Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Някой знае ли дали книжарница Ориндж в Мол Марково тепе работи?
Търся логически пъзели, но не се сещам къде другаде има такива като тези в Ориндж, а нямам време да поръчам онлайн.

# 511
  • Пловдив
Не, не работи. В самия сайт на Ориндж пише, че работят две книжарници в София и една в Казанлък, които са в самостоятелни помещения.

# 512
  • Пловдив
Кой е този ресторант Смокини?

"Чучура"....бивш.

# 513
Шеф Манчев не беше ли ходил в "Чучура?И на тях не им се е получило и са го продали.
Ходил ли е някой скоро до Пепко.Дали ги има още тези форми за сладки с тавичка и печати.Изобщо формички някакви?
Скрит текст:

# 514
  • Пловдив
Знаете ли, в коя лаборатория правят изследване за наличие на антитела след прекаран Covid-19, НО резултата да е в цифри а не с +/–?

# 515
  • Пловдив
Доколкото знам, в Писанец и Рамус. Аз лично ще правя при първите и ще мога да потвърдя още утре. Simple Smile

# 516
В Писанец правих аз. При реф.ст-ст > 6, резултатът ми бе 21,6 т.е. имам антитела.

# 517
  • Пловдив
Знаете ли, в коя лаборатория правят изследване за наличие на антитела след прекаран Covid-19, НО резултата да е в цифри а не с +/–?

Бях споделила и назад. В ДКЦто на Васил Априлов (св Георги)правят също тестове за антитела в количествена стойност, а не + / - и антигенни. Тяхната лаборатория е с хубави машини . Има и ценоразпис: виждям, че е 30 лв.

https://dkc-sveti-georgi.blogspot.com/2020/12/covid.html?m=1

# 518
В Писанец е 19лева + 2лева за взимане на кръв.

# 519
  • Пловдив
Сигурно само на 1 от антителата?! Или
нещо др/или преди е било 19лв
..Защото сега е 32 лв на пакета (плюс 2 за кръв)

# 520
Къде в Смирненски има работеща шивачка?

# 521
В събота видях точно такива формички с тавичка като показаните в Пепко на Коматевско шосе, Виа Парк май се водеше...

# 522
Сигурно само на 1 от антителата?! Или
нещо др/или преди е било 19лв
..Защото сега е 32 лв на пакета (плюс 2 за кръв)
19 лв е само за IgG антетела т.е. за вече прекарана инфекция. IgM е за текуща инфекция.
Не виждам смисъл да се пускат пакет и двата вида почти месец след разболяването, както беше случая при мен.

От сайта на Писанец:
"Коронавирус антитела- имунологичен метод CLIA тест за изследване на антитела от венозна кръв                                                      

/ SARS-CoV-2 IgM/ - 19 лева

/ SARS-CoV-2 IgG/ - 19 лева

пакетна  цена 32 лева."

# 523
  • Пловдив
Да. Сега разгледах, че има 2 варианта, за който иска само едното . Аз гледам за себе си пакета обаче. Защото не съм убедена, че съм го изкарала. И искам да си направя от 30 лв , пък и дори да съм го изкарала нали може да го имам повторно?
Ако тръгна за Пловдив , ще си правя преди това и тест с гъргара (в чужбина съм), защото не искам всеки да си каже, че им нося заразата за празниците!

# 524
Мен ме интересува ПСР тест, с формат на английски и печат. Рамус ми казаха 100лв и 15 за дом. посещение. Обаче за печат се ходи лично, кел файда от дом. посещение тогава.
В Писанец чета 120лв, само теста, ако не бъркам.
Има ли някъде по-евтин вариант?
Благодаря предварително да помощта!
Из Кършияка-Центъра търся.

Общи условия

Активация на акаунт