Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Кино. В това време на навън малко риск да е студено и влажно...

# 661
  • Пловдив
Момичета можете ли да препоръчате шивачка за ушиване на палто в град Пловдив? Предпочитам да е в Тракия, но в крайна сметка където и да е.
Също така търся магазин за вълнени платове-  качествени и хубави. Simple Smile
Деница, но е в Смирненски
https://www.facebook.com/boutiqueDenica

# 662
  • Тра-ла-ла
Дрехите изложени ли са?! Може ли да се пробва на място от готовата продукция?!

# 663
Здравейте, приемем идеи за празнуване на детски рд на 10 годишна госпожица по време на затворени заведения.
Може да поканите фокусник. Има едно момче, което обикаляше заведенията, беше много атрактивен. Не му помня името, но ако искате ще потърся визитката му

# 664
  • Пловдив
Скрит текст:
Дрехите изложени ли са?! Може ли да се пробва на място от готовата продукция?!

Има изложени дрехи, но не мисля, че поддържа всичко в наличност с различни размери и т.н.. Най-добре да се пита първо

# 665
Дамски халат търся, но да не е за баня.

# 666
Здравейте, приемем идеи за празнуване на детски рд на 10 годишна госпожица по време на затворени заведения.
Може да поканите фокусник. Има едно момче, което обикаляше заведенията, беше много атрактивен. Не му помня името, но ако искате ще потърся визитката му

Моят племенник. Simple Smile

# 667
Дамски халат търся, но да не е за баня.
В Пепко имаше поларени и пухкави, преди Коледа, в бяло и в бордо. Взех на дъщерята, доволна и щастлива е.

# 668
  • гр.Пловдив

[/quote]
Моят племенник. Simple Smile
[/quote]
Може ли координати?

# 669
Може. Simple Smile
Ще ти пиша.

# 670
Момичета можете ли да препоръчате шивачка за ушиване на палто в град Пловдив? Предпочитам да е в Тракия, но в крайна сметка където и да е.
Също така търся магазин за вълнени платове-  качествени и хубави. Simple Smile
Деница, но е в Смирненски
https://www.facebook.com/boutiqueDenica
има една шивачка в Тракия. В блока срещу кметството е, до кафене Чилаут и магазина за рибарски принадлежности.... До нея наскоро отвориха магазинче за перилни и почистващи препарати, а от другата страна има фризьорски салон. Шила ми е калъвки за дивани и преправяла дрехи...

# 671
Здравейте,
Някой знае ли работното време на магазин мечо Пух в кичука за детски обувки и пантофи?
Знам, че преди беше само в петък и събота, но имам спомен, че последният път като бях, беше променено и работеше и през седмицата.

# 672
Здравейте,
Някой знае ли работното време на магазин мечо Пух в кичука за детски обувки и пантофи?
Знам, че преди беше само в петък и събота, но имам спомен, че последният път като бях, беше променено и работеше и през седмицата.
Не знам кога сте гледали, че работи само петък и събота, ние преди половин година ходихме последно, работи си през седмицата. Но точни часове не помня.

# 673
Топки за сушилня, но вълнени къде мога да намеря?

# 674
Преди време някой питаше за малини пресни, ако още може да свършат работа има в Лидл, този на бул България. 3 дни ги гледам 125гр-2.99лв.

Общи условия

Активация на акаунт