Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Да ми препоръчате магазин за детски якета в Тракия.Търся момичешко,пухкаво,зимно и да не струва майка си и баща си.

# 466
  • Пловдив
Да ми препоръчате магазин за детски якета в Тракия.Търся момичешко,пухкаво,зимно и да не струва майка си и баща си.
Форума е затворен...а такова самостоятелно магазинче и да работи...? Освен китайския, който е на пазара на бившия Хлебозавод.

# 467
  • Пловдив
Декатлон

# 468
Не ми се ще да е китайско.То иначе в Панда има сладурски.Ще видя в декатлона .Дано има нещо по вкуса и.

# 469
Къде има сервиз, в който правят шок тест на амортисьори?
на пещерско шоре посока Пещера след лекси на светофара в дясно имаше една дискотека навремето. Под нея има сервиз ДиН те имаха тест, но дали още са там не мога със сигурност да кажа.

# 470
Ритейл парка - Уайкики и Пепко

# 471
От къде мога да купя килимче с пътно платно,
Миналата година купих подобно от магазина за килими на бул.Руски.Намира се точно срещу пресечката на Ген.Данаил Николаев. Има голямо разнообразие.

Купувала съм подобно от Юск

# 472
  • Пловдив
Къде има сервиз, в който правят шок тест на амортисьори?
на пещерско шоре посока Пещера след лекси на светофара в дясно имаше една дискотека навремето. Под нея има сервиз ДиН те имаха тест, но дали още са там не мога със сигурност да кажа.
Там си е и машината за тест.
Но няма смисъл, да си давате парите, потърсете второ мнение от кадърен майстор по ходова част.

# 473
Имате ли представа къде в Пловдив мога да занеса картина за ремонт?Нарисувана е върху много тънка канава и рамката отзад прозира. Предполагам в някое ателие за ремонт или рамкиране, но не се сещам къде има.

# 474
Добро утро! Има ли някъде  магазин pause jeans извън моловете?

# 475
Препоръчайте ми магазин за хубави мъжки колани от естествена кожа.

# 476
Добро утро! Има ли някъде  магазин pause jeans извън моловете?
В Стела продават и дрехи на Pause. На главната магазина работи.

# 477
  • ПЛОВДИВ
Имате ли представа къде в Пловдив мога да занеса картина за ремонт?Нарисувана е върху много тънка канава и рамката отзад прозира. Предполагам в някое ателие за ремонт или рамкиране, но не се сещам къде има.
Попитайте в симарт на адрес: бул. „6-ти Септември“ 168, 4000 Център, Пловдив

# 478
Нямам представа как точно да обясня, къде се намира магазинчето за художествени материали в Капана. Там съм давала да ми рамкират най-различни неща Simple Smile , не само картини и винаги са ги правили супер. Може поне да питате. Ох, даже не се сещам как се казваше.

# 479
  • Пловдив
Арт Деко е в капана - работят безпроблемно.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:14 от ЗлаВещица

Общи условия

Активация на акаунт