Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 28

• 45 109
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Добра вечер , дружки Hug
Гледам по Шоу тв филма с Онур и Тувана . Е, ако не участваше Онур не бих го гледала Satisfied
От типично тъпите преекспонирани комедии - героят на Онур - Керем е от мафиозко простовато семейство ( онези дето въртят броеници на китките си ) е влюбен в Аслъ ( Тувана ) , която е певица , дъщеря на интелигентни родители и не знае точно с какво се занимава годеникът и . Вуйчо и е откачен полицай , който преследва мафиозите . Онурчик е много чаровен разбира се , Тувана е като мумия в лицето - язък , млада жена , а се е опънала като 50- 60 годишна ( тогава би имала оправдание да се подмладява и коригира ! ) . Не ми се мисли след 10 години на какво ще прилича Stuck Out Tongue Closed Eyes
Силно се надявам и разчитам ,че филмът с Хазал Кая   ще бъде нещо различно Smiley , защото го очаквам с нетърпение .

# 556
Здравейте,момичета!

Фили Hug и аз погледах малко от филма.

Днес е денят на ЗЯ и ПВС.Радвам се,че ще ги излъчат,тъй като някои сериали тази седмица ще почиват.

Ендър е спокойна дори в затвора. Simple Smile

ЧД
Миналата седмица на 31.12. нямаше епизод,тъй като беше Нова година.Надявам се тази седмица да има.

от филма...

откъс/реклама на филма по Шоу тв.
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239867%2Ff9dabfb91 … l_wall_-164262731

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 557
Добро утро мили Момичета,:hugs:

Верно, че не наминавам често, но вечерно време преди лягане ви прочитам, за да съм в час
                 малко от малко. Много се уморявам с тия двама хулигани, но какво да правя, като помагаш на
                 едните ще трябва да помагаш и на другите, та стават двама, а аз вече не съм първа младост и
                 по-лесно се уморявам. Пък и двама хулигани да не би да е лесно?Stuck Out Tongue Winking Eye
                            Изпратихме една щура година, година на стрес, тъга за загубени близки и година, която
                  промени изцяло живота ни. ,Мисля, че това, което се случи на човечеството не е случайно. Защо
                  ни е 3-та Световна война, няма нужда, заразиха се милиони, починаха милиони, но слава Богу оце-
                   ляха повече. Човечеството наистина трябва да се замисли защо ни се случва всичко това, дали
                   ние не сме главните виновници? Оскотяхме, озлобяхме, меркантилност колкото искате. Това по
                   някакъв начин трябва да се промени, да си пренаредим приоритетите и да не забравяме, че на
                   тази земя има и духовни ценности, без матириалното не може, но не трябва да забравяме и
                   духовността. Да бъдем добри, състрадателни, човечни и по- толерантни.

За много години Момиченца, да не се отървете от здраве, късмет и лично щастие. Това
                   желая и на най-любимите ви хора, децата ви и цялото ви семейство.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverNature Sunny

# 558
# 559
Привет, дружки!

Злати , от новите снимки, които си сложила личи, че нашите две мадами Ендо и Йълдъзка поне хубаво пременени ще ги приберат в затвора. Grinning
Нямам търпение да видя как ще ги последва и хитрата лисица Шах, дето все минава метър и как двете ще се обединят против нея, а тя ще е сама срещу всички. Едва ли ще се задържат много там, но ще погледаме сеир една или две серии.

От озета нищо ново, но поне става ясно, че Чаги и Йълдъзка ще успеят да се бракуват.
Да им имам късмета. Поне ще се насладим на реакцията на свекървата Фериде на новината около „желаната“ и „нежеланата“ от нея снаха. Ще изригне като вулкан, но дали ще си дерне ризката поне малко, че е сгрешила в преценката си, робувайки на предразсъдъците си, предстои да видим.

Интересна ще е и реакцията на случващото се на дядо-председател Хасан Али…

Танче , хубаво е, че си се появила.
Сигурно ти е трудно да се справиш с енергията на двамата сладури, но със сигурност ти е много приятно. Дано скоро успееш да си починеш и да намериш време за себе си.
Много си за всичко, което пишеш. Животът ни се преобърна и не се знае кога и дали ще си върнем изгубеното. Наистина е време всички да преразгледаме ценностите си, но за съжаление напоследък все повече хора около мен около мен приемат случващото се повърхностно или пък егоистично. Само да сме здрави, другото ще го изтърпим или ще свикнем с него. През какво ли не минахме през последните 20-30 години,  и това ще преборим. Поне живеем в интересни времена.

Приятно гледане и безпроблемен нет!
До после!

# 560
Дъга Hug

Хайде да ни е честито!Ожениха се и първо при мама Фериде отидоха! Simple Smile

Чаатай:-Мамо,ние се оженихме!....Баща му не знаел....Фериде не приема....

# 561
Йълдъзка, милата се е спекла от страх.
Казаха й....

Подозирам, че следващия шок /за истинското лице на Шахика/ ще се отрази на Фериде още по-зле.

# 562
Следващата стъпка са при Хасан Али....казаха му....той е щастлив....
Йълдъз се извинява...казаха му за Фериде...как е постъпила...

В къщата Ендер е видяла Зехра....

# 563
Хасан Али се зарадва на новината, а Йълдъзка си отдъхна малко.
Попитаха го нещо дали се шегува, той каза не.
Казаха му за реакцията на Фериде, той каза да не обръщат внимание.

Отиват при Асуман, Хасан Али праща поздрави.

Хайде, Зехра се появи в горската хижа и иска обяснение нещо на Ендера.
Казва, че била убила баща й, споменава Саткъ.
Нещо много нафукана.

# 564
Мерт явно не е знаел....За да отиде във вилата,Зехра говори с Шахика..пусна й запис...всичко със Съткъ и банката явно е план на Шахика....

# 565
Шахика май е записала част от разговора им с Ендер и Йълдъз, когато се уговаряха какво да говорят след смъртта на Халит и пусна част от него на Зехрата, за да я обработи.  Разказа й как те двете всичко са планирали, а сега си уреждат живота с други богати мъже. Йълдъз с Чаатай, а Ендер с Хасан Али. Тя пък разказва всичко на Мерт.

# 566
Асуман го раздава обидена....Simple Smile....но омекна...
Фериде не яде и пие...ще се обажда на Шахика...
Хасан Али ще организира вечеря...

# 567
Има резерви защото е наясно, че майка му няма да ги остави на мира, н сигурно се радва на този млад и богат зет.

Хасан Али не го разбрах какво каза на Седаи, но май е притеснен за същото като Асуман. Че Фериде ще побърка младите.

А Йълдъзка май си събира багажа.

# 568
Шаика вече знае че Йълдъз и Чачо са се оженили...каза и на Зехра...
Ендер привика Йълдъз и й каза за разговора със Зехра във вилата...чудят се кой е подучил Зехра да направи всичко...мислят за Шаика...а тя е при Зехра...и си представят как се чувстват двете...

Ейвах...Хасан Али каза като видя Фериде да влиза в кабинета...Simple Smile подкара го от вратата...

# 569
Злати, точно щях да питам русата подхвана ли Хасан Али, че ставах за малко и изпуснах.

Ареста сигурно ще е чак да финала.

Общи условия

Активация на акаунт