Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 528
  • 759
  •   2
Отговори
# 570
хипнотичната имам, но по някаква причина вече ми се струва ретро
кристалът ми е откровено неприятен
ако държиш на нещо сладко, трайно, модерно и харесвано - сегашната девойка на сааб

# 571
  • Пловдив
Труден е наистина Кристала. Преди години изпръсках една голяма бутилка и ми беше любим, но тогава ми беше единствен и нямах идея какви други чудеса се крият в парфюмната сфера 😀

# 572
  • Sofia
Черния кристал повече би впечатлил мъж, но е много познат и носен последните 10г. Голяма е вероятността да го познава от бивши или от майка си.

# 573
crystal noir .

# 574
Момичета, помагайте Blush
Ще купувам насляпо един от тези -
 Dior hipnotic poison или Versace cristal noir. От прочетени коментари мисля, че и двата ще ми харесат. Искам да е траен, забележим и да се харесва на мъжката част Blush
Кой според вас?

Аз харесвам много Кристала.Изпръсках няколко бутилчици 😁. Така,че съм за него.Но и аз ти препоръчвам Girl of now Elie Saab ❤.  Взех го насляпо. Супер траен и шлейфов. Влюбих се в това парфюмче Simple Smile Аз съм със слабо обоняние и пак го усещам едно 8+. Roshas Couture -също е много хубав.Пак го взех на сляпо 😁. Редовно ме питат с какъв парфюм съм се парфюмирала Simple Smile ,когато съм с него 😁. Но и с Girl of now -получавам комплименти. Аз не съм много в час  с нотки и тн. Не мога да  ги различавам ,кой знае колко. Но обичам шлейфови парфюми. По тежки аромати Simple Smile Определено не харесвам цитрусови такива 😁,майка ми пък умира за тях. 😁. Сега съм си наумила Ариана Гранде да пробвам. И чета назад в темите мнения 😁. Да видим дали ще е поредната ми сляпа поръчка. Обичам сладки парфюми и мисля, че ще си паснем 😂 с този облак.Успех ❤ в избора на парфюм.

# 575
  • Бургас
Повече клоня към Хипнотичната, аз не бих си купила нито един от двата.Лично аз не бих ти препоръчала и Girl of now, не е хубав за мен.Ако искаш хубав парфюм, който повечето хора харесват или поне в моето обкръжение си купи Мон Герлен ЕДП.

# 576
Момичета, правилно ли съм разбрала, че ще има нова Черна орхидея на Том Форд?😍

# 577
  • Бургас
То вече има нова Черна орхидея-https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Parfum-62199.html

# 578
Сега съм си наумила Ариана Гранде да пробвам. И чета назад в темите мнения 😁. Да видим дали ще е поредната ми сляпа поръчка. Обичам сладки парфюми и мисля, че ще си паснем 😂 с този облак.
Както си си я наумила Ариана, имай предвид, че се показва по два начина - единия е сладкия начин, който обичаш и който аз, примерно, никога не успях да усетя в този парфюм. Другият е болница, йод, бинтове, който щедро се носи от кожата ми и няма отмирисване, че ме и питаха в болница ли съм била, та мириша така... 🙄

# 579
Мерсии , да идва по-бързо и тук ! 😘

# 580
Черния кристал повече би впечатлил мъж, но е много познат и носен последните 10г. Голяма е вероятността да го познава от бивши или от майка си.
Супер яко мнение! Развесели ме!❤

# 581
Сега съм си наумила Ариана Гранде да пробвам. И чета назад в темите мнения 😁. Да видим дали ще е поредната ми сляпа поръчка. Обичам сладки парфюми и мисля, че ще си паснем 😂 с този облак.
Както си си я наумила Ариана, имай предвид, че се показва по два начина - единия е сладкия начин, който обичаш и който аз, примерно, никога не успях да усетя в този парфюм. Другият е болница, йод, бинтове, който щедро се носи от кожата ми и няма отмирисване, че ме и питаха в болница ли съм била, та мириша така... 🙄

третият е като мен - този парфюм почти не го усещам при пръскане, а след това изобщо изчезва
изобщо бакара и бакароподобните парфюми за мен са нещо безлично и бързо изчезващо, но това може да е само от моите рецептори

# 582
Иначе... какви кожи вадите, бе, хора! Да ви завиди човек ...

И аз така Twisted Evil  От форумните любимци май никой не ми пасва (Rawaa, Nomade, Elie Saab, да не ги изброявам).
Много парфюми харесвам на блотер, а на моята кожа - нищо общо!
Говорете ми...Аз с 90% от парфюмите съм така.
Всеки път омагьосана от нечии шлейф, тичам и аз да пробвам, и всеки път - йок. Но аз виня носът си, не кожата. Толкова комплицирани и нагнетени ги усещам отблизо (когато са на шията ми и в близост до носа), че не мога да ги понеса. Unamused
За това и с най-леките и "тънки" парфюми не мога да си позволя повече от три апликации. За мен да влача шлейф си е направо лукс. Но пък парфюмите ми са си за мен и хората които допускам в личното си пространство, така че това колко е щлейфов и "траен" един парфюм за мен никога не е критерии за покупка. А, и да си призная, леко се дразня на ходещи ароматизатори, излаяли литри върху себе си, идва ми прекалено. Бърка ми в носа, буквално.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 10:19 от Sysly

# 583
Малко съм изненадана, че има възможност този мощен аромат (Облакът на АГ) да не се усеща, но е факт, че има хора в темата, които не усещат Visa на Пиге, който за мен е с помитаща мощ, така че ето - и трета възможност има! 😀

Sysly, кожата е... Защо ще ме питат тогава, защо мириша на болница, ако моят нос го долавя така? Явно кожата ми го трансформира и така се излъчва от мен, щом и други го усещат така.

# 584
Буб, не е само от твоите. Много хора въобще не усещат Бакара, все едно е вода. Говорила съм с консултантите в бутика, в който се продават и казват, че има много разочаровани хора от този факт, вк. въпроси дали парфюма е оригинален. Аз съм писала в ревюто, защото изследвам феномена Бакара и двойниците му от години и разпитвам.

Общи условия

Активация на акаунт