Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Прозвъни Жар компютър и PIC.

# 541
  • Пловдив
Може би в Piс computers ще има, но трябва да се обадите да питате. Имат сайт, откъдето да се ориентирате.

# 542
  • Пловдив
Здравейте, знае ли някой къде правят рентгенови снимки с проявяване, а не на диск. Проверила съм в ДКЦ II и в поликлиниката на Св. Георги на бул. Васил Априлов. Там имат само на диск.

# 543
  • Пловдив
Потвърждавам написаното за Писанец - при изследване за антитела резултатът е в цифри, а не положителен/отрицателен. Само IgG струва 19 лева. Плюс два за венепункция.

# 544
  • Пловдив
В ДКЦ до Лайпциг. Гипсирах се като ми връчиха една снимка метър на метър. Даже не знаех, че още ги правят. Но пулмоложката спешно ме прати и там беше най-близо. Това, обаче, преди 3-4 години, ама едва ли са мръднали в бъдещето. Там всичко е като в детството ми.

# 545
  • Пловдив
Това ДКЦ не го ли затвориха преди известно време?

# 546
  • Пловдив
Мииии, както писах, отдавна беше. Нямам представа дали още работи. Май си права. Според Гугъл.

# 547
  • Пловдив
Бях чела нещо преди време, че са го затворили, но явно са го преместили в сградата на болницата според Гугъл

# 548
  • Пловдив
Къде утре има работеща лаборатория на Бодимед или Синево, за изследване на секрет за бактерии в носа на бебе.

# 549
  • Пловдив
Утре би трябвало всички да работят.

# 550
  • Пловдив
Dice?
Не знам дали работи, обаче. На Главната повечето магазини бяха отворени, защо не и този🤔...

# 551
  • Пловдив
Някой да е взимал вчера/днес наградата метална кутия на Кока Кола от магазин в Кичука? Всички около нас вече нямат.

# 552
  • Пловдив
Снощи, докато чакахме на светофара, на В. Априлов и бул България, мярнах между дърветата нова месарница. Някой пазарувал ли е вече от там и ако може отзиви?

# 553
Снощи, докато чакахме на светофара, на В. Априлов и бул България, мярнах между дърветата нова месарница. Някой пазарувал ли е вече от там и ако може отзиви?
Калканов
Добри са, взимали сме.

# 554
Някъде пуловери с коледни мотиви дали има още,че изтървах лидълските?

Общи условия

Активация на акаунт