми мине котка път и да успея да я гледам, а ако рускините ни зарадват с една безплатна озвучка, ще бъда много щастлива, макар че не се надявам много, защото в понеделник има много гледани сериали

Между другото, на тази промо снимка Ендера не е ли с булчинска рокля…
https://sun9-26.userapi.com/mkZnYOzTwnzAZ53NzHHRUwi2FbfOqbzpPTcw … g/IOo0uoBJ6vI.jpg

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 16:05 от * Дъга

# 126
Flowers Hibiscus Честит празник Flowers Hibiscus
Специално на Злати Hug и на всички педагози , без които всички ние сме нищо Gift Heart Flowers Four Leaf Clover
Боже като се сетя какъв сериал ЗЯ гледахме 2 сезона , сега все едно съм попаднала в някакъв порочен свят Imp
Дъгичке Hug

# 127
Добро утро,момичета! HugTwo HeartsFlowers Maple Leaf

Дъга Hug,благодаря за новите снимки и озета! Flowers Hibiscus Както винаги обстоен анализ на епизода! Hands Plus1

ЗЯ
Да видим довечера ще има ли изненади или сме познали за булката! Wink Изненадани ще са само булките и гостите.особено Кая! Grinning

продължава сагата с Берг Октай....
Скрит текст:
В турецкой прессе вышли новости, что Берк Октай все таки подписал контракт с Фатихом Аксоем и присоединился к касту ЗП. Вместе с тем 12 ноября начинаются съемки Воина 🤔 Что за дела, узнаем совсем скоро.

ЧД

Пуснаха 2-ри фрагман....
"Майката не трябва да умира, какво да правя?"
Али ще спаси ли майката?

Няма руски превод на фрагмана за сега...

ПВС....днес...

Приятен ден и лека седмица! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

============================================================

Ще има онлайн озвучка на ЗЯ,ДП и Чукур,но в закрит достъп ...със заплащане...
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_158169

седмичният рейтинг....

📈Рейтинг TOTAL за неделю с 26.10 по 01.11.2020:
1. Однажды в Чукурова (70 серия) - 11.11%⬆(+0.49)
2. Квартира невинных (7 серия) - 9.91%⬇(-0.53)
3. Основание.Осман (31 серия) - 9.33%⬇(-0.06)
4. Мафия не может править миром (169 серия) - 8.08%⬇(-0.01)
5. Чудесный доктор (35 серия) - 7.58%⬇(-0.51)
6. Чукур (100 серия) - 7.44%⬆(+0.60)
7. Неверный (4 серия) - 7.38%⬇(-0.66)
8. Красная комната (9 серия) - 7.12%⬆(+1.20)
9. Пробуждение. Великие сельджуки (5 серия) - 7.08%⬇(-0.19)
10. Переулки (563 серия) - 6.64%⬇(-0.25)
11. Запретный плод (82 серия) - 5.99%⬆(+0.54)
12. А.Рыза (8 серия) - 5.90%⬆(+0.41)
13. Дочь посла (25 серия) - 5.78%⬇(-1.00)
14. Рамо (18 серия) - 5.38%⬆(+0.31)
15. Позвоните моему агенту (11 серия) - 4.94%⬆(+0.28)
Скрит текст:
16. Плотина (11 серия) - 4.91%⬆(+0.17)
17. Птица Феникс (17 серия) - 4.84%⬆(+0.77)
18. Ветреный (45 серия) - 4.81%⬆(+0.17)
19. Твоя судьба - это дом, где ты родился (15 серия) - 4.50%⬆(+0.15)
20. Мария и Мустафа (9 серия) - 4.32%⬆(+0.68)
21. Ты постучись в мою дверь (16 серия) - 4.21%⬇(-0.14)
22. Детство (4 серия) - 4.08%⬇(-0.51)
23. Меня зовут Мелек (37 серия) - 3.90%⬇(-0.02)
24. Хекимоглу (23 серия) - 2.95%⬆(+0.06)
25. Слово чести (3 серия) - 2.63%⬇(-0.80)
26. Вставай, пошли (126 серия) - 2.62%⬆(+0.38)
27. Право на престол. Абдул-Хамид (123 серия) - 2.54%⬆(+0.01)
28. Новая жизнь (9 серия, ФИНАЛ) - 2.09%⬇(-0.10)
29. Голубь (16 серия,ФИНАЛ) - 1.38%⬆(+0.31)

