Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Преди имаше на Пещерско, точно на светофара след Пълмед/ посока Пещера/вдясно. Беше едно малко, невзрачно магазинче. Но не знам има ли ги още.
Да,все още са там.

# 631
В търсене съм на трапезни столове и решихме да заложим на произведени от Теохарови- някой от вас попадалм ли е на столове в мебелните магазини на този производител, понеже искаме да ги видим/пробваме на място?

# 632
В Кауфланд дали има готова замразена баница? Само да я изпека. Утре съм на работа и нещо не ми се занимава да правя. Приготвила съм списък за пазаруване на мъжът ми, като ме закара до работа да мине да напазаруваме някои неща.
В Метро имаше преди.
Има, има и печени вити баници. Във фризера до този със замразените зеленчуци.
Благодаря за мнението за зъболекаря!

# 633
Здравейте, някой да ми ми препоръча свестен, загрижен личен лекар, който да прави домашни посещения 1-2 пъти в годината ? Може да е от Кичук Париж, или другаде. А хирург ? Благодаря

# 634
В Кауфланд дали има готова замразена баница? Само да я изпека. Утре съм на работа и нещо не ми се занимава да правя. Приготвила съм списък за пазаруване на мъжът ми, като ме закара до работа да мине да напазаруваме някои неща.
В Метро имаше преди.
Има, има и печени вити баници. Във фризера до този със замразените зеленчуци.
Благодаря за мнението за зъболекаря!

Благодаря.
И той е съобрази да вземе изпечена. 😊

Весели посрещане на новата година!

# 635
Мили хора, някой някъде дали е мяркал пресни малини по това време?

# 636
Ягоди имаше в Кауфланд, а боровинки в Лидъл. Миналата седмица. Замразени малини от Метро са добър вариант, но са все в огромни разфасовки.

# 637
  • Пловдив
За личен лекар препоръчвам др Левена Кирева, работш в ДКЦ на шести септември. Няма да откаже за домашне посещения.

# 638
Къде можем да видим/пробваме матраците на ТЕД в Пловдив?
Имам спомен, че преди време съм виждала магазин на ТЕД, ако не бъркам, ма бул. 6-ти септември срещу Билла някъде.
Дали все още е там?

# 639
  • Майничка
Мили хора, някой някъде дали е мяркал пресни малини по това време?
На сергиите на "Капитан Райчо".

# 640
gargamela, цена дали забеляза каква е?

# 641
  • Майничка
Не, съжалявам, бяха в кутийки по ок 200-300гр, предполагам, но не погледнах за цена.

# 642
  • Пловдив
Аз купувам нон стоп малини (не в пловдив), но разфасовките са едни и същи 150 200 грама кутийки на цена 3.99лв или 4 и нещо. Няма да са по-евтини на Кап. Райчо на "вносните" сергии. Бутиково е положението в този сезон, дано не са ти нужни килограм хах
Весело посрещане на Н.Г

# 643
Имам спомен, че преди време съм виждала магазин на ТЕД, ако не бъркам, ма бул. 6-ти септември срещу Билла някъде.
Дали все още е там?

Там си е магазина, но нямам представа сега с какво работно време са. Най - вероятно чак в Понеделник ще работи.

# 644
Дали все още е там?
Там си е.

Общи условия

Активация на акаунт