Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 995
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Това също, да...
Другото, което ме дразни е постоянният силен грим на Ива...и на сцените у дома и и в офиса. Сутринта на закуската тя по нощница, ама с вечерен грим.
[/quote

Явно спи без да сваля грима Wink
Знае ли кого ще срещне в съня си Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 21:04 от Grind

# 241
Лора започва да се пропуква.
Стана ми много тъпо , когато Борис каза:
- Луд ли си? Аз съм висш полицай.
Принуден е да  рискува много той.

# 242
С такова поведение към Лора ще я загуби и без да е замесен Драго. Решението да премине закона си е негово и принудата е само в неговата глава. Знае, че Драго иска Лора и каквото и да направи един ден това видео пак ще се използва срещу него. Дори и да намери убиеца и да се уневини за самото убийство то кадрите преди това са достатъчно компрометиращи. Как си мисли, че ще се измъкне като уж печели само време за да разследва, а едновременно с това затъва още повече. Не може вечно да се измъква с много късмет.

# 243
  • София
Имам чувството, че майчето ще започне да си ползва главата...

Горката Лора! Какво й е на душата... А Ива как портеше Лора пред Денис - колко обичала Борис - само че май имаше обратен ефект 😂

От “акцията” нищо не разбрах - пак съм мигала 😂

# 244
Акцията беше толкова нелепа, че единствената цел беше да стресне Борис, че не може да разчита вечно на късмет. Два взвода барети със снайпери и престъпниците да се изнесат заедно със стоката и само един ранен? Взеха ни за канарчета.

# 245
  • Кърджали
Серията довечера ще е интересна и тя. Калин гледаше кадрите с Борис и Лина в хотела.
Денис има и друг вътрешен човек в полицията, май а? Иначе откъде информация, че ще има среща със сърбите и то баш Борис като е там.

# 246
  • София
Горката Лора! Какво й е на душата... А Ива как портеше Лора пред Денис - колко обичала Борис - само че май имаше обратен ефект 😂
Ива не портеше, Ива чоплеше... Ива не прави нищо без да е обмислила  някаква стратегия!
Сега е навързла 2+1, ама още едно И бяга... Схванала е, че има някаква връзка Денис-Лора, но не схваща нищо друго и се опитва да ги "разклати"! Ту единия, ту другия... И чака да се случи нещо...'щото то очевидно набира...
 Ама не си дава сметка, че като избухне бомбата с ла.ната, всички ще са изпръскани, включително и тя...

# 247
  • Другата България
На вечерята Велин попита Снежа:
"Виждала ли си го оттогава?"
Отговор - "Наистина ли ще говорим сега за това?"
И си тръгна.
Идея за кого ставаше дума?
Сигурна съм, че не за Драго.

# 248
Залагам на любовник.

# 249
Очевидно искаха да загатнат, че и Снежа не е била цвете. Иначе както Драго я боготвори бяхме останали с впечатлението, че са страдали единствено заради баща си.
Денис има и друг вътрешен човек в полицията, май а? Иначе откъде информация, че ще има среща със сърбите и то баш Борис като е там.
Това остана загатка. Някой, който редовно информираше полицията с голяма точност за това което ще прави Денис и Гаврилов не е успял да разбере кой е доносника. Тогава приех, че е подставено лице уж доносник, но да разиграва полицията и никога тази информация не се оказа полезна. Но ето сега когато Гаврилов го няма, пак се получава точна информация, но некадърниците начело с Калин пропиляха златна възможност. Симо ще помага. Надцених баща му.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 01:54 от Анонимен

# 250
Залагам на любовник.
И аз. Може затова да е яла бой, а може и заради боя да го е хванала.

# 251
На вечерята Велин попита Снежа:
"Виждала ли си го оттогава?"
Отговор - "Наистина ли ще говорим сега за това?"
И си тръгна.
Идея за кого ставаше дума?
Сигурна съм, че не за Драго.

Аз със сигурност не мигах, гледах серията ей сега, обаче такава реплика не чух. Laughing
А и на моменти направо не мога да разбера какво говорят.

# 252
Някоя от вас преди време беше писала, че може някой от братята да е от друг баща. Тогава не ми се вярваше, но след снощния разговор между родителите, си помислих, че може би е била права.
За играта на актрисата в ролята на майката нямам думи. Така влачи и провлачва репликите, толкова изкуствено театралничи, че ми идва да спра звука.
Въпреки всеобщото харесваме на Калин, аз продължавам да си настоявам, че той не е толкова бял и добър и яко ще ни изненада.

# 253
Някоя от вас преди време беше писала, че може някой от братята да е от друг баща. Тогава не ми се вярваше, но след снощния разговор между родителите, си помислих, че може би е била права.
За играта на актрисата в ролята на майката нямам думи. Така влачи и провлачва репликите, толкова изкуствено театралничи, че ми идва да спра звука.
Въпреки всеобщото харесваме на Калин, аз продължавам да си настоявам, че той не е толкова бял и добър и яко ще ни изненада.

Moже да се окаже ,че Калчо е другия доносник, освен Гаврилов...

# 254
Напълно възможно е братята да са от различни бащи.
Реакцията на Снежа беше прекалено категорична, за да става дума само за любовник.

Общи условия

Активация на акаунт