Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 28

• 45 844
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Хелоу дружки Hug
Злати Heart Eyes ,извинявай ще понякога забравяме да те покривам .Добре e , че Дъгичка Hug се е сетила .
ЧД вдигнаха рейтинга , но ми се щеше да разделят Али и Назлъ за няколко серии .Тя като не е с него е старата амбициозна и умна стажантка .И въобще това дебилно лигавене не ми харесва .Даже и фенове на Ферман с Белиз признават ,че с Ферда са много химични .Сигурно е от енергията на актьорите , не знам ...
ЗЯ - не ми харесва тази смяна на актьорите , радвам се ,че спрях да гледам след ЗейАл , защото сега щях да се ядосвам .Защо въобще вкараха Гьокхан ? Заради Еда ми се ще да продължат , иначе по добре да спират вече
Селджуците - още ме съм гледала нищо освен 1 еп. ,трябва да намеря време Grinning

# 91
Добро утро! 

Фили HugWink

ЗЯ
Цитат
💥💥💥СЕРИАЛ "ЗАПРЕТНЫЙ ПЛОД"... КТО СЛЕДУЮШИЙ⁉
Шевваль Сам (Эндер) накануне заявила журналистам, что съемочная группа и сама узнала о переменах в касте в последний момент, сославшись на то, что подобные решения принимают продюсеры и сценарист. Скорей всего это не так...
Так как совершенно ясно, что подобная перезагрузка была запланирована. Господин Халит (Талат Булут) переполнив чашу общего терпения своим желанием отобрать ребенка у Йылдыз — умрет от сердечного приступа. Лила отправится к матери в Америку, а Йигит поедет вслед за ней. Судьбы Каи и Керима пока неизвестны, но их исполнители Барыш Кылыч и Гекхан Алкан тоже на выходе из проекта. Все выяснится в 85-й серии, а уже в 86-й произойдет новый виток сюжета драмы интриг. Последней сенсацией о новичках в мужском составе "Запретного плода" стали слухи о приглашении Чаглара Эртугрула.
#Turetskie_serialy_i_film_YasakElma #YasakElma #ЗапретныйПлод

от вчера с Шевал....
Цитат
💥 Шевваль Сам была замечена в Джихангире со своей матерью Леман Сам накануне вечером, где ответила на вопросы журналистов:

На вопрос, что она думает об игре сына Тарыка Эмира Текина в сериале #Неверный:
📍 «Я думаю, что понимание моего сына жизни и его понимание актерского мастерства развиваются параллельно с моими. Между мной и моим сыном существуют отношения матери и сына. Я чувствую дрожь, когда смотрю на него на экране».

Об уходе мужчин актёров из сериала:
📍 «Мы - сериал, в котором есть сильные женщины. Сценаристы и продюсеры так решили, мы узнали в последнюю минуту»

Скрит текст:

ЧД
нова с Онур от вчера...Blue Heart

Мурат Айген е бил на лечение известно време и вчера е бил изписан....

Скрит текст:

ПВС

Желая ви слънчева неделя! HugTwo Hearts

# 92
Привет!

Имаме снимки от утрешния епизод.

С нетърпение чакам да видя накъде ще завие сюжета, че да си тръгнат едновременно толкова много герои. Трябва някак си да го направят логично… Чакам и подсказки какво ще става по-нататък.

До утре вечер, дружки! Flowers Hibiscus

# 93
Дъга Hug,благодаря за новите снимки. Flowers Hibiscus Озетът още не са го пуснали.

Току що пуснаха превода ...

Забранената ябълка 81 еп. - БГ субтитри

https://ok.ru/video/1791950129726
и в Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456241355%2Fd02cd … l_wall_-113691288

Благодая на екипа! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 94
Добра вечер дружки Heart Eyes
ЗЯ - Наистина този Аксой е голям особняк . Сменя актьорите и не се бои от провал , но пък никога не оставя без работа любимците си Grinning Толкова съжалявахме за Кавълджъ от ЧД , а сега тя е отново в успешен сериал ( както и Онур преди ) . Чудя се дали и Талат ще се устрои с нова роля или той наистина трябва да си почине .
За Ендера - гад та гад , но по-скоро на ниво хитрости и интриги , приема се , но Шахика си е серийна убийца , не знам как я търпят да се разхожда ненаказана ...вие ще видите какво са измислили , аз ще ви чета и ще съм в час с кучките Stuck Out Tongue Winking Eye
Злати Hug , Дъга Hug

# 95
Добро утро!

Димитровден е!Честито на именниците!Да бъдат здрави и благословени!

