Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Някъде пуловери с коледни мотиви дали има още,че изтървах лидълските?
оня ден гледах в Т маркет.

# 556
Пепко май още имат

# 557
  • Майничка
В аутлета на Уайкики в Ритейл парк.

# 558
  • Пловдив
В Н&М също...

# 559
Здравейте, не съм сигурна дали питането ми е за тук, но пък не намерих по-подходяща тема. Знаете ли вие или къде мога да намеря/попитам за списък с комуникационни, PR агенции, например като The Smarts, Proof, The Site, които обаче са пловдивски. Тоест намират се в града, а не в София и работят и с клиенти от други градове?

# 560
Утре дали има работещи лаборатории?

# 561
Тези, които работят и в неделя. Писанец в Гранда, би трябвало да работи утре.

# 562
Добро утро и весели празници.
Къде мога да намеря костюм на Дядо Коледа?

# 563
Малко е късно, но може би в магазина за парти принадлежности на ул. Антим Първи, от Джумаята нагоре.

Весели празници!

# 564
  • до едно тепе
Здравейте, знае ли някой къде правят рентгенови снимки с проявяване, а не на диск. Проверила съм в ДКЦ II и в поликлиниката на Св. Георги на бул. Васил Априлов. Там имат само на диск.
В ДКЦ1 на Понеделник пазара си правят обикновени рентгенови снимки. И няма навалици. Преди месец ми снимаха рамото. Чаках 15 мин само докато ми направят снимката.

# 565
И на мен са ми правили обикновена там.

# 566
  • Пловдив
Момичета подсетете ме моля откъде днес в Пловдив мога да купя наистина впечатляващо красив комплект спално бельо.За подарък, за нова къща.Сещам се за магазина на бул. Мария Луиза, този до болница Св.Мина,същия има и на светофарите на Гладстон преди подлеза. Къде другаде има красиви комплекти с впечатляващи цветове и принтове и то в наличност днес? /по възможност и да не струват колкото една минималната работна заплата/

# 567
The Invisible, днес работи Рамус на колелото на Панаира, ако още търсиш лаборатория.

# 568
  • Майничка
Балли, в Домко също имаше хубави спални комплекти.

# 569
  • Пловдив
И тук да питам за добър ревматолог...?

Общи условия

Активация на акаунт