📈Рейтинг АВ за неделю с 26.10 по 01.11.2020:
1. Квартира невинных - 12.13%⬇(-2.24)
2. Красная комната - 10.30%⬆(+2.89)
3. Неверный - 10.02%⬇(-0.10)
4. Пробуждение. Великие сельджуки - 8.31%⬇(-0.77)
5. Мафия не может править миром - 7.25%⬆(+0.87)
6. Чудесный доктор - 7.15%⬇(-1.13)
7. Однажды в Чукурова - 7.13%⬆(+0.12)
8. Основание. Осман - 6.85%⬇(-0.90)
9. Позвоните моему агенту - 6.57%⬆(+1.28)
10. Чукур - 5.94%⬆(+0.11)
11. Дочь посла - 5.18%⬆(+0.59)
12. Запретный плод - 4.88%⬆(+0.27)
13. А.Рыза - 4.39%⬇(-0.91)
14. Твоя судьба - это дом, где ты родился - 4.34%⬆(+0.52)
15. Ты постучись в мою дверь - 4.17%⬇(-0.11)
Скрит текст:
16. Рамо - 4.11%⬆(+0.64)
17. Детство - 3.85%⬇(-0.58)
18. Хекимоглу - 3.78%⬇(-0.80)
19. Переулки - 3.35%⬆(+0.08)
20. Плотина - 3.14%⬆(+0.60)
21. Меня зовут Мелек - 3.08%⬇(-0.45)
22. Право на престол. Абдул-Хамид - 2.93%⬇(-0.56)
23. Вставай, пошли - 2.79%⬆(+0.41)
24. Птица Феникс - 2.61%⬆(+0.30)
25. Новая жизнь (ФИНАЛ) - 2.17%⬇(-0.20)
26. Ветреный - 1.89%⬇(-0.17)
27. Мария и Мустафа - 1.53%⬇(-0.47)
28. Слово чести - 1.17%⬇(-0.07)
29. Голубь (ФИНАЛ) - 0.84%⬆(+0.27)

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:11 от Zlatina3

# 128
Привет, мили мои! Чета ви, но рядко драсвам, ще се поправя, обещавам!
Този нов герой със щръкнал некролог от джоба едва ли ще замести набора си дон Жуан ( Халит). Най- вероятно ще се появи, за да започне развръзката. Булки бол, дето се вика, междувременно може и да се облажи с някоя, давам му Шахика. Йълдъз не я давам, запишете го!
Моята " булка " си чака на сухо Шаро! Хахаха

# 129
# 130
Перфектче Hug , много едра момата , най е по голяма от нашия ерген Сарио ( Шаро ) Grinning
Злати Hug мерси за инфото .Приятно гледане , аз ще съм при ДП , ама докато не ме ядосат надрусаните СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
Перфектче Hug , много едра момата , най е по голяма от нашия ерген Сарио ( Шаро ) Grinning
Злати Hug мерси за инфото .Приятно гледане , аз ще съм при ДП , ама докато не ме ядосат надрусаните СЦ Stuck Out Tongue Winking Eye

Фили, на снимката е излязла така, атлетична си е, съвсем в нормите по стандартите за породата.  Шаро ще е със сигурност доста по- едър. Нейсе,  той като собственика, ще ни останат " платонична любов" Хахаха, изчерпах ли дозата глупости за вечерта?

# 132
Перфектче Joy хич не са глупости .Я , да се посмеем малко ,че като гледаме новини се депресираме
Много е красива , Сарио губи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 133
Хайде Халит се съгласи да се ожени за Шахика! Simple Smile Обаче тя скъса снимките,които му показа.
Ендер разказа на Джанер за срещата си с Йълдъз,как са се помирили..и за Асуман,че явно не й вярва.
Ендер започна играта си.Отиде отново при Йълдъз й каза,че Халит може да я подозира ...за Керим.Сътка влизал,излизал от кабинета на Халит.Каза й да не говори с Керим по тел. и да изпраща СМС.Даде й нейния телефон да му се обади и да се видят.Сега Джанер я следи и снима срещата й с Керим.
Керим предложи да заминат,Йълдъз отказа.Сбогуваха се като се прегърнаха и Джанер ги снима.Ендер я чакаше в дома да разбере резултата.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 20:38 от Zlatina3

# 134
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Злати , блягодаря за информацията и линковете.
Аз чак сега успях да седна да гледам и доста изпуснах.
Мерси за преразказа.

Перфектче , много е хубава булката...
За Йълдъз съм напълно съгласна с теб. Не я давам и аз на който и да е.
И на Халит не я давам, ама тя като се е запърнала...
Искам да оставят Кая в сериала и да ги съберат, много си отиват двамата.
Той е сдържан, а тя емоционална, но и двамата са добрички.
А Ендера ще сере кокали от яд...
А Шахика и тоя с некролога в джоба нее заслужава, сама да си остане като куквица.
И да внимава да не се прехапе, че ще се отрови....

Фили, ти си много смело момиче, щом гледаш ДП онлайн.
Аз последните 5 серии ги изгледах накуп, може би и със средващите това ще направя.
Дано си се заредила с кърпички да плачеш за Санджо.

Общи условия

Активация на акаунт