Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Незнам за такъв ресторант...

Све, водих баща ми при един от Каспела, има и кабинет...д-р Иван Гроздев. Добри са ми впечатленията.

# 586
  • Пловдив
Здравейте! Весели празници на всички! Живи и здрави! Търся добър невролог... Моля за помощ и предварително Ви благодаря!

Д-р Садъков много добър невролог, казвам го от личен опит.

# 587
  • Пловдив
Днес някоя лаборатория на Синево или Бодимед дали работи, звънях на някои от тях, или е изключен телефона, или никой не вдига.

# 588
  • о`майна лунна нощ е
Днес някоя лаборатория на Синево или Бодимед дали работи, звънях на някои от тях, или е изключен телефона, или никой не вдига.

Синево в Тракия - Гербера трябва да работи.

# 589
Искамв да си купим качествена трапезна маса.
Дайте препоръка от къде може да разгледаме/ поръчаме, може и онлайн магазин.

# 590
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми препоръчате майстор за парното на колата?

# 591
  • о`майна лунна нощ е

В началото на ноември сменихме радиатор тук

Намира се точно преди зелената бензиностанция на Лайт комерс на Рогошко. Буквално ги дели една ограда само. Пада се малко преди да се стигне мостът към гробищния парк. Вдясно е. В двора има доста паркирани коли, а халетата бяха с големи сини метални врати, ако не се лъжа.

# 592
  • Пловдив
Матраци Нани имат ли някъде собствен шоурум? В сайта им намирам партньори, при които се продават, но доста от тях сме ги посетили и не сме доволни от качеството на консултацията. Повечето са магазини за мебели, а там продажбата на матраци не им е приоритет.

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Нани бяха на Зоната. Заводът ни знам къде е. След махането на магазина в мебелна къща отвориха нов в РУМ Тракия, но доста по-малък като площ. Не съм ги посещавала след промяната и не мога да кажа дали консултират добре.

# 594
В сайта на "Нани" дават складова база в Пловдив на "Пазарджишко шосе"-6 километър, на кръговото за Джъмбо и Метро, зад бензиностанция Газпром.

# 595
Преди месец купихме матрак Нани от Център за матраци Дизма. Имаха и наличен и не чакахме за доставка.

# 596
  • Пловдив
В сайта на "Нани" дават складова база в Пловдив на "Пазарджишко шосе"-6 километър, на кръговото за Джъмбо и Метро, зад бензиностанция Газпром.
За там дават склад на едро, но ще обадя да попитам, дали имат и магазин.

# 597
Матраци Нани на Коматевско шосе имат шоурум. Там от където коментирахме закупуване на дунапрен.

Малко късно се включвам, но Бодимед са работили до 12 часа в лабораторията на ул. Захари Стоянов. Утре работят всички.

# 598
  • Пловдив

В началото на ноември сменихме радиатор тук
Скрит текст:

Намира се точно преди зелената бензиностанция на Лайт комерс на Рогошко. Буквално ги дели една ограда само. Пада се малко преди да се стигне мостът към гробищния парк. Вдясно е. В двора има доста паркирани коли, а халетата бяха с големи сини метални врати, ако не се лъжа.

Благодаря! Flowers Sunflower

# 599
  • Пловдив
Матраци Нани на Коматевско шосе имат шоурум. Там от където коментирахме закупуване на дунапрен.

Ако още ги има, там е човекът Нани. Хаха. Без майтап познаваме собственикът от поне 20 години и си има прякор даже (Жоро дунапрена), с тези матраци като представител е известен и ако искате точно тази марка, вероятно там е най-добрият консултант!

Общи условия

Активация на акаунт