Дъга Hug Фили Hug

Днес е денят на ЗЯ

Най-после са пуснали и озета на сайта на Фокс ...
Скрит текст:
82. Bölüm Özeti

Düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Halit oğlunun velayetini alabilmek için Yıldız ve Kerim ilişkisiyle ilgili somut delillerin peşine düşmüştür. Tam ümidini kaybettiği esnada, beklemediği bir el ona yardım teklifinde bulunur. Halit’in zorlu bir karar vermesi gerekecektir.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

озет
Докато подготовката за сватбата е в разгара си, Халит преследва конкретни доказателства относно връзката между Йълдъз и Керим, за да поеме попечителството над сина си. Точно когато губи надежда, неочаквана ръка му предлага помощ.Халит ще трябва да вземе тежко решение.

Снощи рускините са писали,че са заснети последните сцени с Гьокхан.От снимките зад кадър се подразбира,че Керим и Мерт ще бъдат арестувани.

ЧД

Късно снощи са пуснали 2-ри фрагман...

https://youtu.be/KkkAeJmeEag

и с руски превод...
2 фрагмент к 35 серии «Чудо доктор» (русские субтитры)
https://vk.com/turk.sinema?z=video-184743567_456239130%2F55083c9 … pl_wall_-83475167

от вчера ...нова....Онур във филма с Хазал Кая

и денят на ПВС е днес...

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 96
Добро утро Дружки, Hug

Включвам се и аз в темата, да ви благодаря на всички вас за споделеното, за кафето,
                              снимките и инфото Злати, Дъгичка, Фили.
                                             ЗЯ не съм гледала последната преведеа, но защо се изненадвате от постъпките на
                              Халит, не сте ли срещали такива "нещастници" и в живота? Хора, които смятат, че всичко им
                              е позволено, че има само една правда и това е тяхната. Халит дори и през ум не му минава
                              това, което е направила Йълдъз  за него и децата му, а да не говорим, че не се и сеща колко
                              пъти й изневери. Оттук нататък каквото и да му се случи си го е заслужил, но дали в този
                              сериал най-накрая лошите ще бъдат наказани не знам. Това, че Игийт и Лила напускат е
                              логично и без това играха ролите на борчета на екрана. Май всичко, което можеше да се
                              развие като сюжетна линия се замете под килима, така стана и с Алихан и Зейнеп. Не му
                              разбирам бизнеса на лисугера Аксой, не му познавам аудиторията, но знам едно, че с парите
                              добре се справя. Отдавна не бях гледала толкова негативен сериал, в него не остана нищо
                              добро, но явно на хората в Турция това им харесва.
                                            ДЧ изгледах последната преведена серия, която е много емоционална и ми хареса.
                              Д-р Танжу е интересен чешит, ужасно властолюбив, но от друга страна е човечен и много
                              добър лекар, много противоречив герой и ми харесва СЦ, колко добре са се справили с из-
                              граждането на този противоречив образ. Али покрай това бебе съвсем превъртя, Д-р Фер-
                              ман си ми е любимец отдавна играе перфектно. Между него и Ферда наистина има химия,
                              но мисля , че само Севда го заслужава, не го давам на друга, ха, ха, ха...Ще си кажете, че съм
                              откачила и ще бъдете прави, има нещо такова, когато става дума за него и нея няма компро-
                              мис
                                            Довечера сме на гости и няма да участвам, дано като се върнем да мога поне нещич-
                              ко да изгледам, че имам още мъничко да наваксвам с ДП , а да не говорим за Селджуците,
                              че там положението ми е тежко. Забравих да пиша, че Чаглар Ертогрул , за който се говори,
                              че щял да влиза в ЗЯ също ми е любимец, много го харесах и в Дъщерите на г-жа Фазилет ,
                               а особено в Любов на показ, с Бурджу Озберг бяха страхотна двойка, нещо подобно на ЗейАл.
                                            Хубав ден Момиченца, пазете се и бъдете здрави.Heart

# 97
Привет! Hug

Таня HugTwo Hearts

Седмичният рейтинг....

Тотал:
1. Однажды в Чукурова - 10.52%⬆
2. Квартира невинных - 10.40%⬆
3. Основание Осман - 9.39%⬇
4. Чудесный доктор - 8.09%⬆
5. Неверный - 8.04%⬆
6. Мафия не может править миром - 8.00%⬆
7. Пробуждение: Великие Сельджуки - 7.27%⬇
8. Опасные улицы - 6.89%⬆
9. Чукур - 6.84%⬆
10. Дочь посла - 6.78%⬆
11. Северная звезда - 6.16%⬆
12. Красная комната - 5.92%⬇
13. А.Рыза - 5.49%=
14. Запретный плод - 5.45%⬆
15. Рамо - 5.07%⬆
Скрит текст:
16. Ветреный - 4.64%⬆
17. Детство - 4.59%⬇
18. Плотина - 4.78%⬆
19. Гора сердца - 4.71%⬆
20. Звоните моему агенту - 4.66%⬆
21. Постучись в мою дверь - 4.35%⬆
22. Твой дом - твоя судьба - 4.35%⬆
23. Птица Феникс - 4.07%⬇
24. Меня зовут Мелек - 3.92%⬆
25. Мария и Мустафа - 3.64%⬆
26. Слово чести - 3.43%⬆
27. Учитель - 3.16%⬆
28. Хекимоглу - 2.89%⬆
29. Право на престол: Абдулхамид - 2.53%⬇
30. Вставай, пошли - 2.24%⬆
31. Новая жизнь - 2.19%⬆
32. Любовь на чердаке - 1.90%⬆ (финал)
33. Вавилон - 1.86%⬇
34. Упаси, Боже! - 1.39%⬇
35. Голубка - 1.07%⬆

