Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Supergirl, ще ми бъде интересно.
Очаквам пълна рутина Wink

# 346
  • Седмото небе
Сега като ги събирах за снимките и се засрамих дълбоко от себе си... А отделно има и още поне 10ина почистващи, маски и други глезотии Blush
Измиване/почистване:

Ексфолиране+отлепващата маска:

Слагам пак тук и маските, че да е всичко подред на едно място:

Тонизиране:

Грижа:

Насреща съм за отзив и за конкретни продукти.

# 347
Похвалвам спиралата на Катрис Eyeconista. 10 лв и нещо е, разресва много добре миглите и придава обем. Не съм забелязала да се рони и размазва, но ще видим как е лятото.

# 348
  • Deutschland
Бобчита, ако косата ти не е супер суха и увредена от боядисване, не е за теб Миосотис.
Доста е силна май. Моята коса бухна доста след като я ползвах, но е жива, без сухота. Уж влияе и на косопада. Ще видим

# 349
  • Пловдив
Фрау, от къде я взе тази маска?

# 350
Похвалвам спиралата на Катрис Eyeconista. 10 лв и нещо е, разресва много добре миглите и придава обем. Не съм забелязала да се рони и размазва, но ще видим как е лятото.
+1 за спиралата на Катрис. Много си харесвам миглите с нея.

# 351
Бобчита, ако косата ти не е супер суха и увредена от боядисване, не е за теб Миосотис.
Доста е силна май. Моята коса бухна доста след като я ползвах, но е жива, без сухота. Уж влияе и на косопада. Ще видим
Не е за мен,не се боядисвам.Като тийнейджър я срещах много често тази маска.
Сега съм с една на Ревюел,страхотна за мен,но ми мирише не особено приятно Преживявам аромата обаче

# 352
  • Пловдив
Не е за мен,не се боядисвам.Като тийнейджър я срещах много често тази маска.
Сега съм с една на Ревюел,страхотна за мен,но ми мирише не особено приятно Преживявам аромата обаче

Бобчита, коя на Ревюел, да не е с лютата чушка? Аз имам маслената, страхотна е, не ме дразни ароматът, даже точно на масла си мирише.

# 353
Точно маслената е.Имаше такъв хитов дезодорант някакъв унисекс навремето и ми беше ужасен и тогава.Като я привърша ще пробвам и чушкената.

# 354
Supergirl наистина много продукти имаш. Ако редовно ги ползваш всичките сигурно кожата ти е в перфектно състояние, или не действат чак толкова добре?
Ще се радвам за отзив на Himalaya Clarina anti acne cream, Revuele face peeling gel, enzyme peeling, Deva peeling solution, черната отлепваща маска, Garnier Hautklar kohle, Avene Antirougeurs и къде се продават. Simple Smile

# 355
Аз пък търся бюджетна спирала.
Най-харесвам тези с дебелите масивни четки.
Такава ползвам в момента на Фаберлик, но вече е много измъчена милата.
А ако ми кажете дали мога от някъде онлайн да намеря продуктите им ще е още по-добре.

Точно такава е Розовата на Есенс. Нееднократно хвалена в темата. Обемна, силиконова, удобна четка.
Много харесвам Буржоа червената и тази Лореалската за обем. Върни се няколко странички по-назад, дала съм и снимки и съм ги описала. Страхотни спирали са и трите. Буржоата обаче ми е топ.
Аз точно такава четка като розовата на Есенс имах в предвид спомням си, че я гледах някъде и търсих на коя спирала е. Обаче тя изглежда тънка, а не обемна?
Скрит текст:

# 356
  • Deutschland

От магазин на верига Аромати. 8 лева и някакви стотинки беше

# 357
  • Пловдив

От магазин на верига Аромати. 8 лева и някакви стотинки беше

Благодаря, не я знанех тази верига. Simple Smile

# 358
  • Deutschland