Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Шоурумът е доста западнал, на мен лично ми помогна съфорумката, която даде точните координати, защото навъртях поне пет пъти по Коматевско, от Възела до обръщалото на автобусите в Коматево, докато ги открия. На децата поръчахме Нани, но за нас взехме дунапрен и ни направиха поръчка, защото се оказа, че размерът на леглото е извън стандартите. Сега се чудя и се мая, с височина на матрака 32 см, дали ще успея да намеря готови чаршафи с ластик, или и за това ще трябва поръчка.
Но съм доволна. Не се наложи да сменяме и спалня.

# 601
  • Пловдив
Ох, за чаршафите пък въобще не се сетих. Матракът, който харесахме, е 26см. Дали ще има с ластик в магазина на бул. М. Луиза, някой виждал ли е? Или ако някой знае как се казва магазина, да му намеря телефон и да питам.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 10:23 от lili_78

# 602
  • Пловдив
Ами ако е 160 на 200 и вземете чаршафи 180 на 200 с ластик...вс ще е точно. Купувала съм и 200 на 200 с ластик от лидл лятото. Следете

# 603
  • Пловдив
Току що се връщам от магазина за спално бельо - нямат памучен сатен за 90/200. Не били получавали от една година. А аз много я харесвам тази материя и сега на старите матраци сме с такива чаршафи.
Предлагат ми ранфорс, което е доста по-тънко, памучни, които изглеждаха ужасно, и бархет.
Ще търся в други магазини.

# 604
Моля препоръчайте ми човек който може да поправи мултимедията в автомобила

# 605
Преди известно време се коментираше този магазин, за текстил, как го бяхте кръстили, нещо с кучетата беше.
Вече не работи, преместен е.

Скрит текст:

# 606
  • Пловдив
Момичета, търся препоръка за човек или фирма за сглобяване на геймърски комп...с поръчка на части.
Без Пик Компютър.

# 607
Може ли някой да ми препоръча стоматолог, ако може в Смирненски, да работи добре и да не взима за едно ходене една заплата?

# 608
  • Пловдив
Момичета, търся препоръка за човек или фирма за сглобяване на геймърски комп...с поръчка на части.
Без Пик Компютър.

Изот сервиз дали не могат да свършат работата?

# 609
  • Пловдив
Ще им пиша...

# 610
  • до най-прекрасния мъж
От складът за дунапрен съм много доволна. Вече 5-6 години ползваме техен матрак, те ни го изработиха с материали, които ние си избрахме. 16 см дунапрен най-висока плътност+4 см мемори пяна. Излезе ни точно 400 лв за размер 160/210, с луксозен свалящ се калъф. Докараха ни го до вкъщи безплатно, готов за ползване. Не е мръднал, а не сме от леките. Обикаляхме много места и само като чуеха, че искаме нестандартен размер и директно ни обявяваха цена + 50% над каталожната минимум. Готов под 700-750 лв не намерихме и то най-най-обикновен. Двулицев е матракът.

# 611
Може ли някой да ми препоръча стоматолог, ако може в Смирненски, да работи добре и да не взима за едно ходене една заплата?

Д-р Чавдар Гърчев на ул.Чернишевски 3.
Страхотен млад зъболекар. Много внимателен, работи евтино и най-важното - кадърно. Изключително съм доволна! Надявам се ако изберете него да останете също толкова доволна!

# 612
Препоръчайте ми марка и модел електрическа четка за зъби, от която сте доволни.

# 613
  • Пловдив
В района на Центъра препоръчайте ми място, където могат на стар модел телефон да сложат Вибър и Whatsapp

# 614
От кои магазини мога да закупя качествени зимни завивки които да не запотяват. Купих златоградско производство, ами то като да си в сауна.....

Общи условия

Активация на акаунт