Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Препоръчайте свясна фризьорка в зоната на Кършияка, моля.
Салон "Бонита" в прохода на блока до "Хитър Петър". Донка се казва фризьорката.

# 421
  • под тепетата
Момичета, четох, че маските с римска мозайка ще се продават в билетния център пред Общината, но и по интернет. Знаете ли къде ?

# 422
  • Пловдив
Момичета, четох, че маските с римска мозайка ще се продават в билетния център пред Общината, но и по интернет. Знаете ли къде ?

Това намерих.

Първите разработени визии бяха пуснати в продажба в средата на ноември. Маските са на цена от 5 лв. и се предлагат в осем  от обектите на ОИ „Старинен Пловдив” – билетения център пред Община Пловдив, туристическите информационни центрове в Стария град и на ул. „Райко Даскалов” №1, Римски стадион, къща „Клианти”, къща на д-р Стоян Чомаков (постоянна експозиция на Златю Бояджиев), Малка базилика и Античен театър.

# 423
  • под тепетата
Благодаря, mimi! ДО явно ми се отразява зле и не съм попитала правилно. Не можах да намеря къде по интернет мога да сиги поръчам?

# 424
  • Пловдив
Здравейте,
Пиша , за да споделя, че от тази седмица ДКЦ -то на Васил Априлов ("Св. Георги" към Умбал "Св Георги")  също са почнали да правят Ковид тестове и Тест за антитела.
http://dkc-sveti-georgi.blogspot.com/2020/12/covid.html?m=1

# 425
Благодаря, тяхната лаборатория е надеждна.

# 426
Куде продават тави на Хром Силистра, искам да си купя качествена тавичка.
Може и други предложения.

# 427
  • Пловдив
Къде в града мога да намеря стелки за обувки от овча вълна?

# 428
  • Пловдив
Куде продават тави на Хром Силистра, искам да си купя качествена тавичка.
Може и други предложения.

На сайта им са посочени три фирми за Пловдив. След справка по телефоните, едната има наличност само от кръгли тави, другата само голяма правоъгълна, но не продава на дребно, а на третата не ѝ е актуален телефонът.

Аз поръчах от сайт.

# 429
На Хром Силистра тави има в Метро и голямото Лекси на Марица.

# 430
Къде в Пловдив има аптеки  Санита?
Имам спомен, че преди време съм виждала в близост до четвъртък пазара.
Дали работи все още?

# 431
  • Пловдив
"Санита" на пл. Съединение си работи. Втората, която знам, е пак на булевард "6-ти септември" - до 2 ДКЦ.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:15 от Lara1

# 432
Само тези двете са в Пловдив, друг обект Санита нямат, и двата  си работят.

# 433
Къде в Пловдив има богат избор на коледна украса?

# 434
  • Пловдив
Къде в Пловдив има богат избор на коледна украса?
https://trafficnews.bg/traffic-tv/sotsialnata-kashtichka-pred-ob … -sartsata-124424/
Слагам стара статия , но при желание лесно ще намерите Иван Станев. Майстор на стъклените играчки, разбира се ръчно правени от него и рисувани допълнително. Вече 11 години този човек ме кара да очаквам още повече Коледа и новите му произведения. Първоначално топки, невероятно изрисувани и една от друга по-красиви и уникални, след това и всякакви върхове, гъбки, матрьошки.
Лятото съм се заредила с още 10 нови играчки. Заложете на българското и това, което ще бъде спомен за децата ви.
За цената няма да коментирам, живея на място , където една негова играчка би струвала 10 пъти повече, отколкото той им иска, защото е българин в България.
4.5 лв, 7 лв и т.н !

Общи условия

Активация на акаунт