Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 973
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Според мен точно сходните неща в характера не му харесват в Ива. Тези мъже харесват честни и невинни жени като Лора, не такива въртиопашки. Ива е подмолна, без колебание изневери на мъжа си, излъга Денис какво работи Калин, започна да се държи надменно с другите, което хич не се харесва у Денис.

Калин тръгна така уверено, защото повярва на Борис.
Промото е много интересно. Появява и се той при следователя и казва, че идват за самопризнание, че Денис е работил с агенцията на жените им.
Симо казва на Борис, че Вики е заминала с Боксьора.

# 406
Не мога да повярвам, че някой мисли, че Денис си се е влюбил в Ива, дори самата тя вече не го вярва.
Ей, бе, значи! Какво попитах аз, какво не можеш да повярваш ти! Пък и densi не видах да казва, че е влюбен. Не сме решили, че ще се оженят и ще заживеят щастливо. Не са само машинации това с Ива, по някакъв извратен начин тя му пасва на неговата тъмна същност и има извратено влечение към нея. Той, Драго, хич нама избор, нали, та опрял до Ива...
Аз сложих грешната дума! Нямах предвид, че сте решили, че ще се женят .... за мен влюбен не е силна дума, затова я използвах, извинявам се.
Имах предвид, че не мисля, че я харесва, а че я използва. Не е опрял до Ива, нито до тяхната агенция, но избра именно тях, защото причините са други.

# 407
  • Пловдив
Много ми харесаха в бара братята...най-накрая Борис се окопити и се държа мъжки. Остави Драго с отворена уста.

Очаквам и Симката да замине на море Simple Smile

# 408
  • София
Изгледах го сега. Много ми хареса серията, имат доста добри моменти. Започвам да забелязвам някакви проблясъци при Ива, дано да не са просто гузна съвест, а наистина да й пука за свестния й мъж, на фона на лекето Денис. Може би повече й пука за нея всъщност, каква ще излезе пред Калин. Представям си как ще реагира, ако разбере че е брат на Борис. Всъщност тя знае ли за наркотиците? Или мисли, че е просто някакъв бизнесмен? Много интересен образ ми е тя, доста по-многопластов от Денис. Поне се опитва да се държи на повърхността, докато той здраво е затънал в кацата с л"на, колкото и да си мисли, че е велик. Както си говорих с една приятелка - няма нищо положително в неговия образ, (освен че е готин), нещо което да накара зрителят да го хареса и да приеме и неговата страна. Майката я разбирам, че е искала да се обичат братята и е прощавала простотиите му и преди. Дано сценаристите все пак не решат той да "спечели" накрая, защото няма да е честно. Борис преживява много драми и ми се иска да е щастлив. Иначе не знам дали Денис харесва по някакъв начин Ива. Може да се кефи, че е като него или пък обратното - да иска да я накаже, че е такава и затова да се държи така неуважително с нея. Много точно му каза, че е емоционален инвалид.
Това с изхвърления обяд на Велин в тоалетната също беше много знаково. Както и подигравателния разговор с бившата му жена за настоящата - за чакрите и киноата. Явно му е писнала Мая, която също ми е симпатична. Жал ми е и за нея.
За малката пикла не ми се и говори, дано се случи нещо не много страшно, но да я отрезви и да разбере че Симо е прав.

# 409
Интересен развой на сериала. 
И аз споделям мнението на Мери Ан за Калин, за Велин и Ива.
Майката като видя пияния Борис се усети, че са прекалили с упреците и изискванията към него и го сриват.
Велин се държи просташки към Мая. Уж живее с нея, а й се подиграва и приема с насмешка интересите й.
Симо не знае ли, че Денис е брат на Вики и точно съдбата на Лина няма как да я сподели.

# 410
Симката май не знае. Той всъщност не помня имал ли е срещи с Денис, че да знае кой е и какъв е.
Както видяхме снощи, Симката смята Боксьора за сводника на Лина.

# 411
Симо тръгна с всички сили да разубеждава Вики, но покрай това изглежда ще направи и грешни ходове защото не вярвам да успее да я спре. Не е наясно още как стоят нещата и дано не разберат скоро чий син е, че ще загази още преди да е открил нещо полезно.
Борис се сети най-накрая какво трябваше да направи още от самото начало. Нека видим Калин каква позиция е решил да вземе след безсънната нощ от първата доза шок.

