Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
В Писанец е 95, но не правят домашни посещения и взимат проби само в Тракия.

# 526
Аз си правих с направление в Каспела. Може на английски, с печат, лично си го взех, но не ми искаха документ за самоличност, така че сигурно може и друг да го вземе. Но пробите се взимат само в определени часове, а резултатите само от 12 до 13 часа. Ако искаш обади се да питаш, колко струва. Но, ако държиш на домашно посещение няма да ти свърши работа.

# 527
В Бодимед е 100 лв. PCR теста. На 6-ти септември, кръстовището на ресторант Стадиона. В Кършияка само в Рамус, условията вече са коментирани.

# 528
Някой има ли представа какво е положението в Джъмбо? Дали има много хора и днес?

# 529
  • Пловдив
Знаете ли, в коя лаборатория правят изследване за наличие на антитела след прекаран Covid-19, НО резултата да е в цифри а не с +/–?
В Бодимед, цена 22лв
Къде в Смирненски има работеща шивачка?
Зад спирката до Аптека Запад, срещу Хирургиите и във високия блок на ул Ружа, зад църквата, но е доста бавна.

# 530
Къде в Пловдив има магазин за входни врати но да са качествени?

# 531
В Пепко до Хоуммакс срещу Колодрума взех такива формички в петък. Без тавичк бяха.

# 532
Здравейте,препоръчайте ми джи пи в Тракия.Поради неадекватно лечение и забавена хоспитализация от семеен лекар,си отиде баща ми,няма как да остана при настоящия семеен лекар,та затова питам за някой,от които сте доволни в квартала.

# 533
Здравейте,препоръчайте ми джи пи в Тракия.Поради неадекватно лечение и забавена хоспитализация от семеен лекар,си отиде баща ми,няма как да остана при настоящия семеен лекар,та затова питам за някой,от които сте доволни в квартала.
Д-р Нешева в 5-то ДКЦ.

# 534
Да допълня,може и в Кършияка да практикува,особено в територията от моста на Адата до колелото на панаира.

# 535
  • Пловдив
Да допълня,може и в Кършияка да практикува,особено в територията от моста на Адата до колелото на панаира.
виж там в МЦ Фихелт..

# 536
  • Пловдив
В този район е моята лекарка - др Краева. Кабинетът е в МЦ Вива на ул. Ален Мак. Ние сме доволни. Има огромен опит и досега винаги ни е лекувала адекватно.

# 537
виж там в МЦ Фихелт..
[/quote] Там ми е много удобно,някой конкретно?

# 538
  • Пловдив
Там ми е много удобно,някой конкретно?
[/quote]нямам идея...

# 539
тази година закъснях с коледните подаръци
искам да купя геймърска мишка на сина, но всички онлайн магазини доставката е най-рано 29 декември
къде в пловдив има физически такива за периферия
техномаркет, полис и т.н. няма избор

Общи условия

Активация на акаунт