Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Преди имаше на Пещерско, точно на светофара след Пълмед/ посока Пещера/вдясно. Беше едно малко, невзрачно магазинче. Но не знам има ли ги още.
Да,все още са там.

Ужасно, мрачно магазинче с намръщена лелка за продавач. Приемат само кеш, няма опция за плащане с карта.  Поне така беше последният път когато ходих. Да пазаруваш от там е като да се върнеш с машина на времето назад в миналото. Не бих си го причинила.

# 646
Момичета, здравейте и за много години! Hug Моля да ми препоръчате изпитан майстор за отремонтиране на алуминиева дограма - днес отворих един прозорец и ми остана в ръката Neutral Face

# 647
За много години!
Знаете ли дали днес работят Costa, McDonald's и King Burger и какво е работното им време?

# 648
Момичета можете ли да препоръчате шивачка за ушиване на палто в град Пловдив? Предпочитам да е в Тракия, но в крайна сметка където и да е.
Също така търся магазин за вълнени платове-  качествени и хубави. Simple Smile

# 649
  • Пловдив
За ремонт на дограма и щори - Плави 94, може да провериш за тел. в Гугъл. Намерихме ги случайно и сме доволни. Поправиха ни външната щора, като всички други отказаха. Сложиха ни и нова мрежа на комарника.

# 650
За ремонт на дограма и щори - Плави 94, може да провериш за тел. в Гугъл. Намерихме ги случайно и сме доволни. Поправиха ни външната щора, като всички други отказаха. Сложиха ни и нова мрежа на комарника.
Много благодаря! Hug

# 651
  • Тра-ла-ла
Да ми препоръчате магазини за дамско бельо, предлагащи богат избор на сутиени от марки като Lormar, Sielei и подобни. Няма значение квартала.

Za-za го знам.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:36 от Джулая

# 652
Аз съм доволна от магазинчето от дясно на Пешеходния мост, от към ул. Хан Кубрат. Не съм убедена, че предлагат точно тези марки, обаче.

# 653
Дами, искам да направя покана под формата за пъзел- само един брой.
Къде да отида , за да ми изработят такава, може и сайт, от който сте поръчвали?

# 654
  • Пловдив
Аз съм доволна от магазинчето от дясно на Пешеходния мост, от към ул. Хан Кубрат. Не съм убедена, че предлагат точно тези марки, обаче.
  Любимото ми магазинче, Lormar със сигурност предлагат.

# 655
  • гр.Пловдив
Здравейте, приемем идеи за празнуване на детски рд на 10 годишна госпожица по време на затворени заведения.

# 656
  Любимото ми магазинче, Lormar със сигурност предлагат.
Кое е това магазинче?

# 657
Ако застанеш с гръб към главната и лице към Пешеходния мост, на десния ъгъл е магазина на Стела Русе, този е през един в посока на Хуманитарната гимназия, по ул. Хан Кубрат.

# 658
  • Пловдив
Здравейте, приемем идеи за празнуване на детски рд на 10 годишна госпожица по време на затворени заведения.

Вкъщи с хапки и питиета, евентуално аниматор може да си викнете, или да им спретните детска дискотека, пижамено парти и подобни.

# 659
Ледена пързалка и почерпка в парка.

Общи условия

Активация на акаунт