АВ:

1. Квартира невинных - 14.37%⬇
2. Неверный - 10.12%⬆
3. Пробуждение: Великие Сельджуки - 9.08%⬇
4. Чудесный доктор - 8.28%⬇

5. Основание Осман - 7.75%⬇
6. Красная комната - 7.41%⬇
7. Однажды в Чукурова - 7.01%⬇
8. Мафия не может править миром - 6.38%⬇
9. Гора сердца - 6.01%⬆
10. Чукур - 5.83%⬆
11. А.Рыза - 5.30%⬆
12. Звоните моему агенту - 5.29%⬇
13. Запретный плод - 4.61%⬇
14. Дочь посла - 4.59%⬆
15. Хекимоглу - 4.50%⬆
Скрит текст:
16. Детство - 4.43%⬇
17. Постучись в мою дверь - 4.28%⬆
18. Вавилон - 3.91%⬆
19. Твой дом - твоя судьба - 3.82%⬇
20. Меня зовут Мелек - 3.53%⬇
21. Право на престол: Абдулхамид - 3.49%⬇
22. Рамо - 3.47%⬆
23. Опасные улицы - 3.27%⬆
24. Учитель - 3.11%⬆
25. Северная звезда - 2.89%⬇
26. Плотина - 2.50%⬇
27. Вставай, пошли - 2.38%⬇
28. Новая жизнь - 2.37%⬆
29. Птица Феникс - 2.31%⬇
30. Ветреный - 2.06%⬇
31. Любовь на чердаке - 2.01%⬆ (финал)
32. Мария и Мустафа - 2.00%⬆
33. Упаси, Боже! - 1.84%⬇
34. Слово чести - 1.26%⬇
35. Голубка - 0.58%

===========================================================

Тази вечер сме по-рано да не забравите с 1 час....от 19 ч. започва озета и около 20 ч. новия епизод...

хаштага...#büyükplanlar - големи планове

линковете ....

1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1

3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33

5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

Приятно гледане! HugHugHug

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:18 от Zlatina3

# 98
Привет, дружки!

Злати Танче Фили

Шахика в 82 епизод.
Не може да бъде – с панталон и без деколте…

Какви ли са големите планове,за които става дума в хаштага?

И какво сега, ние чакаме да видим Шахика в затвора, а младите господа ще я изпреварят.
Интересно в какво ще ги обвинят,защото те още нищо не са откраднали.
А може и да ни хвърлят по борчетата с този полицай….

Злати, благодаря за линковете!
Пак ли ще сме ние двечките или някой ще се присъедини?
Приятно гледане и безпроблемен нет!

# 99
Дъга Hug позакъснях да се включа,само  слушах.
Видях,че са пуснали новите снимки за 17 еп. на ДЕК, преведох и озета за да ги пусна в темата.
Скрит текст:
Потърсиха ме и от входа...

Има парти за РД на Кая....Ендер разбра от Ерим.Джанер се обади на Емир,но и двамата лъжат къде са ...

# 100
Злати, и аз почти нищо не видяега, че водих телефонни разговори.
Така се получи.

Цитат
Эндер звонит Эриму только что бы разузнать обстановку. Кто с кем и где.
На этом материнство заканчивается...

# 101
Халит скрои план Йълдъз да се срещне с Керим на яхта.Сега ще ги снимат.Явно тези снимки ли ще представят за пред съда? А сега се появи и Халит.И Асуман с детето е там.Халит само ги наблюдава.

# 102
Много ниско падна Халит....
Играе мръсно, което означава, че не толкова е заблуден от недоброжелатили - Ендер и Шахика, а просто с възползва от ситуацията, за да й отнеме детето. Изобщо не заслужаваше прошката на Йълдъз тоя дърт мръсник, но като е добра, сега ще й пати главата.

Халит май не е доволен от снимките, които  е направил Саткъ.
Присъствието на Асуман май му провали плановете.

# 103
Да така е за снимките.Фотографът трябваше да снима само двамата.Сега Шахика ще му помогне с нейните снимки.
Халит си вечеря с Ерим и Ендер.А Йълдъз си прави моминско парти.

Реклама....

# 104
Трите булки....
Айсел е много секси.

Общи условия

Активация на акаунт