Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 882
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ползвала съм го и аз този Биотен. Но май беше преди в друга опаковка. Хубав е. Но на мен леко ми изсушаваше кожата. Балея скрастевица и пъпеш в момента пробвах щото не намерих Нивеята, изсушава и тя. Не я харесвам.

# 256
Искам да похваля скраба за лице и тяло на Агива. Взех си жълтия (манго, авокадо, киви)-страхотен аромат, добре ексфолира, оставя кожата гладичка и е по-икономичен от предния на органик шоп, който ползвах. За лице ми идва маалко по-груб, основно за тяло си го ползвам. Взех и душ гел от същата серия с горски плодове и черен пипер също много хубав мирис, но май не остава много трайно по кожата.

Скрит текст:

# 257
  • София
Този измиващ гел е прекрасен. Много подобни продукти не могат да му стъпят на "малки пръст", независимо от цената, а този е между 4 и 5лв в зависимост къде се продава. Пробвах го по препоръки, еми разкошен е. След него всеки ми бледнее.
Скрит текст:
Розовият гел на Нивеа и аз го харесах, ще го повторя някога.
Пяните за лице, по мое мнение са нежни и не добре измиващи, камо ли пък грим да почистят набит в порите. Ползвала съм за сутрешно измиване, когато кожата е чиста, пуснала през ноща някакъв себум и толкоз.

# 258
  • Седмото небе
Този гел на Регал, също и синия съм ги пробвала. Тогава не ми допаднаха, защото не се бях научила да оценявам състава на продуктите (а тези са с доста добър такъв Wink ) и това, че не е нужно да правят мега много пяна, за да почистват добре (тогава това ме разочарова).
Сега бих им дала отново шанс, понеже мисля, че може и да ми допадне този розовия специално. Отговаря към момента на нуждите ми, а и цената му е безобидна.

# 259
Скрабът на Агива е супер,и аз много го харесвам. Точно показания имах,сега ще пробвам друг аромат.

# 260
Препоръчвам измивния гел на Микса за комбинирана кожа, срещу несъвършенства

Ползвам го от много време и не мисля да го сменям.

# 261
На Balea ползвам в момента измиващата пяна за суха кожа, и геловете измиват много добре, но на мен ми изсушават. Пяната много ми харесва, остава ми само малко спирала под очите, която после почиствам с тампонче.
Много съм доволна, че най-накрая намерих нещо, което не ми изсушава кожата. Имат и измиващ крем за суха кожа, който може да пробвам другия път.
+1 за тази пяна! Точно в тази тема я открих. Аз съм със смесена кожа, но всички останали измивни продукти много ми я изсушават. Страхотна е, премахва грим, прави кожата мека и свежа.

# 262
На Balea ползвам в момента измиващата пяна за суха кожа, и геловете измиват много добре, но на мен ми изсушават. Пяната много ми харесва, остава ми само малко спирала под очите, която после почиствам с тампонче.
Много съм доволна, че най-накрая намерих нещо, което не ми изсушава кожата. Имат и измиващ крем за суха кожа, който може да пробвам другия път.

На мен пяната и гела за суха кожа на Балеа ми изсушават кожата, а съм със суха кожа и се надявах да ми вършат работа

# 263
Искам да похваля скраба за лице и тяло на Агива. Взех си жълтия (манго, авокадо, киви)-страхотен аромат, добре ексфолира, оставя кожата гладичка и е по-икономичен от предния на органик шоп, който ползвах. За лице ми идва маалко по-груб, основно за тяло си го ползвам. Взех и душ гел от същата серия с горски плодове и черен пипер също много хубав мирис, но май не остава много трайно по кожата.

Скрит текст:

+1 глас за тези 2 продукта,уникални са.Чудесно екфолиране и измиване.А аромата...ммммм.

# 264
Колко влиза в клас евтина не знам, но съм страшно доволна.

Това е последната спирала, която си купих. Очарована съм. Прекрасни ми прави милите.

# 265
И аз съм още едно ЗА измиващите продукти на Balea. Изключително съм доволна - добро качество на добра цена.

# 266
Вчера се загледах и в измивните на Алверде, за 3в1 пяната съм чувала хубави неща, загледах се и в едно измивно олио за 7лв и някакви стотинки, някой да има отзиви за него?
Иначе пяната на Balea е по- нежна, но в комбинация с крема за измиване би била по-добре за хора, които носят грим може би. Моят грим е една спирала и помада за вежди.

# 267
  • Перник
Препоръчайте нещо за стилизиране на къдрава коса - без мокър ефект,  да не става сплескана и много твърда, просто меки и добре оформени къдрици.
Аз съм най-доволна от този фиксатор, слагам по 3, 4 изпомпвания върху морки ръце.

Точно това се канех да препоръчам и аз Simple Smile Само че на мен 2 изпомпвания ми стигат Simple Smile

# 268
Препоръчайте ми моля балсам за сухи и заплетени краища.

# 269
Препоръчайте ми моля балсам за сухи и заплетени краища.

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010016860

Винаги се връщам пак на този. Много добре се справя с моята коса

Общи условия

Активация на акаунт