Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Седмото небе
Реклама като всяка друга Wink Няма как само един гел да почисти черни точки. Като при всеки проблем изискват комплексно решение. Гел почистващ или двойно почистване, парна баня за отваряне на порите, лентички или отлепваща маска за “изсмукване” (или пък специален домашен уред, но никога стискане и други подобни) на самите гадости в дълбочина и после маска за стягане на отворените и почистени вече пори. После по желание тоник и задължително подходящ крем. Също важно е да се внимава с крема по принцип и съставките в грима, който се нанася (ако се ползва такъв разбира се). Поддържането на подобна рутина периодично и регулярно добро почистване два пъти в деня дава добри резултати. Не се постигат бързо, трябва търпение и постоянство, но резултата е видим и си заслужава.
Продуктите използвани за цялата тази занимавка биха могли да са много разнообразни. Нацелват се с много експерименти. Горенаписаното го обосновах на база личен опит и след дълга борба. Разбира се, че някой може и да е открил по-лесен начин. Ако има такъв ще се радвам да сподели.

# 331
Искам да потвърдя за околочния на Регал показан от Джаста Праста. Майка ми го измаза с такова постоянство и кеф, че останах изумена. Много беше доволна от него. А аз се натягам да й купувам околочни на Лореал по десетки левове само за да ги захвърли след седмица (нищо че имат чудодеен ефект на бръчките й), а този мъник го измаза до дъно. Много е лек и приятен, и аз го пробвах веднъж.

# 332
Бустъра на Евелин е страхотен,глас и от мен.

# 333
Реклама като всяка друга Wink Няма как само един гел да почисти черни точки. Като при всеки проблем изискват комплексно решение. Гел почистващ или двойно почистване, парна баня за отваряне на порите, лентички или отлепваща маска за “изсмукване” (или пък специален домашен уред, но никога стискане и други подобни) на самите гадости в дълбочина и после маска за стягане на отворените и почистени вече пори. После по желание тоник и задължително подходящ крем. Също важно е да се внимава с крема по принцип и съставките в грима, който се нанася (ако се ползва такъв разбира се). Поддържането на подобна рутина периодично и регулярно добро почистване два пъти в деня дава добри резултати. Не се постигат бързо, трябва търпение и постоянство, но резултата е видим и си заслужава.
Продуктите използвани за цялата тази занимавка биха могли да са много разнообразни. Нацелват се с много експерименти. Горенаписаното го обосновах на база личен опит и след дълга борба. Разбира се, че някой може и да е открил по-лесен начин. Ако има такъв ще се радвам да сподели.

Бихте ли препоръчали някаква маска за стягане на порите след почистване. Спазвам същите стъпки, но тази част винаги ми е била най-трудна.

# 334
  • Седмото небе
При първа възможност ще снимам и покажа тези, които употребявам аз в момента.

# 335
  • Deutschland
В България съм и си взех така хвалената маска Миосотис, че не взех нито една от моите вкъщи. Ще я пробвам тия дни, дано наистина е добра.

# 336
Аз пък търся бюджетна спирала.
Най-харесвам тези с дебелите масивни четки.
Такава ползвам в момента на Фаберлик, но вече е много измъчена милата.
А ако ми кажете дали мога от някъде онлайн да намеря продуктите им ще е още по-добре.

Точно такава е Розовата на Есенс. Нееднократно хвалена в темата. Обемна, силиконова, удобна четка.
Много харесвам Буржоа червената и тази Лореалската за обем. Върни се няколко странички по-назад, дала съм и снимки и съм ги описала. Страхотни спирали са и трите. Буржоата обаче ми е топ.

# 337
Ей това кремче би трябвало да ти свърши работа. Бюджетно е, около 3-4лв., леко, хидратиращо, добре попива, не мазнее, много е приятно.

Подкрепям за това кремче.С чувствителни очи съм, нямам проблем с него.Попива добре.В момента втора опаковка почвам, не мога да преценя дали върши работа, но поне съм сложила крем, от който очите ми не текат😁

# 338
Един път се бях захванала да чета за тези лентички и черни маски за точките, и се оказа че не са особено полезни. Просто се отказах и периодично ходя на почистване при козметик.
Фрау Скитница, само червената е хубава, имат и една с пчелно млечице, която не става поне според мен. Но червената ми я препоръча фризьор преди 10 години и от тогава постоянно си я купувам, чат-пат сменям да разнообразя.

# 339
  • Deutschland
Червената взех

# 340
Аз пък търся бюджетна спирала.
Най-харесвам тези с дебелите масивни четки.
Такава ползвам в момента на Фаберлик, но вече е много измъчена милата.
А ако ми кажете дали мога от някъде онлайн да намеря продуктите им ще е още по-добре.

Точно такава е Розовата на Есенс. Нееднократно хвалена в темата. Обемна, силиконова, удобна четка.
Много харесвам Буржоа червената и тази Лореалската за обем. Върни се няколко странички по-назад, дала съм и снимки и съм ги описала. Страхотни спирали са и трите. Буржоата обаче ми е топ.

На Буржоа намирам две червени, и двете за обем. Може ли снимка? ☺️
Четох темата назад, но уви....

# 341
Не съм почитател на продуктите на Велнeа, но тази маска се отразява много добре на кожата ми. Ще се запася.

# 342
Фрау,кажи как е.

# 343
  • Седмото небе
Бях обещала да покажа маските, с които се мацам след почистването с пилинг маска или лентички на Т-зоната от черни точки:

Както е видно, не робувам на марки и цени. Сменям ги според настроението, за мен е важен ефекта. На първо място ми е Диор-а, който си заслужава всяка стотинка и с кеф ще подновя (ама и никак никак не може да попадне в Графа “евтини” Cry ), после нареждам българската маска и след нея италианската.
По-късно ще допълня и със снимки по групи продукти на останалите стъпки, ако на някой му е интересно. И това са само нещата, когато третирам черни точки, макс 2 пъти седмично. За регулярно ежедневно почистване групата е друга.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 17:04 от * SUPERGIRL *

# 344
Благодаря, наистина ще ми бъде полезно да споделите и останалите продукти. Предполагам не само на мен😉

Общи условия

Активация на акаунт