Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Къде мога да намеря картини по номера? Има много места онлайн, но ми се иска да ги видя на място.

# 616
  • Пловдив
Къде мога да намеря картини по номера? Има много места онлайн, но ми се иска да ги видя на място.

аз си поръчах от тук, но 2 в 1 - диамантена мозайка + рисуване по номера на едно платно
https://magicartbg.eu/
пристигна с подрамка с всичко необходимо в картонена кутия с дръжка
засега лепя диамантите и всичко ми изглежда много добре измислено, става красиво
не знам как ще се справя с рисуването обаче. Blush

# 617
  • Пловдив
Ползвам ел четка на орал би от този вид, доволна съм и е бюджетна. Често ги пускат и на промо цени в Нотино, Лили, емаг

Завивката за зимата от няколко години ми е с гъши пух, голям размер, заслужава си инвестицията.

# 618
Налично рисуване по номера в отворените книжарници, евентуално или детските магазини - Хиполенд и Комсед. Онлайн дружки поръчваха от Моливко и Арт миш маш. Бяха доволни.

# 619
Завиките ни с гъши пух купувам от Амазон, за по 30лв. последно взех 200х200см.

Трябва ми магазин за врати -вътрешни, интериорни, нещо съвсем семпло , няма да се ползва ежедневно. Обявяват ни цени над 400лв. , което не ми е реално.

# 620
  • Пловдив
В Хоумакс съм виждала врати. Може би са по-базови модели и не знам качеството какво е, но ако нямате специални изисквания, биха ви свършили работа.

# 621
Някой ползва ли завивките от ИКЕА? Похвалиха ми ги, точно като топли, без да запарват. Сега, когато моловете са затворени, предполагам ИКЕА е вариант само онлайн.

# 622
  • Пловдив
Според мен завивките спарват, но горе-долу стават. Възглавниците обаче категорично не харесвам.

# 623
  • до най-прекрасния мъж
Ние така и не си намерихме завивка, която да топли достатъчно, без да е прекалено. Имаме зимна, която сме ползвали за 9 години 1 път за 2 месеца. Тогава нямахме изолация на апартамента и беше много студена зима. Купих я от Метро за 30-тина лева, така и седи, чисто нова. Ползваме една тъничка и спим без отопление, защото е топло. Памучна със силиконови влакна е.

# 624
В Кауфланд дали има готова замразена баница? Само да я изпека. Утре съм на работа и нещо не ми се занимава да правя. Приготвила съм списък за пазаруване на мъжът ми, като ме закара до работа да мине да напазаруваме някои неща.
В Метро имаше преди.

# 625
Последните няколко зими спим с такива завивки https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/miks/zavivka-16 … khladna-200x220sm. - 100% памук. Спалнята ни е без отопление, но то и истински зими няма напоследък. Вариант за завивки с естествен пълнеж са тези на "Свежен". Имат памук, вълна и смес от двете. Лично аз за по-топла завивка бих предпочела вълна.

# 626
  • Пловдив
Икея имат завивка, която всъщност има възможност да се раздели на 2, посредством тик так копчета. Идеална е. Взели сме поне 4-5 такива за туристическо жилище, което въртим. С гъши пух изобщо не са ок за хора с алергии ( то сега всеки 5ти вече има някаква алергия. Вълна е супер вариант, по-скъп, но определо моя начин за стопляне зимата.

# 627
Имам с гъши пух, лека, топла и се сваряваме, взехме още една, която е уж най-леката, пак изпотява. Взех от Свежен 2 вида, едната с вълна, другата беше някаква смес. Много съм доволна, хем не тежи, хем топли. На Икея завивките май бяха някакъв странен размер или спалното им бельо беше, не помня, нещо съм взимала и останах неприятно изненадана.

# 628
  • Пловдив
Къде има магазин на Свежен?

# 629
  • Точно където трябва
Преди имаше на Пещерско, точно на светофара след Пълмед/ посока Пещера/вдясно. Беше едно малко, невзрачно магазинче. Но не знам има ли ги още.

Общи условия

Активация на акаунт