Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 933
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Аз искам някой да и каже,че той е сводника и бияча на момичетата дето тя защитава;

# 541
Моята теория за обичта на майката към Драго е, че той е дете от някаква голяма любов, в момент, в който с Велин вече са се били отдалечили един от друг. По някакъв начин винаги й напомня за другия мъж и затова и отношението й е различно към двамата братя.

# 542
Доколкото разбирам /от реплика на Борис/разликата на братята е 3 години, кога да е тази голяма любов?!

# 543
Доколкото разбирам /от реплика на Борис/разликата на братята е 3 години, кога да е тази голяма любов?!
За три години много неща могат да се случат, може и Велин да е разбрал и затова да е променил отношението си към нея...

# 544
Всичко е възможно...

# 545
Ама вярно ли майките си обичат децата различно, ако са от различни мъже??? Нали все пак тя е майката...... божеееее какво остава пък ако трябва да отглежда дете на партньора си. Други пък се обсебват от децата си, нищо че са от любим мъж. Изобщо има нещо много сбъркано в разбирането за обич на някои хора...
Нищо в поведението на майката не ми прилича на любов към някого, даже и към себе си.

# 546
  • Велико Търново
Аз искам някой да и каже,че той е сводника и бияча на момичетата дето тя защитава;
Сигурно пак ще е любимият син. Друг е въпросът и дали въобще ще повярва.

# 547
Ама вярно ли майките си обичат децата различно, ако са от различни мъже???
Някои майки си обичат различно децата, дори да са от един мъж, ти за различни се чудиш Simple Smile

# 548
Децата са си деца, какво значение има бащата? Ако родителите ги делят по принцип, е без всякакво значение.

# 549
Ама вярно ли майките си обичат децата различно, ако са от различни мъже???
Някои майки си обичат различно децата, дори да са от един мъж, ти за различни се чудиш Simple Smile
може би общуват по-лесно с едното, или намират едното за по-близко поради редица причини, както в общуването с различни хора, имат повече общо с него като характер... но това не значи, че обичат едното повече...
Малко ми звучи както когато питат малките деца ''кого обичаш повече мама или тати'' Rolling Eyes Worried

Но и аз съм на мнение, че е редно Снежа да е в дома на Драго, дори той да спи в ковчег, все едно легло за майка си ще намери при толкова доходи от наркотици и проституция. Странно как с тези пари той й помогна за фирмата, с която спасява същите тези момичета... нещо като карма Grinning по един извратен начин

# 550
Няма как един човек да обича други двама абсолютно точно по равно. Проблем става когато това са децата ти и разликата в обичта към единия е за сметка на другия. И когато виждаш, че родителя те подкрепя и защитава каквито и лудории да вършиш си е закономерно да видим резултата при Драго. Сега подкупва и манипулира всички за да го подкрепят защото така е свикнал, както е свикнал и с лудориите, но сега са на друго ниво.

# 551
Хахахахха 😁 разбрахме, че не спи в ковчег Драго. 😉
На затворническо легло спи, вишка ли се казва, не съм сигурна.

Снежа, когато говореше за Драго спомена, че колкото повече Велин го е наказвал, той е ставал толкова по-лош.
За Борис нищо, той е трябвало да порасне и да бъде отговорен. Може би от там е тръгнало предпочитанието ѝ към Драго, той е бил по-тормозен и уязвим.

# 552
Да приемем, че майката обича повече Драго, защото е от другия мъж - предполагаемата голяма любов. Бащата обаче, защо да обича повече Драго, ако знае, че не му е син. А и да не знае? 🤔
Гледам една турска сапунка, та там майката обичаше различно двете си дъщери (от един баща), защото голямата ѝ напомня за травма от миналото.
Бащата изнасилва майката, тя се оплаква на братята си, но те ѝ казват да се оправя. Забременява и се омъжва по принуда. Та, въпреки че след това мъжа ѝ се държи относително добре (и второ дете имат), каката остава лошия спомен.
Та и тук може да са измислили нещо подобно. 😜

# 553
Еххх тази Снежаа.... Не понасяше Лора, докато Драго го нямаше. Не я приемаше, не й беше простила и идкаше да се разделя с Борис... Сегааа са първи приятелки и само й хвали Драго колко бил свестен .... Тя какво иска..  Лора да скочи пак на другия брат ли?! Тогава по-мила ли ще й бъде от началото на сериала, когато не я понасяше...?! Защо набутва тази неправедна жена на любимия й син Драго...

# 554
Хахахахха 😁 разбрахме, че не спи в ковчег Драго. 😉
На затворническо легло спи, вишка ли се казва, не съм сигурна.

Снежа, когато говореше за Драго спомена, че колкото повече Велин го е наказвал, той е ставал толкова по-лош.
За Борис нищо, той е трябвало да порасне и да бъде отговорен. Може би от там е тръгнало предпочитанието ѝ към Драго, той е бил по-тормозен и уязвим.
Нар е леглото. "Търка наровете в затвора" е нарицателно.

Общи условия

Активация на акаунт