# 412
Промо за рази вечер

https://nova.bg/accents/view/2020/10/27/303640/изненадваща-спецакция-и-разкриване-на-истината-в-братя/

# 413
Браво, че Борис призна всичко на Калин.
Дано говори и с Лора, обаче.

# 414
Никакъв друг шанс нямаше Борис да се справи сам докато Драго му помагаше още да затъва. Отдавна твърдях, че трябваше да сподели с Калин и че той щеше да го разбере, но разказа чак когато го хванаха с неоспорими доказателства. Дано разкаже и на Лора преди да е видяла видеото. Калин вече доказа, че е истински приятел.

# 415
Стана ми много тъпо за Симо,като му опря пистолет оня. През какво ли не мина заради онова тъпо кифлЕ Вики! 😡😣
Евала на Калин! Не съм се съмнявала,че ще постъпи така. Много ме радват с Борис какъв тандем са.
На Велин почна да му се изпарява ентусиазма. 😁 Как избухна пред жена си.. 🙄 Много тъпо. А аз се чудих на вчерашния епизод,как се натресе при майката на Драго и Борис (забравих й името) ,че и плодове й носи,а тя като че ли бая се изкефи. Ако пак се съберат ще е голяма простотия.
На Боксьора не знам каква му е играта. Не вярвам да е влюбен във Вики,или пък е?! Или го е страх да не я нарани и бате Драго да му види сметката. 😆 Чакам утре да го видим на разпита. Ако му вземат ДНК ще се разбере,че е бил той,ама едва ли.

# 416
  • София
Много ме изкефи Калин - мъжкар и половина. Двамата с Борис, сега заедно, имат повече шанс срещу Денис. Но ме е яд на Борис, че лъже Лора за изследванията. Голям п*тьо е! И сам ще си е виновен...

А за Боксьора, мисля, че Денис ще се отърве от него преди да е пропял.

# 417
  • Другата България
Сега вече мога да кажа за Калин - истински приятел.
Само че аз явно мигнах.
Нещо не схванах, а не ми се превърта отново. Знам, че тук ще съдействате.
Защо Борис продължава да се среща с Драго? Защо беше тази среща в колата, на която всъщност Драго му даде жокера за хероина? Той наистина искаше Борис да му играе по свирката и да му разчисти територията. Същевременно през това време същия Денис да си прекара неговата стока през Гърция, нали така? И се обадиха на Боби за наркотика в сиренето, и той го неглижира? Тоест, Боби продължава за помата на Драго БЕЗ Калин да знае за това, продължава да лъже Калин. Защо? Какво всъщност цели, заради Лора ли? Ей това не схванах.
Тоест, схванах, ама правилно ли схванах?
Хеееелп!!!!

Същевременно, паралелно с това продължава да лъже Лора и да не казва за спермограмата. Не ѝ разказва за Лина, не ѝ разказва за хотела....много тъпо. Логично накрая ще го научи от Драго и пак ще има скръбни физиономии и истерии от страна на Борис. Защо го правят толкова слаб този човек?
А Велин-очаквано истеряса. Познахме, че Драго ще го изнудва, както и става. И тук Борис има пръст, и затова ще го отнесе, сигурна съм. Толкова капани му заложи Драго, и той един по един ги настъпва, пада в тях, става, засега уж се измъква, но това няма да е до безкрай.

# 418
Очаквах да стане на въпрос, но няма как да обясним необясними неща. Би трябвало тази сцена в колата между Борис и Драго по сценарий да е преди сбиването и отказа на Борис повече да съдейства. Обаче и двамата имат белези от побоя и очевидно трябва да е след него. Носи точки и на двете страни, но логически беше неправилна постановката. Борис каза добре преди да разбере, че ще получи нещо в замяна, което е против всичко, което тръгна да прави напоследък и липсва всякаква логика да продължава да играе двойни игри. Вече започва да ми е не по-малко противен и от Драго с такова двулично отношение към хората, които му вярват и го подкрепят.

# 419
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защото Драго го държи,кое не е ясно?
Това,че каза на Калин не оневинява Борис,Драго си има "доказателствата" и ще ги ползва при първи наложащ се момент.Единственото спасение на Борис е да разкрие убиеца и да се оневини сам.

Хубавото в тази ситуация е,че Борко ще може да слухти и оглежда от "извора" и ще събере нужните доказателства,за да съсипе Драго.
Според мен Драго ще умре и преди да издъхне,ще си вземат прошка с Борис...Но сме много далеч от този момент.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 06:24 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт