Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Да, това са най-добрите чорапи според мен.

# 226
Ааах, аз купих едни други и се чудя защо това белене на кожата не дойде при мен. Само я хидратираха.
Тези взех аз, ще купя посочените следващия път

# 227
Ааах, аз купих едни други и се чудя защо това белене на кожата не дойде при мен. Само я хидратираха.
Тези взех аз, ще купя посочените следващия път

Това не е същото.

# 228
  • Седмото небе
Днес стоях един час с ексфолиращите чорапки на Балеа. Доволно напоени бяха вътре, не очаквах. А и големи бе! Сигурно и крак 45 номер би се събрал Wink Наместих ги, сложих си други стегнати чорапи върху тях и бавно,спокойно си върших задачите из вкъщи. Разминах се без хлъзгане и падане. Аромата на течността от чорапките е страхотно ментово свежа. Сега ще чакам ефекта. И ако съм доволна ще ги повторя. Ако пък не-ще взема на Виктория или на Cettua.
И тези дни като се завлека до Лили ще взема техния ексфолиант и някакъв крем за поддръжка. След две седмици влизам в 9 месец и вече ми е много трудно да се справям с пилата Sad Ако с чорапките се получават добре нещата, много ще съм улеснена за напред.

# 229
Препоръчайте нещо за стилизиране на къдрава коса - без мокър ефект,  да не става сплескана и много твърда, просто меки и добре оформени къдрици.

# 230
  • Universe

Още един глас за чорапите на Виктория.  Засега нямам нужда от ексфолиране. Може би чак на пролет ще повторя отново.

Дидичка, в упътването е написано, че може да се повтори със същия продукт след 2 месеца .

Glossycherry, и аз посегнах към тези, но предвидливо  погледнах снимката, която бях извадила. Имат и разлика в цената. Белещите краката са EXFOLIATING Hands Plus1

# 231
След две седмици влизам в 9 месец и вече ми е много трудно да се справям с пилата Sad Ако с чорапките се получават добре нещата, много ще съм улеснена за напред.
Пилата е най-големият враг на стъпалата.Кожата се обновява постоянно,автоматично,колкото повече я триеш,изрязваш стържеш...толкова повече се възстановява.Анатомия,какво да се прави
Опитай с химичен пилинг,с киселини.Чорапките са на този принцип,но за мен са много брутални.Събирам кожа 3-4 дни из къщата,особено лятото.Пробвай с киселините на ТО,вярно по-бавно ще се случат нещата,но като влезеш в ритъм,няма да има белене,кожи за събиране и т.н.

# 232
Трябва да се търсят варианти, защото дори и да не ти се пестят пари от педикюр, вече масово не правят медицински педикюр, всичко гледа да те нашари и да бръмне 2 пъти с пилата.

# 233

Още един глас за чорапите на Виктория.  Засега нямам нужда от ексфолиране. Може би чак на пролет ще повторя отново.

Дидичка, в упътването е написано, че може да се повтори със същия продукт след 2 месеца .

Благодаря, засега нямам нужда. Слагам само крем.

Ванеса и при мен беленето беше брутално, на големи парчета кожа. Научих се обаче да си изтръсквам чорапите в коша, като ги събуя. Simple Smile
Имах големи притеснения относно тези чорапи, защото съм с атопичен дерматит и много, много суха кожа и сериозно се притеснявах да не си докарам някое изгаряне с тези киселини, но ефектът беше добър, свали загрубялата кожа като на шега. Сега само леко минавам петите с пемза веднъж месечно и толкова.

# 234
Препоръчайте нещо за стилизиране на къдрава коса - без мокър ефект,  да не става сплескана и много твърда, просто меки и добре оформени къдрици.
Аз съм най-доволна от този фиксатор, слагам по 3, 4 изпомпвания върху морки ръце.

# 235
Момичета, имате ли отзиви за тези червила, трайни ли са на истина?

# 236
Някой ползвал ли е шампоаните на Велнеа? Харесах един със зелена ябълка заради аромата. Евтин е, но съм с къдрава коса и ме е страх  да не я изсуши.

# 237
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, имате ли отзиви за тези червила, трайни ли са на истина?

Имам две, хубави са и трайни.

От ексфолиращите чорапи съм доволна от тези на Balea и PureDerm, други не вземам.

# 238
Аз на Ревлон бях много доволна от продуктите . Шампоан и балсам . Боя за коса и лак за нокти . Но после спрях да ги срещам .
Ще погледна и червилата . Този цвят е определено моят .
Ако има и подобен лак ще е идеално

# 239
За чорапите използвах парасофтинг,но нещо при последното използване се разочаровах от тях.После си взех на Виктория боти и даже не се обелиха.От аптеката съм си взимала какво ли не за крака и нищо.Накрая си взех чорапите на Avon,но за мое учудване взеха да се белят краката на 4 ден без да ми стават супер сухи.И си взех крем за напукани пети и се оправих.Сега не смея пак да експериментирам.
Взех си маска на Гарниер със зелен чай.Найстина върху моята кожа имаше ефект.
Косата ми е в ужасно състояние след ,като реших да пробвам най-различти шампоани.В момента лекувам пърхут,а крайщата станаха толкова сухи,че ми се плаче.

Общи условия

Активация на акаунт