Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 29 252
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Да, де ама преди да я види незнаеше коя е.

# 121
Май Денис наистина ще пусне Роси.

# 122
Ей, Денис е егати долния тип...

Разговорът между майките беше култов 🤣

Борис трябваше да каже на Лора за резултатите от спермограмата! Не е лесно, но нали затова са семейство.

# 123
На Роси и се размина, но Борис затъна. Очаквах Калин да се размърда, но май Симо ще се окаже по-добър от баща си и майка си взети заедно.

# 124
Борис загази здраво.

# 125
Борис беше поставен в шах и мат, освен ако не намери начин да се справи с този проблем.

# 126
Много мигах на тоя епизод (кучо повърна... 😟)... Какво казаха за спермограмата, изпуснах.

# 127
А какво стана с другия управител на бара? Защо има нов?

# 128
Много мигах на тоя епизод (кучо повърна... 😟)... Какво казаха за спермограмата, изпуснах.

Страда от олигоспермия - много малко и некачествени сперматозоиди.

# 129
  • София
Олигозооспермия - нисък брой /ml сперматозоиди. При това май са и некачествени.

Съвсем се омаза...

# 130
Да, омаза се Борис. В последно време, хич, не му върви, но дали сега, влизайки в схема с брат си, двамата биха се сближили? Може би Лора ще им попречи.

# 131
Много ми е жал за Борис. Хареса ми как Лора отблъсна Денис.

# 132
  • София
И тук, както и в ОЖ, не коментират ИКСИ - интра-цитоплазмено инжектиране на един единствен селектиран качествен сперматозоид в яйцеклетката...

# 133
И на мен Лора ми хареса. Беше много прозорлива.  Закова Денис много категорично.
Борис затъна в мълчанието си. Дано измисли вариант да се измъкне.
На всички фронтове е мътно

# 134
  • София
Денис си показа истинското лице! 
Разговорът с Ива беше брутален! Денис свали маската на ласкав, галантен плейбой. Показа се като арогантен, самонадеян богаташ, който искаше да демонстрира "дресировка" с пръчка и морков!
  Ива явно се е осъзнала, що за отношение има той към нея, щом устоя на напъна му! Как И перна шапката, беше достатъчно красноречив жест...

От друга страна, когато разказа на Лора, че е преглътнал много неща, за да се измъкне от затвора- ми стана жал за него! ...Само малко!!!
Гледам, радвате се за Роси, че отървала кожата.... ми той си я праща  в Италия като бяла робиня... на всичкото отгоре и нахален- "ще се обадиш на  Снежа да И кажеш, че си супер и съм ти помогнал...! 
Това "Искам да си ми новия Гаврилов" също беше много гадно!

Колкото до драмата Борис-Лора, очаквам скоро Лора да забременее, но Борис да я нарочи, че му е изневерила с Денис и да я изгони!  А тя наистина да е бременна от Борис ( не съм запозната, но в крайна сметка не казаха, че е невъзможно да я забремени!)

Общи условия

Активация на акаунт