Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Коста работи. Имат коледни чаши.

# 496
  • Пловдив
Кло напиши кой е магазина...ще е полезно и за други.

# 497
Тъкмо гледах в магазинчето за цветя до Билата на Иван Рилски има коледни чаши с лъжички, пакетирани за подарък. Обаче не пишеше цена.
В кафето до магазинчето за пирожки на главната също има чаши. И кафе предполагам. Simple Smile

# 498
Здравейте! Моля, да ме насочите къде в Пловдив сте доволни от опаковане на подаръци? Благодаря предварително! 🙂

# 499
Здравейте! Моля, да ме насочите къде в Пловдив сте доволни от опаковане на подаръци? Благодаря предварително! 🙂

Ами кажи някакъв ориентировъчен квартал. Около "нас" например се сещам за 4 места на които опаковат и съм много доволна. Районът, за който говоря е около ресторант Стадиона. Повечето цветарски магазини и такива за подаръци опаковат.

# 500

Ами кажи някакъв ориентировъчен квартал. Около "нас" например се сещам за 4 места на които опаковат и съм много доволна. Районът, за който говоря е около ресторант Стадиона. Повечето цветарски магазини и такива за подаръци опаковат.
По принцип за Тракия, но ако отзивите са наистина добри и други райони са Ок. Може ли да споделите Вие от кои места сте конкретно доволна?

# 501
За подаръците, колегите носиха да опаковат за някакви клиенти в магазинче, което се намирало срещу ресторант Смокините или някъде в близост до него по Паисий.
Наистина бяха направени  брутално - шишарки, златен прах, матова хартия, клонче mistletoe, уникални. За съжаление не снимах, но останах впечатлена.

# 502
За подаръците, колегите носиха да опаковат за някакви клиенти в магазинче, което се намирало срещу ресторант Смокините или някъде в близост до него по Паисий.
Наистина бяха направени  брутално - шишарки, златен прах, матова хартия, клонче mistletoe, уникални. За съжаление не снимах, но останах впечатлена.
Много благодаря! Дори успях и да го намеря! 🙂

# 503
  • Пловдив
И аз точно бутичето срещу "Смокини" препоръчвам с две ръце, от години използвам услугите им.

# 504
  • Пловдив
Здравейте! Къде мога да намеря гумирана престилка?

# 505
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте! Къде мога да намеря гумирана престилка?
В Бултекс със сигурност има, за другаде не знам.

# 506
Препоръйте фирма/мебелен магазин, от който ст едоволни за качествени дивани за хола. Може готов или по поръчка.

# 507
Препоръйте фирма/мебелен магазин, от който ст едоволни за качествени дивани за хола. Може готов или по поръчка.
Валинор-на разклона за с.Брестник

# 508

Да, магазинът е там повече от 15 години. Момичето (може да не е вече момиче, като помня бяхме наборки) е наистина брутално талантлива. Помня по Коледа й се носеха с коли подаръци и не спеше със седмици. Има много редовни клиенти. Напълно заслужено. Не вярвам нещо да се е променило.
Ако се вземе за ориентир ресторант Смокини - се тръгва по Отец Паисий към спирката на Тримонциум, не повече от 150-200 метра след ресторанта, от другата страна. Години не съм ходила, но преди витрината й винаги беше впечатляваща.

# 509
Кой е този ресторант Смокини?

Общи условия

Активация на акаунт